Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės sauskelnės, pasigaminkim pačios

neisivaizduoju, kaip susikaupt ir pasisiut didesniu sauskelniu doh.gif nu kosmaras kazkoks doh.gif
Atsakyti
suprantu, kai leliukas rekia sunku laiko rasti. As siudavau tarp 22h ir 01h, mano vaikas vistiek tarp tu valandu miegodavo ir pirma visada zinojau kad atsikels. 3-4 vakarai ir jau yra rezultatas.

Todel dabar ruosiuosi is anksto, siuvu daugiau nei 20 one size sauskelniu, nes paskui sunkiai spesiu ka nors. Bent tiek, kad mano sunus jau antra savaite pasipraso ant puodo, net nakti pradejo prabusti prasytis, kartais net ismiega sausas visa nakti, taigi po treciojo mazylio gimimo tikrai bus berniukas kaip reikiant savarankiskas.
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2010 08 02, 18:01)
neisivaizduoju, kaip susikaupt ir pasisiut didesniu sauskelniu  doh.gif nu kosmaras kazkoks  doh.gif

Aš tai siūčiau ir siūčiau ax.gif Turiu visą eilę idėjų mažiems naudotojams ir mamytėms. Ir ne tik sauskelnių rolleyes.gif Ale visai neturiu laiko su savo ožka (va nepabijosiu jos taip pavadint, bo šiandien ji to verta!). IR dar didysis namie, nes darželis uždarytas visai vasarai. Na bet ateis šventė ir į mano daržą ir mano idėjos bus live biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tomy: 02 rugpjūčio 2010 - 20:37
QUOTE(Tomy @ 2010 08 02, 09:23)
o man lipukai nusiskalbė, t.y. pradėjo blogai lipti po kažkiek laiko.
Turiu tą spaudžių aparatą, tiesa jis man reikalingas ir kitiems reikalams, ale pats geriausias man būdas tai SNAPPIs. Pasisiuvu sauskelnes ir be spaudziu rir be lipuku ir segu snapiuku. Man taip geriausia iš visko ką išbandžiau.

o va man nėra nieko geresnio nei aprišami ax.gif
snappis irgi patogu (būtų) - man su juo kažkaip išsiardo doh.gif
lipukai būtų laaabai patogu jei sulipintų kaip reikiant, nes ir man nelimpa po kelių skalbimų, o vienus nupirkau - tai iškart nelipino doh.gif

o spaudes aš dar naudoju ir patalinei susegti (visą savo patalinę namie perdariau, labai patogu).

QUOTE(juraciuxzx @ 2010 08 02, 10:10)
Dabartines sauskelnes tik su spaudem darysiu. Viena blogai idejau, kol isemiau  doh.gif, reikejo visiskai sulauzyti uzkisus peili ir jau taip stiprokai truktelti, taigi, kad isluzines visai nebijau.

labai patogu spaudes išimti su tokiom manikiurinėm žnyplytėm. iškandi viduriuką - ir labai gražiai išsiima.

gal kas siuvot šitus vystyklus
http://www.chloetoes.../full_cover.pdf
pasiuvau šiadien savo pupai (10 mėn. , ne kudutė) medium dydį - na skęsta doh.gif o taip gražus būtų, bet jaučiu nepriaugs niekada tokio didelio doh.gif ar čia reik gumytes labai suveržti,nesuprantu g.gif
Atsakyti
QUOTE(xena @ 2010 08 02, 23:25)

gal kas siuvot šitus vystyklus
http://www.chloetoes.../full_cover.pdf
pasiuvau šiadien savo pupai (10 mėn. , ne kudutė) medium dydį - na skęsta  doh.gif o taip gražus būtų, bet jaučiu nepriaugs niekada tokio didelio doh.gif ar čia reik gumytes labai suveržti,nesuprantu  g.gif

šios sauskelnytes mūsų mėstamiausios tongue.gif aš nuo 8 mėnesiuko pasiuvau medium dydį ir tikrai normaliai viskas g.gif ir mergina mano nėra iš stambuoliukų... tai man pirmiausia kyla klausimas, ar priekyje gumutę prisiuvot, ar tik nugaroj? jei teisingai liemens gumutes prisiuvot, tai gal tada per laisvas ar per plonas...
Atsakyti
QUOTE(veitina @ 2010 08 02, 22:36)
šios sauskelnytes mūsų mėstamiausios tongue.gif aš nuo 8 mėnesiuko pasiuvau medium dydį ir tikrai normaliai viskas g.gif ir mergina mano nėra iš stambuoliukų... tai man pirmiausia kyla klausimas, ar priekyje gumutę prisiuvot, ar tik nugaroj? jei teisingai liemens gumutes prisiuvot, tai gal tada per laisvas ar per plonas...

