Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės sauskelnės, pasigaminkim pačios

gal girdejot, kada spaudes.ten.lt atsigaus?? man taip reiktu iklotams bambukinio multino (fleece) ax.gif turiu 1 iklota is ekovaikai, nu tai super dalykas- tiek daug sugeria thumbup.gif ir pasirodo, kad tokiais tik tie ekovaikai ir teprekiauja, bet kaina biski didoka doh.gif
Domejausi kitu formu prekiaujamais bambukiniais ikotais, nu tai jie man nepatikimi pasirode- plonesni daug, tipo kaip medvilne. uz tokius, sako, kad tuomet geriau kanape sugeria...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hela77: 03 rugpjūčio 2010 - 17:50
QUOTE(hela77 @ 2010 08 03, 18:50)
gal girdejot, kada spaudes.ten.lt atsigaus?? man taip reiktu  iklotams bambukinio multino (fleece) ax.gif  turiu 1 iklota is ekovaikai, nu tai super dalykas- tiek daug sugeria thumbup.gif  ir pasirodo, kad tokiais tik tie ekovaikai ir teprekiauja, bet kaina biski didoka  doh.gif 
Domejausi kitu formu prekiaujamais bambukiniais ikotais, nu tai jie man nepatikimi pasirode- plonesni daug, tipo kaip medvilne. uz tokius, sako, kad tuomet geriau kanape sugeria...

Jie gyvi 4u.gif tik su medžiagų transportavimu atsirado nedidelių nesklandumų, bet manau šis reikaliukas greit bus išsprestas ir mes visos sulauksim tų išsvajotų medžiagėlių thumbup.gif beje, dėl jų flanelių, gal kaina ir ne pati mažiausia, bet fainumas jos nerealus bigsmile.gif pati pirkau ir dar pirksiu thumbup.gif
Atsakyti
jei ne paslaptis kokios ten medziagu kainos...jei kas jau klausete ten ax.gif flaneles jau aisku,o kitu g.gif
Atsakyti
QUOTE(pincius @ 2010 08 03, 20:05)
jei ne paslaptis kokios ten medziagu kainos...jei kas jau klausete ten  ax.gif  flaneles jau aisku,o kitu  g.gif

Man atrase, kad bambukinis veliuras ir fleece (multinas) yra 35 lt uz jarda (91 cm). tik neparase ar 91 X91 cm ar kaip... bet mazdaug aisku.
Atsakyti
QUOTE(hela77 @ 2010 08 03, 19:21)
Man atrase, kad bambukinis veliuras ir fleece (multinas) yra 35 lt uz jarda (91 cm).  tik neparase ar 91 X91 cm ar kaip... bet mazdaug aisku.

aisku,aciu 4u.gif as kai neusidurusi tai man kazkaip nepigiai atrodo,ka kitos gali pasakyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(pincius @ 2010 08 03, 20:38)
aisku,aciu  4u.gif  as kai neusidurusi tai man kazkaip nepigiai atrodo,ka kitos gali pasakyti  g.gif

nu kai iklotas (sulankstomas) is to pacio multino (manau, kad is to pacio) kainuoja 18 lt 30 x 30 cm, tai pati spesk pigu ar nlb cia...
Atsakyti
QUOTE(xena @ 2010 08 03, 16:27)
bet man labiau patinka va tokie, http://www.babyidea....ta/hhstrap.html ,
iš frotinės medžiagos labai gerai gaunasi. nufotkinsiu vėliau, įdėsiu modelį.

norejau paklausti, kaip sitiem vystykliukam isiuvate gumeles? isvirkscioje puseje zigzagu tiesiai ant siules sonines? ar toliau nuo sonines siules ir po tod ar isoreje papildoma siule? ar dar kitaip?
Atsakyti
QUOTE(juraciuxzx @ 2010 08 04, 10:52)
norejau paklausti, kaip sitiem vystykliukam isiuvate gumeles? isvirkscioje puseje zigzagu tiesiai ant siules sonines? ar toliau nuo sonines siules ir po tod ar isoreje papildoma siule? ar dar kitaip?

cia jau, kaip labiau paciai patinka mirksiukas.gif
dabar siuvu isvirkscioj pusej tiesiai ant siules, o anksciau siudavau toliau nuo sonines siules, bet geroj pusej papildomos siules nebesiudavau, nes man be tos siules graziau truputi, taip labai minkstai ir puriai atrodo vystykliukas ax.gif
Atsakyti
Gal kas pirkote is spaudes.ten.lt kantavimo gumos su paveiksliukais? Gal kaina zinote?
ir dar to poliuretano kaina domina, noriu krepseli panaudotom sauskelnem pasisiuti, be to ir seilinukam likuciai gali tikti.
Atsakyti
Mamytukės, gal turite nuorodų, kaip siūti triusikėlius kūdikiams? 4u.gif
Savąją pupą ant puodo sodinam. Dabar, kol vasara, apseinam dar su mūsų saskelnytėm, nors, dažniausiai, plikinėjam, bet va atvėsus orams reiktų lengvai numaunamų-užmaunamų kelnaičių. Galvoju ką nors panašaus į "kišeninius" triusikučius pasiūt. Gal turite minčių ar nuorodų? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eling @ 2010 08 05, 15:15)
Mamytukės, gal turite nuorodų, kaip siūti triusikėlius kūdikiams?  4u.gif 
Savąją pupą ant puodo sodinam. Dabar, kol vasara, apseinam dar su mūsų saskelnytėm, nors, dažniausiai, plikinėjam, bet va atvėsus orams reiktų lengvai numaunamų-užmaunamų kelnaičių. Galvoju ką nors panašaus į "kišeninius" triusikučius pasiūt. Gal turite minčių ar nuorodų?  4u.gif

man labiausiai tinka numaut ir uzmaut, tas sauskelnytes, kur sonuose su spaudem, o priekyje ir nugaryteje yra gumutes, tai jas labai lengva, kaip paprastas kelnaites uzmaut ir numaut... atrodo pirmam psl nuoroda iskarpu... 4u.gif

va sitos http://www.chloetoes.../full_cover.pdf
tik jei neturit spaudziu aparatuko, tai galima tiesiog susiuti sonukus ir viskas ciki thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veitina: 05 rugpjūčio 2010 - 15:10
QUOTE(pincius @ 2010 08 03, 20:38)
aisku,aciu  4u.gif  as kai neusidurusi tai man kazkaip nepigiai atrodo,ka kitos gali pasakyti  g.gif

ten vienas jardas ilgio o plotis 150 cm berods

siaip kaina ne kosmine, audinukas grazutis
Atsakyti