Įkraunama...
Įkraunama...

Pastojimas po persileidimo

Apklausa: Po kiek laiko pavyko pastoti po persileidimo? (151 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Labutis,

man persileidimas buvo 12 sav. pries 8 men. dabar jau pradedam aktyviai dirbt ir tikiuosim kad greit pavyks, pernai is pirmo karto nestuke.gif

visom kas ka tik patyre ta persileidima patarciau nelabai isigylinti i problema, mane pvz. taip jau istyre kad nevaisinguma prirase - nesuprantu tik kaip sugebejo daktare per pusmeti, kai 3 men. as buvau pas ja kaip nestuke.gif prirasyti diagnoze - nevaisinga (kai mes istikruju net nebandem blush2.gif )
Paprasciausiai atsipalaiduokite, nusiraminkite pabandykite maziau galvot apie tai (sunkiausias dalykas - man net dabar uzeina schmoll.gif ) daugiau geru emociju 4u.gif

SEKMES thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Shmondrik @ 2008 02 14, 13:37)
Paprasciausiai atsipalaiduokite, nusiraminkite pabandykite maziau galvot apie tai (sunkiausias dalykas - man net dabar uzeina schmoll.gif )

o tai yra sunkiausia. Uztenka isgirsti, kad kazkas neteko vaikelio,kad ir per TV, emocijos vel sukyla, asaros kaupiasi... verysad.gif Atrodo,kad jau viskas lyg uzsimirsta, praeina, bet pasirodo ne taip jau paprasta
Atsakyti
QUOTE(drugutis @ 2008 02 14, 16:35)
o tai yra sunkiausia. Uztenka isgirsti, kad kazkas neteko vaikelio,kad ir per TV, emocijos vel sukyla, asaros kaupiasi... verysad.gif  Atrodo,kad jau viskas lyg uzsimirsta, praeina, bet pasirodo ne taip jau paprasta

O tau senai persileidimas buvo? gal jau planuoji?
per pirmuos pora menesiu man daznai ir asaros buvo, nes nemazai pazistamuju ar ka tik pagimde ar greit turejo pagimdit... prisimenu net vyras pasieme mane is greitosios iskart po persileidimo, uzvaziavom i akropoly , reikejo antibiotikus dar pirkt - matau mano kolege eina su vyru, gimde po pora menesiu, tik ir sugebejau laba pasakyti ir kuo greiciau toliau ... ir asaros akyse jau.. vyras stengiasi nusiramint ir ligtais suprantu kad nieko nepadarysiu, bet vistiek verkiu...
bet praejo laikas...atejo vestuviu diena...man makijaza laba sauni moteriske dare, pries metus jai irgi buvo persileidimas, bet po to sekmingai pagimde dukryte... ta moteriske man padovanojo o geriau pasakyti perdave maza ikonke.. jai kazkada ta ikonke kita moteriske padovanojo... niekas net nezino kas pirmas turejo ta ikonke- bet tikiu kad visam Dievo valia... tokia mintis labai ramina
rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Shmondrik @ 2008 02 14, 16:40)
O tau senai persileidimas buvo? gal jau planuoji?
per pirmuos pora menesiu man daznai ir asaros buvo, nes nemazai pazistamuju ar ka tik pagimde ar greit turejo pagimdit... prisimenu net vyras pasieme mane is greitosios iskart po persileidimo, uzvaziavom i akropoly , reikejo antibiotikus dar pirkt - matau mano kolege eina su vyru, gimde po pora menesiu, tik ir sugebejau laba pasakyti ir kuo greiciau toliau ... ir asaros akyse jau.. vyras stengiasi nusiramint ir ligtais suprantu kad nieko nepadarysiu, bet vistiek verkiu...
bet praejo laikas...atejo vestuviu diena...man makijaza laba sauni moteriske dare, pries metus jai irgi buvo persileidimas, bet po to sekmingai pagimde dukryte... ta moteriske man padovanojo o geriau pasakyti perdave  maza ikonke.. jai kazkada ta ikonke kita moteriske padovanojo... niekas net nezino kas pirmas turejo ta ikonke- bet tikiu kad visam Dievo valia... tokia mintis labai ramina
rolleyes.gif

dar tik pries 1,5 men. Planai kol kas tik mintyse verysad.gif
Mane taip pat ramina tik mintis,kad taip turejo buti, kad tai naturali gamtos atranka. Ir tikiu,kad viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drugutis: 14 vasario 2008 - 17:03
QUOTE(drugutis @ 2008 02 14, 18:02)
dar tik pries 1,5 men. Planai kol kas tik mintyse  verysad.gif
Mane taip pat ramina tik mintis,kad taip turejo buti, kad tai naturali gamtos atranka. Ir tikiu,kad viskas bus gerai mirksiukas.gif

