QUOTE(Lady-G* @ 2010 11 20, 16:20)
Pas ka nedidele krutine, tai galiu pasakyti nelabai ir reikia tu spec liemeneliu. Su pirmu buvau prisipirkusi paciu paprasciausiu liemeneliu is maximos, kur tokios trikotazines, sportuojanciom. tai puikiai tiko. o dabar kai laukiuosi antro, svarstau ar man reikia tos specialios, atsisegamos
kazkaip puikiai tiko tos trikotazines. tik vat norisi kazko tokio isejimui i svecius, su pakietinimais ir jau atsegamos. o gal patogu paprasta grazi liemenele tik per prieki atsegama?

Čia galima parsisiųsti:
http://www.lilu.lt/lt/pradzia/
Aš siunčiausi, viskas ok, dar ir rafaelo saldainiuką pakuotėje radau... tik liemenėlės modelis netiko.

gal kas matete kur yra pirkti labai dideliu dydziu maitinimo liemeneliu?
QUOTE(Savvy @ 2010 12 16, 19:24)
Čia galima parsisiųsti:
Aš siunčiausi, viskas ok, dar ir rafaelo saldainiuką pakuotėje radau... tik liemenėlės modelis netiko.

O grąžinti nebandėte? Aš irgi iš ten buvau pirkusi, apsirikau dėl dydžio, tai be problemų pasikeičiau į tinkamą.
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2010 12 20, 23:34)
na galima nusipirkti euro vaistinej

QUOTE(@mamyciukas@ @ 2010 12 21, 01:34)
mano dydis 75F tai tik sitoj parduotuvelej radau sau tinkama liemenele maitinimui
ta prasme ne bobiska, o spalvota su neriniais
Man labai patiko aptarnavimas, patare, padejo issirinkt ir labai greitai pristate
http://www.laukiuosi.lt/liemeneles
Jei nerasit savo dydzio uzklauskit ju el.p. kada bus papildymas nauju dydziu
drauge savo dydzio nerado - tai jie perziurejo likucius pas tiekejus ir uzsake jai
atskirai
Papildyta:
QUOTE(Lady-G* @ 2010 11 20, 16:20)
Pas ka nedidele krutine, tai galiu pasakyti nelabai ir reikia tu spec liemeneliu. Su pirmu buvau prisipirkusi paciu paprasciausiu liemeneliu is maximos, kur tokios trikotazines, sportuojanciom. tai puikiai tiko. o dabar kai laukiuosi antro, svarstau ar man reikia tos specialios, atsisegamos
kazkaip puikiai tiko tos trikotazines. tik vat norisi kazko tokio isejimui i svecius, su pakietinimais ir jau atsegamos. o gal patogu paprasta grazi liemenele tik per prieki atsegama?

bent jau man daug patogiau spec. maitinimui liemenele, gali viena ranka atsegt/uzsegt. Kol radau sau tinkama spec. liemenele buvau prisitaikiusi viena iprastine ... is bedos galima,bet nlb patogu...
tiesa spec. liemeneles gi dar turi tas palaikancias juosteles, kad atsegus kauseli palaikytu krutine.
Esu skaicius, jog toks palaikymas reikalingas kad neissitampytu krutine, neliktu nukarusi kai baigsi maitinti, nes krutines raisciai neatsistato, o krutys nuo pieno gi lb apsunksta
Mano labai didelė krūtinė. Dar 2006 metais, man buvo labai didelė problema su liemenėle maitinančiai. Mat LT, tokių nebūdavo. Tai pirkausi pačią didžiausią iš esamų, per kaušelius, o mamytė mano, siaurino, per apimtį( nes mano kaušeliai labai dideli dabar F dydis, o kai maitinu ir G ir H būna, o apimtis maža, dabar 70, o maitinant 75).
Buvau UK, tai jau prieš kelis metus pagalvojau, kad reikia nusipirkti. Tai turiu dvi man tinkančio iš Mothercare firmos. Ir dar vieną turiu Triumf turiu, bet jis tik dabar tinka, kol
.
Buvau UK, tai jau prieš kelis metus pagalvojau, kad reikia nusipirkti. Tai turiu dvi man tinkančio iš Mothercare firmos. Ir dar vieną turiu Triumf turiu, bet jis tik dabar tinka, kol

QUOTE(vikilu @ 2010 12 29, 18:02)
nera, kurioje matete?
QUOTE(gajane @ 2011 01 06, 17:49)
Mano labai didelė krūtinė. Dar 2006 metais, man buvo labai didelė problema su liemenėle maitinančiai. Mat LT, tokių nebūdavo. Tai pirkausi pačią didžiausią iš esamų, per kaušelius, o mamytė mano, siaurino, per apimtį( nes mano kaušeliai labai dideli dabar F dydis, o kai maitinu ir G ir H būna, o apimtis maža, dabar 70, o maitinant 75).
.

Mažos apimties liemenėlės su dideliais kaušeliais:
http://www.lilu.lt/l...p;manufacturer=
Sveiki mamukai
uzsisakineju liemenele per ebay dabar, tik va del dydzio galva suku
man jau paskutines savaites, ir nezinau kaip krutines dydis keisis po gimdymo maitinant..
per nestuma pakeiciau daugybe liemeneliu nes isaugdavau greiciau nei per menesi, nuo mazo c pries nestuma perejau iki dd
svarbiausia ne tiek kauseliai, kiek liemeneles apimtis (kad tik nespaustu)
siuo metu (37 savaiciu) esu angliskais dydziais 40 (apimtis) ir dd kauseliais. ar verta uzsisakant uzmest po dydi i prieki ar jau nesikeis drastiskai?
Aciu uz pagalba

siuo metu (37 savaiciu) esu angliskais dydziais 40 (apimtis) ir dd kauseliais. ar verta uzsisakant uzmest po dydi i prieki ar jau nesikeis drastiskai?

Aciu uz pagalba

QUOTE(*Chardonnay* @ 2011 01 10, 04:13)
Sveiki mamukai
uzsisakineju liemenele per ebay dabar, tik va del dydzio galva suku
man jau paskutines savaites, ir nezinau kaip krutines dydis keisis po gimdymo maitinant..
per nestuma pakeiciau daugybe liemeneliu nes isaugdavau greiciau nei per menesi, nuo mazo c pries nestuma perejau iki dd
svarbiausia ne tiek kauseliai, kiek liemeneles apimtis (kad tik nespaustu)
Aciu uz pagalba

Aciu uz pagalba

kai pradesi maitinti turetu dar padideti kelios paros po gimdymo, kada prades gamintis pienukas, bet gal tik vienu dydziu

QUOTE(3mamavita @ 2011 01 10, 14:13)
kai pradesi maitinti turetu dar padideti kelios paros po gimdymo, kada prades gamintis pienukas, bet gal tik vienu dydziu 

tada reik didesne pirkt. o kaip del apimties? gal kaip tik sumazes vaikuciui gimus arba bent jau nedides?