Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - XI-ta tema

Sveikos 4u.gif
ka tik maciau Im-bear ir Zhuvycios kurinius is fantastikos serijos ax.gif Nu zinokit, negaliu atsistebeti Im-bear fantazijos platybe, o Zhuvycios snukuciu velimo sugebejimais. Sveikinu, mergaites jus abi is visos sirdies, tapus nominantemis clap.gif clap.gif clap.gif
(beje, Im-bear blog'e pamaciusi busimu dalyviu koliaza, is karto atspejau, kurio gyvunelio kampelis priklauso Im-bear, o kurio Zhuvyciai ir kantriai laukiau dienos, kai pamatysiu visa vaizdeli thumbup.gif )
Dar man patiko du nominantai - miskinis su lazda ir labai pralinksmino antinas-vampyras.
Lauksim tesinio 4u.gif
Atsakyti
Aciu, jurgineli! Greita tu ))) As net dar nespejau cia parasyti, o jau ir sveikinimu radau ))) O man irgi labai antinas patiko biggrin.gif
Atsakyti
Prisidedu prie sveikinumų ir aš 4u.gif

O šiaip tai jau jokiame aukcione nebedalyvausiu. Nes po praeito nesinori nieko: užkėlė pradinę kainą 2x, nei sakiau. Meškutės nepardavė, bet ir negrąžino. Net paprašius.
Atsakyti
Im-bear ir Zhuvycia- sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif Šaunuolės jūs, ką daugiau ir pasakysi smile.gif

Dėl planuojamos meškiukų parodos-aš irgi kolkas tik už parodą-pardavimą. (nors Kauno aukcione nedalyvavau, bet nesu dar nieko daugiau pardavusi apart savo mažyčio peliuko, kad galėčiau ir kitus dovanoti, reikia bent pusę išleistų kailiukams, sąnariams ir kt. pinigų susigrąžinti, tada jau galėsiu leisti sau ką nors ir padovanoti. Kadangi aš karts nuo karto sudalyvauju labdaros akcijose su veltinio darbais, tai šįkart-susilaikysiu)

Arbatėle-o tai koks tavo meškiuko likimas, kažin? Ar kokiu nors būdu jis dar bus pardavinėjamas, ar kaip? Kažkaip neaiškios sąlygos to aukciono g.gif O jūs pasirašėte kokią nors sutartį?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuschka: 22 gegužės 2010 - 19:51
Im-bear, Zhuvycia, SVEIKINU !!!
O dėl aukciono, tai aš irgi manau, kad šiais metais nedalyvaučiau blush2.gif
Atsakyti
Dideliausi sveikinimai Im-bear ir Zhuvyciai!!! Jūs to vertos, merginos! mirksiukas.gif

O tai, Arbatėle, kaip dabar? Ar bandei susisiekti su organizatore? g.gif
Atsakyti
Dėkoju, merginos už sveikinimus 4u.gif

O dėl praėjusio aukciono, Arbatelė, aš labai suprantu kaip tu jautiesi verysad.gif Blogai, jei sakai, kad jie užkelė tavo duotą kainą (bet labai keista, nes ką aš buvau suderinusi, tai visoms tas kainas ir skelbė... g.gif ) Ir dar dėl tų meškiukų, kuriuos atidaviau aš, man organizatorė parašė raštą, kiek ir kokiam tikslui iš manęs paemė meškiukų (aš pati paprašiau tą raštą).

O dėl grąžinimo... Na čia gi kaip dovana buvo, o dovanų negrąžina... Aš irgi iškarto buvau užklausius organizatorės, kas bus su neparduotais meškučiais - ar grąžins? Tai man pasakė, kad negrąžins, nes vistiek pardavinės internetiniame aukcione ar kaip kitaip.

Tikrai labai palaikau tave, Arbatelė, bet gal tau tiesiog pamiršti apie šią situacija? Nors nežinau, kaip pati tokioje situacijoje elgčiausi... unsure.gif
Atsakyti
Tiesiog nieko kito nelieka, tik pamiršti...
Aš prisiminiau tik todėl, kad mano nuomonė apie tokius labdaringus aukcionus vienareikšmiška dabar. Dovanoji tai taip, bet nori bent žinoti, kad atiteko kažkam, parėmė kažką, davė naudos. O ne įsitaisė pas organizatorės pažįstamus šiaip, kaip dovana. Gyvenimas dėl to nesustoja. Tiesiog pavogtas meškiukas - geras ženklas mirksiukas.gif
Kai vyksta dailininkų labdariniai aukcionai, jie gauna iš to bent už medžiagas. Ir startinė kaina - ta suma, kuri atitenka jiems, kas aukščiau - labdarai. Ir manau, kad toks požiūris teisingas.

O už tai aš dabar siuvu paprastą, bet mielą meškutį. Kuris ilgą laiką buvo kailiuku. Ir labai tikiuosi, kad jis kažkam suteiks tiek pat daug džiaugsmo, kiek man jo kūryba.
Atsakyti
WOW moterys bigsmile.gif bigsmile.gif
dideliausi sveikinimai wub.gif wub.gif birthday.gif birthday.gif
Atsakyti
QUOTE(Arbatėlė @ 2010 05 22, 20:08)
užkėlė pradinę kainą 2x, nei sakiau. Meškutės nepardavė, bet ir negrąžino. Net paprašius.

ojejjjjjj verysad.gif kokia nesąmonė doh.gif
4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Pamirštam irnesakyk.gif
Rodom meškiukus geriau. Nu Pedingtonas ar Pudra? Aš statau už Pudrą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Arbatėlė @ 2010 05 23, 17:15)
Rodom meškiukus geriau. Nu Pedingtonas ar Pudra? Aš statau už Pudrą lotuliukas.gif

Oi, kaip pralinksminai, Arbatėle lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Žvengiau pusvalandį lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti