Ačiū merginos už gerus žodžius. Man meškiai - tai liga, kai turiu galvoje , tai praktiškai kol nepadarau tol nenusiraminu, nors į namus nuo betvarkės tai ir koją sunku įkelti
Pudra, su tais kaspinais, išėjo ne kas
(susinervinau vakar visai), bet negaliu nuimti, nes toj vietoj iš tikrųjų ir buvo planuotas kaspinas ,prilaikantis bitės "antenas", tik jų po to nebeliko
Ievushka, del galvyčių keturių dalių. Mano Majos galvytė irgi tokia gan pailga ir pakaušis ne mažas, bet aš tai taip ir norėjau. Tiesa, nosis buvo per "žiurkiška", tai pamažinau iš karto. O kad pakaušis kaip kiaušinis - man turi žavesio. Čia kaip nuskustą plikai taisyklingos formos galvą labai smagu matyti ir norisi paglostyti

Tu neskubėk naują galvą kirpti, tu apkarpyk esančią.
O koks čia pas tave kailiukas, įstiržai eina? ne kaip mano Frederiko? nes kartais atrodo, kad kailiukas įstrižas
Dėl įstrižo plauko: dar tokio labai labai įstrižo neturėjau, bet turėjau tokių , kur kartais nesuprasi. Tai pasidėlioju, detales taip, į kurią pusę norėčiau kad tas plaukas gultų (aišku yra klasikinės taisyklės, kaip turi eiti plaukas, bet mes juk ir siuvam ne klasikinius meškius

). Pvz, jei noriu , kad plaukai ant akių kristų, tai taip ir kerpu plauku žemyn.
"Geriausia sužinoti, ko reikia ieškoti, o tada jau pradėti ieškoti" (Pūkuotukas)
Mano meškiai