Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - XI-ta tema

QUOTE(Pedingtonas @ 2010 05 24, 12:31)
Nu, tu čia su drugeliais pavarei... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Jie plasnoja ir dėl kitų priežaščių biggrin.gif

O kad kailiukas laksto į visas puses - tai kartais visai gerai, gali išeiti toks kreizovas meškius smile.gif

Aha, žinau žinau ką turi galvoje dėl drugelių, bet šį kartą tai tikrai dėl meškiuko bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Aš turėjau kailiukų, kur plaukas eina įstrižai. Nebijok, nesiskersuoja siuvant. Tiesiog dėlioji iškarpas pagal plauko kryptį.
Atsakyti
Kas cia prakalbo apie drugelius pilve? Ir vel Zhuvycia? lotuliukas.gif thumbup.gif

ievuschka,
pas tave ant kiekvienos detales turi buti nupiesta rodyklyte - plauko kryptis. Tai priklausomai nuo to ir delioji savo detales ant kailiuko - jei plaukas ryskiai eina istryzai, tai taip ir detales suguldai. mirksiukas.gif

Pedingtonai, bitute nuostabi thumbup.gif
Atsakyti
Im-bear - taip taip, piešiu rodiklytes ant detalių, bet negalvojau, kad galima jas visaip sukioti doh.gif Gerai, kad nedidelį meškiuką susikirpau, tai liko gabaliukas, keletą detalių teisingai iš naujo susikirpau, o dar išsidėliojus detales mąsčiau-daugiau nepirksiu kailiukų po 25 cm, tikrai pilnai užteks ir 20cm, kai lieka paskui mažytis gabalėlis, koks 25x20cm-ką iš jo padarysi? O va-šįkart ir prireikė lotuliukas.gif

Im-bear-puikus avataras thumbup.gif

Šis mano meškiukas-visiškas eksperimentas, pirmąkart galvą iš 4 dalių darau, pirmąkart galvą jungsiu su dvigubu sujungimu, pirmąkart kemšu sintepuchu iš JYSK`o pagalvės (nerealiai patinka, jėga thumbup.gif , daugiau niekada sinteponu nekimšiu ).
Kad jau taip, žiūriu, reiks dar ką nors naujo išbandyt jį siuvant tongue.gif

O be to-šiandien vyras pirko JYSK`e tą pagalvę, tai joms akcija-400g užpildo pagalvė-5lt (nukainuota nuo 10 lt). Kam reikia-lėkit!

Zhuvycia-lauksim tavo drugelių plazdėjimo rezultato biggrin.gif
Atsakyti
Aha, juokitės juokitės, pamatysit, kad pasiūsiu liezuvis.gif bebe.gif liezuvis.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif nu kaip cia linksma thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pedingtonas @ 2010 05 23, 21:15)
Vadinasi, lauk meškių krūvos wink.gif

biggrin.gif
graži tavo meškytė bigsmile.gif

QUOTE(Im-bear @ 2010 05 24, 23:28)
Kas cia prakalbo apie drugelius pilve? Ir vel Zhuvycialotuliukas.gif  thumbup.gif
[b]

biggrin.gif o gal rimtai? g.gif bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
NU jolki palki, nu nors užmušk - nu tingiu ir psio!!!
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2010 05 26, 19:56)

Matyt, drugeliai pilve buvo del kitos priezasties lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2010 05 26, 18:56)

O aš pamačius, kad post'ą yra Zhuvycia parašė, pagalvojau - Oho! - kaip greitai, jau meškių rodo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Drugeliai, drugeliai, drugeliai mirksiukas.gif
Atsakyti
Nesikabinėkit prie mano drugelių liezuvis.gif liezuvis.gif liezuvis.gif Jie buvo dėl meškiuko, ziats for šiuor, nu bet kažkaip... gal pilve skylė ar ką, tai drugeliai iš išskrido lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif

pas mane boksininkas pilve, tai negaliu prie siuvamosios sėdėt sad.gif unsure.gif

im-bear avataras bigsmile.gif
Atsakyti