Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - XI-ta tema

ievuschka, Žm@nytė, su mano avataru tai viskas aisku biggrin.gif O stai ka reiskia Zhuvycios avataras, tai jau antra diena mastau )))) Matyt isskrendanti drugeli lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2010 05 27, 12:08)
ievuschka, Žm@nytė, su mano avataru tai viskas aisku  biggrin.gif  O stai ka reiskia Zhuvycios avataras, tai jau antra diena mastau )))) Matyt isskrendanti drugeli  lotuliukas.gif

Nu ot, nu negaliu, дались вам мои другялисы, mano avataras va iš šito puslapio, ten tokiųųųų grožybių pamatysit (tiesa, nei su drugeliais nei su meškiais nesusiję schmoll.gif )

O dėl meškio supratau - nu kaip aš jums jį siūsiu, kai kievieną dieną vis po kambarį sutvarkau, į dėžes sudedu, supakuoju, nu kaip aš jum siūsiu, a????
Atsakyti
Zhuvycen'ka, niu nepyk! 4u.gif As gi is dideles meiles tau tave kibinu, kad greiciau meskiuka pasiutum blush2.gif Bet gi mes cia kantrus visi, tai palauksim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2010 05 27, 16:46)
Zhuvycen'ka, niu nepyk!  4u.gif  As gi is dideles meiles tau tave kibinu, kad greiciau  meskiuka pasiutum  blush2.gif  Bet gi mes cia kantrus visi, tai palauksim  mirksiukas.gif

Nu ok, gerai, nepyksiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mergaitės, matėt žurnalą?
Prisipažinkit-kieno ten pamokėlė įdėta bus mirksiukas.gif
Po truputį populiarėja Teddy meškiukai, a?
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2010 05 29, 20:52)
Mergaitės, matėt žurnalą?
Prisipažinkit-kieno ten pamokėlė įdėta bus  mirksiukas.gif
Po truputį populiarėja Teddy meškiukai, a?

Cia yra dvieju mano mokiniu pamokele - Neringos ir Natalijos smile.gif Tikiuosi, kad gerai gavosi pamokele, nes pati dar nemaciau rolleyes.gif
Atsakyti
Meškutė Vasara (Summer)

Pasiūta iš mohero su viskoze, padukai - suedine. Akys stiklinės, išpieštos, tonuota tekstiliniais dažais. 5 sujungimai, kimšta sinteponu ir stikliniu granuliatu. Nosis siuvinėta, vaškuota. Meškutė papuošta tapyta šilkine skarele ir nertu medvilniniu švarkeliu. Ūgis - 25 cm.

user posted image...user posted image

user posted image...user posted image

Atsakyti
Oi, kokia gaivi meškutė ! Šviesi, šilta ir besišypsanti! Tikra Vasara!
(tik nuotraukytės, gaila, tamsokos verysad.gif )
Atsakyti
Dėkui Ievushka, gal šiek tiek ir tamsokos.
Meškutė tikrai gelsvai žalia, o rytinė saulė pro tankias klevo šakas - skūpi.
Atsakyti
Meškutė labai graži ir tvarkinga,kailiukas išglostytas ir labai pasipuošusi bigsmile.gif
Na mergaitės ir aš pagaliau pribrendau meškiuką pasiūti doh.gif
Sintetinis kailiukas,labai švelnus,bet jau byra doh.gif Na ir snukutį suvėliau ax.gif
22 cm
user posted image
user posted image
Atsakyti
Rulle, meškiukas yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif Baltutis, pūkuotas, mergaitė wub.gif

Būsiu nekukli ir įkelsiu dar vieną šviesią Vasaros nuotrauką Ievushkai biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arbatėlė: 30 gegužės 2010 - 18:41
Arbatėle, labai tvarkinga tavo Vasara, subtiliai patonuota thumbup.gif Tik nuotraukos BearPile - geresnės biggrin.gif Labai gražiai atrodo pievelėje, tarp gėlių. Net minčių nekyla dėl kitų vardų smile.gif
Rulle, o koks tavo meškutės vardas? tokie miela , suknutė kaip iš močiutės skrynios thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Oi, kol rašiau komentarą, Arbatėlė įkėlę kitą nuotrauką, ir ne tik Ievushkai wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pedingtonas: 30 gegužės 2010 - 18:57