Jei tiki ir abu du to norite ir dirbate tai tikrai bus 4u.gif
jei ne salygos darbe ir mano ir vyro bandomieji laikotarpiai mes jau pries pora menesiu pradetumem, bet dabar tai ir as atsigavau smile.gif o tau siuliciau gert vitamincikus ir jei atsigausi moraliskai tai pradekit po pora menesiu is naujo...
tai lauksim is taves geru naujienu. rasyk jei noresi ispasakoti savo nelaime - gal lengviau bus...
Atsakyti
Sveikutes,
stiprybes visom mergytem,kuriom teko isgyventi sita nelaime.

norejau paklausti,gal zinot,kiek laiko po persileidimo NT rodo teigiama rezultata? jei nestumas nebuvo labai didelis- 7 savaites.
Atsakyti
Sveikos,

va, trys mėnesiai po persileidimo mano nėštumo testas teigiamas. Bet net nesugebu žmoniškai džiaugtis, iš baimės, kad vėl kas gali atsitikti. Stengiuosi negalvot, atsipalaiduot, bent jau iki vizito pas ginę septintą savaitę......
Atsakyti
nuosirdziausi sveikinimai tau drinks_cheers.gif tikiuosi bus dvynukai mirksiukas.gif

as laukiu pirmu menesiniu ir kibsim i darba ax.gif
Papildyta:
nusprendziau kad si karta jei pavyks tikrai niekam nesakysiu... kol nebus 3 men
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2008 02 15, 02:39)
nuosirdziausi sveikinimai tau drinks_cheers.gif  tikiuosi bus dvynukai mirksiukas.gif

as laukiu pirmu menesiniu ir kibsim i darba ax.gif
Papildyta:
nusprendziau kad si karta jei pavyks tikrai niekam nesakysiu... kol nebus 3  men

sutinku, ir irgi kol nepraeis 3 men niekam nesakysiu, bus seimos paslaptis tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Shmondrik @ 2008 02 14, 17:26)
Jei tiki ir abu du to norite ir dirbate tai tikrai bus  4u.gif

aciu uz palaikyma smile.gif . Vitaminus jau visa men geriu, dar vartoju ivairius naturalius preparatus stiprinti imunine sistema. Atejus laikui kibsim i darbus ir tikesimes stebuklo wub.gif

QUOTE(Oceane @ 2008 02 14, 19:52)
Sveikos,

va, trys mėnesiai po persileidimo mano nėštumo testas teigiamas. Bet net nesugebu žmoniškai džiaugtis, iš baimės, kad vėl kas gali atsitikti. Stengiuosi negalvot, atsipalaiduot, bent jau iki vizito pas ginę septintą savaitę......

viskas bus gerai, nepergyvenk console.gif . Pozityvios mintys daro stebuklus mirksiukas.gif Tikek,kad si karta viskas bus gerai, net negalvok blogai mirksiukas.gif

QUOTE(jova @ 2008 02 15, 01:39)
nusprendziau kad si karta jei pavyks tikrai niekam nesakysiu... kol nebus 3  men

o as nesakysiu kol nebebus imanoma slepti. Nors si karta ir taip niekas beveik nezinojo, matyt nuojauta visgi yra. Va su pirmu, tai pasigyriau jau budama 4 savaiciu nestuke.gif ir viskas buvo ok.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drugutis: 15 vasario 2008 - 11:36
Dėkui už sveikinimus ir padrąsinimus 4u.gif Aš irgi ruošiuosi nesakyt iki kokių dvylikos savaičių, nors jau spėjau išplepėt mamai ir artimai draugei g.gif Ir jums, aišku bigsmile.gif Sėkmės visoms mirksiukas.gif
Atsakyti
po persileidimo praejo 4menesiai,ir jau pradedu galvoti bandyt dar karteli,nors ir baisoka,bet noras jau atsiranda unsure.gif
Atsakyti