Įkraunama...
Įkraunama...

Liemenėlės besilaukiančioms ir maitinančioms

QUOTE(rozine_svajone @ 2010 11 09, 16:24)
tai cia maitinancioms, o kam jos reikalingos nescioms? g.gif

Jei krūtinė nedidelė, tai gal ir nereikia, bet jei didesnė... nestuke.gif metu ji dar didėja ir pasidaro be proto jautri. Tokia jautri, kad naktį/ryte sunku iš lovos atsikelti... Patogi liemenėlė nuima visą diskomfortą thumbup.gif
Laukdamasi pirmagimio tokią buvau įsigijusi būtent miegojimui, nes iki tol pamenu kaip keldamasi laikydavau rankomis, kad mažiau skaudėtų doh.gif
Be to, ji "auga" kartu su krūtine, nusipirkus nestuke.gif pradžioje tikrai užteks ir iki pat gimdymo ir net po jo, kai krūtinė vėl kinta...
Aš turėjau MamaBel firmos, jomis prekiauja Triumph. Dabar apžiūrėjau, vis dar yra, bet ne visose parduotuvėse... Beje, įdomu, bet dabar irgi laukiuosi, bet kol kas didelio diskomforto nejaučiu ir liemenėles kol kas tik apžiūrėjau, bet dar nepirkau. Vienas minusas, kad jos būna tik baltos.
Atsakyti
QUOTE(Milk* @ 2011 01 15, 21:18)
Jei krūtinė nedidelė, tai gal ir nereikia, bet jei didesnė...  nestuke.gif metu ji dar didėja ir pasidaro be proto jautri. Tokia jautri, kad naktį/ryte sunku iš lovos atsikelti... Patogi liemenėlė nuima visą diskomfortą  thumbup.gif
Laukdamasi pirmagimio tokią buvau įsigijusi būtent miegojimui, nes iki tol pamenu kaip keldamasi laikydavau rankomis, kad mažiau skaudėtų  doh.gif

man su krūtine taip pat buvo tokios bėdos doh.gif negalėdavau staigiai keltis, kad neužskaustų... o žindymo liemenėles pirkau turguj, ir kainavo tik po 15 lt smile.gif tik va, kad dydžių pasirinkimas tai nekoks, didžiausią kokį gavau tai buvo D dydis doh.gif tai pradžioj maniau, kad liemenėlė nuo įsitempimo pliš per siūles, bet atlaikė biggrin.gif
Atsakyti
Turėjau Marina maitin.liemenėles, jos tikrai super, ypač įsivaizduojant, kad beveik metus laiko su jom tenka būti dieną naktį, tik aišku nuo pienuko jau po kokio mėn. atrodė ne kaip, nes jis tiesiog neišsiplaudavo, bet patogumo atžvilgiu tikrai nesiskundžiau. Na kiek atsimenu už vieną mokėjau apie 50 Lt ir pirkau Eurovaistinėj.
Dabar nusipirkau bazėj už 12 Lt, galvoju pabandysiu, gal tiesiog šiaip patogiau bus namie dar iki gimdymo, bet žinokit nesugebėjau išbūti nuo ryto iki vakaro, nes aplink kaušelius eina toks siuvimas, juostelė, ir ji, bent jau man, kažkaip niežtėti pradėjo, žodžiu tikrai nesmagu. Išploviau su ekol.skalbikliu, kur visus rūbus plaunu ir vėl pabandžiau - tas pats. O šiaip modelis beveik toks pat kaip anos, tik kaina 12 Lt, o ir spalvų gali rinktis baltą, rudą, juodą, tik kas iš to...
Žodžiu pasibandykit nusipirkę vieną, ar jūsų neerzina, nes čia manau labai individualu, nors aš nesu jautri kažkam, bet va man visai netinka, nors kaina super.
Atsakyti
sveikos smile.gif o zindymo laikotarpiu su ta liemenele ir nakti reikia miegoti? zodziu kiaura para reikia buti su ja ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2010 12 20, 23:34)
gal kas matete kur yra pirkti labai dideliu dydziu maitinimo liemeneliu?

Na ziurint, ka jus laikote tuo LABAI dideliu dydziu, bet pvz emama.lt mačiau, kad dydžiai surašyti, netgi iki 95G bigsmile.gif O ar realiai turi tai nežinau, bet pasidomėti galite, va pvz:

Liemenele maitinanciom DIDELE

As pas juos pirkau kai kurias prekes, suzavejo tai, kad super greitas pristatymas blink.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(rozine_svajone @ 2011 02 01, 12:09)
sveikos smile.gif o zindymo laikotarpiu su ta liemenele ir nakti reikia miegoti? zodziu kiaura para reikia buti su ja ?  smile.gif

Šiaip gali ir nemiegoti jei viskas patogu wink.gif
Aš miegojau dėl to, kad kitaip man būdavo labai nemalonu, jei tik laisvos krūtys budavo ir be įdėkliukų į liemenėlę, tai pabusdavau šlaput šlaputėlė doh.gif doh.gif Pienas bėgdavo, o su liemenėle viskas būdavo thumbup.gif

Ir plius tikiu, kad kažkiek padeda neprarasti formų jos smile.gif nes po gimdymo mano dydis buvo E, kai iki nestuke.gif nešiojau B visada blink.gif Bet po maitinimo krūtinė liko graži ir neišsitampius, vat po antro nestuke.gif daabr manau bus prasčiau unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
Nepirkau spec. liemenėlės maitinančioms schmoll.gif įsigijau liemenėlę susegamą priekyje iš Triumph parduotuvės, man labai gerai tarnavo thumbup.gif
Atsakyti
o kaip tikslaii suzinoti savo dydi? Pirma kart noriu uzsisakyti internetu?
http://www.emama.lt/...onus-elast.html is cia. Ir pabijojau su dydziu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Butė @ 2010 11 12, 23:19)
Aš pirkau Latviškas "Laumos" labai patogios ir gražios wub.gif

QUOTE(Drugeliai @ 2010 11 18, 18:23)
Aš irgi latviškas pirkau, tik firmos kitos. "Rosme", jei neklystu. Patiko smile.gif

O kur pirkote?
Atsakyti
Sialiuose labai geros kokybes ir kainas maza pirkau mugeje thumbup.gif
Atsakyti
Kazkuri rasete, kad nerandat liemeneles su pakietinimu maitinancioms, tai zinokit, as kuria diena buvau uzsukus i triumpha, tai pasirodo jau pradejo gaminti ir tokias, lankeliu nera, bet kauseliai tokie tvirti, ir spalva buvo kuno, tai kolkas nusiziurejus as sita, kai jau reikes smile.gif kainuoja 85lt, gal kas zinot, kur pigiau rasti triumpho produkcijos? gal per kokias tarpininkes ar panasiai?????
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2011 02 24, 16:50)
O kur pirkote?

Pirkau čia
Atsakyti
QUOTE(vikutuke @ 2010 11 09, 11:18)
kam reikalingos specialios lėmenėlės nėščioms, kuo netinka įprastos. Mano krūtis prieš nėštumą nedidelės buvo, na ir dabar nėra stulbinančių gabaritų? blush2.gif

Viskas priklauso nuo situacijos. Kartais tiek nėščioms, o ypač po gimdymo laabai padidėja. O po to vėl sumažėja... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Borzika: 08 gegužės 2011 - 10:27