Įkraunama...
Įkraunama...

Pastojimas po persileidimo

Apklausa: Po kiek laiko pavyko pastoti po persileidimo? (151 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
nu ka ir manes si nelaime neaplenke. Bet va po tos ambrazijos gydytoja israse man 2 men gerti kontraceptikus, kad organizmas atsigautu, praeitu tas jam sokas vadinamas,ir tada i darba jei dar aisku noreciau. smile.gif
Atsakyti
as is savo patirties patarciau neskubekite po tokios nelaimes. Geriau pailsekite ir fiziskai ir moraliskai. Nes pirmiausia po persileidimo organizmas vistiek nualintas ir pas visas skirtingai, gimdoje vistiek atsinaujinimai vyksta turi su menesinem visos hemotomos, o kartais juk suaudrintas organizmas ir cistos prasivalyti, gerai jeigu iskarto viskas susitvarkys, o jeigu ne? Jei vel maziukas ten atisras, o jo dar namuke "netvarka" tikrai zinokit labai sunku prarasti ir antra ir trecia karta, tad geriau pailseti bent jau 3 men. Vien tik psichologinis nusiteikimas ka reiskia, jeigu dabar asaras liejate nesusitaike su netektim isivaizduokit pastoje, kaip drebesite, o tai labai kenkia vaikuciui ypac pirmais menesiais kai jis vystosi.... O kad savo stebukleliu sulauksite tikrai tikiu ir linkiu, pas mane buvo ta nelaime, oi kiek asaru isliejau kaltinau visa pasauli ir t.t. nusiraminau tik po poros metu...po poros metu atsirado nuostabi sveikutele stipri dukryte ir va po poros menesiu atsiras dar vienas stebuklelis wub.gif taip kad ir jums linkiu tokiu dziaugsmeliu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Droka @ 2008 02 05, 18:22)
as is savo patirties patarciau neskubekite po tokios nelaimes. Geriau pailsekite ir fiziskai ir moraliskai. Nes pirmiausia  po persileidimo organizmas vistiek nualintas ir pas visas skirtingai, gimdoje vistiek atsinaujinimai vyksta turi su menesinem visos hemotomos, o kartais juk suaudrintas organizmas ir cistos prasivalyti, gerai jeigu iskarto viskas susitvarkys, o jeigu ne? Jei vel maziukas ten atisras, o jo dar namuke "netvarka" tikrai zinokit labai sunku prarasti ir antra ir trecia karta, tad geriau pailseti bent jau 3 men. Vien tik psichologinis nusiteikimas ka reiskia, jeigu dabar asaras liejate nesusitaike su netektim isivaizduokit pastoje, kaip drebesite, o tai labai kenkia vaikuciui ypac pirmais menesiais kai jis vystosi.... O kad savo stebukleliu sulauksite tikrai tikiu ir linkiu, pas mane buvo ta nelaime, oi kiek asaru isliejau kaltinau visa pasauli ir t.t. nusiraminau tik po poros metu...po poros metu atsirado nuostabi sveikutele stipri dukryte ir va po poros  menesiu atsiras dar vienas stebuklelis  wub.gif taip kad ir jums linkiu tokiu dziaugsmeliu  mirksiukas.gif

Ačiū už gerus žodžius. Bet ašaros visvien liejasi, nors tikrai nieko nepakeisiu ir laiko atgal neatsuksiu. Blogiausia, jog žinau tikrąją persileidimo priežastį. Ir tikrai mano valioje buvo jos išvengti verysad.gif
O laukti ilgai negaliu, ir amžius, ir sūnus, jau ilgai laukiantis sesutės, ir apskritai, visos aplinkybės ne mano naudai...
Atsakyti
PRIES PASTOJANT PAMASTYKIT AR NIEKO NEREIKS kilnoti, pvz:pirmojo vaiko. maniskei 1,9, tai tenka dar ir ant ranku panesti.
Atsakyti
QUOTE(kristule666 @ 2008 02 05, 18:52)
PRIES PASTOJANT PAMASTYKIT AR NIEKO NEREIKS kilnoti, pvz:pirmojo vaiko. maniskei 1,9, tai tenka dar ir ant ranku panesti.

Bet juk milijonai moterų pasaulyje pametinukus augina, ir, aišku, juos kilnoja. Mano uošvė turėjo tris sūnus su metų ir poros mėnesių pertrauka tarp jų, buvo namų šeimininkė be jokios pagalbos...Man irgi baisu kilnoti, bet kai pagalvoji logiškai tai, jei gamtos taip sutvarkyta, kad kas metai galim po vaiką turėt, matyt ne be reikalo bigsmile.gif
Atsakyti
yra tiesos tame, bet gal ne visu gimdos jau tokios stiprios. Zmogus indvidualus smile.gif
Atsakyti
del pametinuku, tai pas mane panasiai, mergaitei 1,7m., o as jau su kitu 30 savaiteje, pirmos savaites yra pavojingiausios (iki 12-16 kol vaikutis tvirtinasi), bet as nekilnoju vaiko be reikalo, jei norim galima atsitupti ir apsikabinti, o tetis grizes is darbo pakilnoja uz abu, ir vaikas taip iprato, kad mama pakelti negali (zinoma tik kai pampersa keiciu reikia pakelti, bet kaip gydytoja sake svarbiausia nedaryti staigiu judesiu).Seniau moteris is vis ir gimdydavo laukuose siena bevezant, bet musu organizmai juk neiprate prie tokio fizinio kruvio, tad rizikuoti neverta.

