QUOTE(Oceane @ 2008 01 21, 21:06)
Žinoma, bet man geriau žiūrėti į priekį, nes kuo ilgiau virškinu, kas įvyko, tuo ilgiau depresuoju... Aišku, ašarų etapą irgi reikia išgyventi, o paskui viltis sugrįžta, naujas ciklas prasideda

Buvau nusprendus nelaukti, bet dėl tam tikrų priežasčių teko planavimą atidėt. Dėl to dabar tik džiaugiuosi, nes po poros mėnesių atėjo tikrasis ''stogo nuvažiavimas''. O juk maniau, kad viskas jau praėjo...
QUOTE(vaižgantė @ 2008 01 21, 21:10)
Teisybę pasakius, tas vaikas, kuriam tuoj bus 11 m., yra pats problematiškiausias...
Na, tikrai nemanau ir netikiu, kad tai turi ką nors bendro

nebent Tavo pačios nerimas ir baimės persidavė vaikui (jie juk jaučia mamos emocijas). Bet pastojimas po trijų mėnesių po persileidimo čia niekuo dėtas.
QUOTE(Rola @ 2008 01 22, 19:27)
Pasenus teorija, kad reikia laukti pusę metų, tai priklauso nuo priežasties. Jei kokia hormonine, ar infekcine, tai aišku reikia pasigydyti, ir tada planuoti, o jei imunine problema, kaip tik nelaukti ir kuo greičiau planuoti.

Visiškai pritariu
QUOTE(vaižgantė @ 2008 01 22, 19:31)
Po to persileidimo man darė valymą su narkoze. Niekam nelinkiu tai patirti.
Patyriau tą išvalymą su narkoze ir aš. Turbūt beveik visos, kurioms buvo nesivystantis ir organizmas nesivalė pats.
QUOTE(jova @ 2008 01 22, 20:42)
idomu kada prasideda naujas ciklas... ar iskart po persileidimo ar tik po sekanciu menesiniu?
Persileidimo/abrazijos diena yra laikoma pirmaja mmm diena

QUOTE(Oceane @ 2008 01 22, 20:59)
Kai po persileidimo praėjus savaitei buvau pasitikrinti ultragarsu ar viskas išsivalė, gydytoja apžiūrėjusi kiaušides pasakė, kad jau bręsta naujas kiaušinėlis, kad greit bus ovuliacija

Kai man tą pasakė, laukiau mmm ant dienų. Nesulaukiau. Jos atėjo po 56 dienų po išvalymo. Kad ir kaip bebūtų neįtikėtina, tą ciklą ivyko mažas stebuklas ir ''apturėjau'' dvi ovuliacijas
[img]http://i.smiles2k.net/love_smiles/throb.gif[/img][url="http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=418294"]Tu.[/url]