Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - XI-ta tema

Ačiū mergaitės,kad patiko mano meška ax.gif 4u.gif
Dar pakol kas bevardė blush2.gif
Visų meškutės gražios thumbup.gif taip malonu ir įdomu apžiūrinėti bigsmile.gif
Labai ištobulėjot visos wub.gif
Atsakyti
Arbatele, Pedingtonai, rulle - puikus naujieji meskuciai thumbup.gif
Ievuschka, taviskis paliko mane be zado wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
ELŽBIETAI,komplimentai!Labai miela panele! bigsmile.gif
Ievuschka,bonaliai,bet begalo grazus meskiukas ir aksesuarai wub.gif
Atsakyti
ievuschka, nuostabus meskutis (nors kaip jau rasau tavo bloge, tai primena kazkuri kita gyvuneli, bet dar nesupratau kuri biggrin.gif biggrin.gif ) Puikus tonavimas, o jau aksesuaru grozis swoon.gif Pirmyn i bearpaila!!!
Atsakyti
Gražiai čia, mergaitės, dirbat didis.gif didis.gif , užeinu vis patikrint sokiai.gif , ar netinginiaujat dirol.gif , truputį pasigėdiju, kad pas mane štilis mastau.gif , bet dabar toks laikotarpis keistas censored2.gif ...

QUOTE(Zhuvycia @ 2010 06 02, 07:13)
(Kada jau užkariausi meškiukų rinką????)

Skaitau, kad ir aksesuarų tedžiams rinką drąsiai galėtų jamt didis.gifnew_russian.gif
Atsakyti
Labai jau gražūs visi meškučiai (ir meškutės) wub.gif Labiausiai įstrigo Ievushkos wub.gif Tiesiog nuosstabus thumbup.gif Ir aksesurai superiniai thumbup.gif
Atsakyti
Mergaitės-ačiū visoms už įvertinimą aciuks.gif Man be galo malonu, kad mano Bernardas paliko teigiamą įspūdį smile.gif Stengiausi, nors kaip jau rašiau- darbas nėjo kaip per sviestą rolleyes.gif
Atsakyti
Kokie gražūs jūsų visų meškučiai wub.gif wub.gif wub.gif Dažnai užsuku pasigėrėti jūsų visų darbais wub.gif ...žiūriu ir žaviuosi wub.gif ...

Atsakyti
Mergaites, gal kas nori patikrinti savo intuicija? biggrin.gif Savo bloge idejau kelias nuotraukytes, pagal tai reikia atspeti kas bus sekantis mano gyvunelis )))) Tam, kuris arciausiai aprasys busima gyvuneli gaus mano ranku darbo priza mirksiukas.gif

Uzsukti reikia CIA
Atsakyti
TIk apleisk temele kuriam laikui - paskui nespeji skaityti ir ziureti lotuliukas.gif
Rulle, arbatėlė , Pedingtonai, Ievushka - jusu mieskinai nuostabus wub.gif thumbup.gif Pasiziuriu, pasiziuriu, jauciu, jau tuoj ir as pribresiu kokiam meskiui lotuliukas.gif
Atsakyti
Savaitgalis baigėsi, tai kur meškos g.gif
Atsakyti
Vaikų džiaugsmui:
Rodis (nuo rododendras, bet rododendrai pražydėjo hihihi.gif)

Pasiūtas iš minkšto ir švelnaus trikotažo, padai - suedine. Saugiomis akytėmis ir sąnariukais. Kimšta sinteponu ir specialiai apruoštais vyšnių kauliukais. Todėl pilvelis labai maloniai gurgžda, net girdisi smile.gif ; Tonuota tekstiliniais dažais. Puošta velta gėlyte ir sagyte, kaspinėliu. Ūgis 27 cm.

user posted image.user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arbatėlė: 06 birželio 2010 - 19:47