Vien Tik, tikrai saves negrauzk, kad galejai to isvengti, jei taip atsitiko, reiskia ten aukstai taip buvo suplanuota. Pamenu ir as vis mastydavau, kodel ten kazka pakeliau, kodel silciau neapsirengiau, kodel gydytojo nepakeiciau, bet yra taip kaip yra....reiskia tam vaikuciui buvo dar ne laikas. Del amziaus, na nezinau pirma pagimdziau 32m, antra gimdysiu, beveik 34m. Yra moteru kurios gimdo gerokai virs 40m ir tikrai nesijaucia senos ar kad ju laikas baigesi, taip kad tai nera rodiklis.....geriau neskubeti, pailsesi, nusiraminsi ir ateis tas vaikutis niekur jis nesides mirksiukas.gif , o broliukas jei vyresnis bus dar geriau pades rupintis.
Beje visos kurios turejote persileidimus, butinai pastojusios pasikonsultuokite su savo ir dar kokiu kitu gydytoju del Duphastono vartojimo, nes dazniausia jo trukumas tai ir sukelia persileidima, tik jo deka as isnesiojau savo dukryte ir va kita vaikeli nesioju.... o sansu abiem vaikam pirmom savaitem buvo minimaliai. g.gif

Atsakyti
Taip, bet ir kiekvienas pastojimas yra skirtingas. Su savo sūnumi buvau papuolusi į visokiausias rizikas ax.gif , kaip pvz. dviejų savaičių atostogos kiaturiasdešimt laipsnių karštyje, maniau numirsiu, buvo antras mėnuo, taigi pats pavojingiausias. Ir viskas puikiai praėjo. Be to ir folinės rūgšties negėriau, ir svėriau per mažai, ir fizinis krūvis buvo nemažas pradžioje ir t.t. O šį rudenį jau taip ruošiausi: folinę ir kitus vitaminus iš anksto gėriau, visaip saugojausi, net į čiuožyklą nėjau, kad nenukriščiau, tik jogą atsargiai dariau, sveikai maitinausi, tyrimus prieš tai pasidariau..........ir bac, nesivystantis blink.gif Tokiu atveju tikrai pradedi tikėti daktarais, kad čia tiesiog gamtos klaidos ir tiek..
Atsakyti
QUOTE(Oceane @ 2008 02 06, 19:42)
Taip, bet ir kiekvienas pastojimas yra skirtingas...........ir bac, nesivystantis blink.gif Tokiu atveju tikrai pradedi tikėti daktarais, kad čia tiesiog gamtos klaidos ir tiek..

tai taip.... man irgi tas pats. Pirmo nestumo metu nei kazko saugojaus, nei kazko bijojau ir streso turejau ir rankas kilnojau. O su antru tai labai saugojausi ir... bac verysad.gif
Tikiuosi,kad tai gamtos klaida...
Atsakyti

Klausimėlį turiu šiai temai. 4u.gif Per kiek laiko po įvykusio persileidimo (kai nedaroma abrazija arba kaip MB sako "bezabrazija") paprastai ateina mmm? g.gif
Atsakyti
sveikutes,
ir mano padangeje maža žvaigždelė sužibo... verysad.gif buvo 6 sav. kai pradejo po truputį teplioti. Iš pradžių nekreipiau dėmesio - su dukryte jokių bėdelių nebuvo, todėl net nemaniau, kad kas nors... apie 15 dienelių prabėgo taip karts nuo karto betepliojant. Vieną dieną nebeištvėriau - nuvažiavau pas gydytoją - iškart į ligoninę, liepė gulėt, duphaston gert ir laukt... Trečiadienį paguldė, žiūrėjo echo - labai maziukas, šeštadienį - matė širdelę plakant, o pirmadienį, kai vis dar kraujavau, išsiprašiau iš ligoninės, kad į vilnių nuvažiuočiau. Antradienį vilniuj pas mane jau nieko neberado... verysad.gif
jau penktas mėnesiukas saugomės unsure.gif bet jau noriu, bet ir labai bijau, kad ir vėl kas nors... g.gif
Atsakyti
Sveikutes, man suejo 4 men. po persileidimo, bet jau pradesime vel planuoti, nes laabai norime leliuko. Manau, kad vistiek ta baime isliks, bet del stebuklelio bandyti verta, tikiuosi sikart bus viskas ok
Atsakyti