pažiūrėjau jūsų vystykliukus - labai gražūs wub.gif
ne, mas mane tikrai netaip stipriai suraukta kaip jūsų nuotraukose. apkantavau frotą gumyte, tai jis taip neįsitempė. kojytės irgi žymiai mažiau parauktos. na bandysiu kažką daryt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(xena @ 2010 08 02, 23:25)
o va man nėra nieko geresnio nei aprišami  ax.gif

galit parodyt? idomu ax.gif
as turiu 3, bet man ner super patogu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2010 08 03, 12:45)
galit parodyt? idomu  ax.gif

nelabai daug fotkinames blush2.gif va čia nuotraukoj vienas iš.
pasiutas iš labai besitampančio trikotažo, paprastas stačiakampis. ilgis berods 50, plotis gal 25, iš kraštelių dvi gumytės.
http://picasaweb.goo...064407863243442

bet man labiau patinka va tokie, http://www.babyidea....ta/hhstrap.html ,
iš frotinės medžiagos labai gerai gaunasi. nufotkinsiu vėliau, įdėsiu modelį.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xena: 03 rugpjūčio 2010 - 15:27
QUOTE(JulieTa @ 2010 08 03, 13:45)
galit parodyt? idomu  ax.gif

o man jie irgi patinka. ir geria gerai ir aplink kojytes apgula graziai, tik mano pirktiniai, neprisiruosiu tokiu pasisiuti.

Noreciau su gumytem ties kojytem

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juraciuxzx: 03 rugpjūčio 2010 - 15:35
QUOTE(xena @ 2010 08 03, 16:27)
bet man labiau patinka va tokie, http://www.babyidea....ta/hhstrap.html ,
iš frotinės medžiagos labai gerai gaunasi. nufotkinsiu vėliau, įdėsiu modelį.

Man šitie irgi patys fainiausi aprišami vystykliukai, tik aš juos iš flaneles siuvu...

vakar su maže lakstėm po medžiagų parduotuves, visokių niekučių prisipirkom, tarp jų ir kantavimo gumos, tai dabar bus proga išbandyti tongue.gif tik man ji kažko skysta atrodo...
Atsakyti
QUOTE(juraciuxzx @ 2010 08 02, 11:28)
o kiek ten flanele kainuoja?

man toji, kur LT prekiauja - labai plona, labai traukiasi ir labai susivelia. Skalbiant 90 temperaturoje - greitai visa grozi praranda. Turiu babyland parduotuveje pirktas 2 flanelines palutes - net nera ka lyginti, ir storesnes ir po 20 menesiu naudojimo zymiai geriau atrodo, nei mano siutos is pirktines flaneles.  g.gif

ten kainuoja 17 lt

galima imti balta flanele ir neisbluks ir skalbimus atlaikys
tik pries siuvant reikai taip apt karstam vandeni isskalbti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama_gulbe: 03 rugpjūčio 2010 - 17:45
sveikos mergaites,

sia mintim susizavejau JURACIUXZX deka,kai ji kitoj temelej uzsimine apie daugkartinius vystiklus ax.gif negaliu pasakyti,kad man tai buvo naujiena, bet anskciau sito "atradimo" nenaudojau, o du vaikucius jau praauginau doh.gif tiesa pamenu kai gime mergaite buvau nusipirkusi vienas tokia skelnaites neperslampancias ir i jas dedavau palutes,bet zinia jog vienu neuztenka tai nieko man nesigavo...o ir tos vienos kainao kazkur apie 40 LT doh.gif g.gif bet tai jau senokai buvo...

del aplinkiniu poziurio,koks kam skrituma skaip tu savo vaika augini ir ka jam ant uzpakalio dedi biggrin.gif todel visiskai nesuprantu,kodel kitus tas dalykas trigdo biggrin.gif
taigi va nusprendziau,kad man su mazuoju reikes toki dalyka isbandyti,ketinu pasisiuti ir vienokiu ir kitokiu, tuo labiau,kad laukiamas siltuoju sezonu tai manu toks reikalas tikrai gera iseitis thumbup.gif tiesa atrodo tiek daug info perskaiciau ir vistiek kartais man daug kas neaisku pasidaro,bet turbut paaiskes ai pati ta reikala isbandysiu biggrin.gif
Atsakyti