QUOTE(ernestitac @ 2010 11 09, 12:22)
Labai esu tau dekinga ,aciu kad suteikiai labai naudingos informacijos
butent taip ir suvokiu ir isivaizduoju , kad vienai su vaiku tiek cia ziauriai sunku tiek ir betkur , vat is to ir isplauke mano paskelbta tema ,bet kolkas dar vis nepavyksta sukurti stiprios komandos su kuria galima butu judeti i prieki
, nes mano nuomone negalima, ypac turint vaikus ,susikrauti lagaminus ir rytoj isvaziuoti nes visus zingsnius reikia labai gerai apgalvoti , surinkti informacija ir t.t man yra paprasciau viska sudelioti i savo vietas nes as jau esu buvus uzsieni .Ir turiu keleta minciu ...
o pazystamais as nepasitikiu kai relios pagalbos prireiks tai gali likti ant ledo kalbu is savo ir kitu patirties , del to ir noriu sukurti stipria komanda cia ir judet i prieki
kolkas tiek ...
vienisos mamos,kurios tikrai yra nusprendusios kurti gyvenima nelietuvoj , drasiau rasykit man i az

butent taip ir suvokiu ir isivaizduoju , kad vienai su vaiku tiek cia ziauriai sunku tiek ir betkur , vat is to ir isplauke mano paskelbta tema ,bet kolkas dar vis nepavyksta sukurti stiprios komandos su kuria galima butu judeti i prieki

vienisos mamos,kurios tikrai yra nusprendusios kurti gyvenima nelietuvoj , drasiau rasykit man i az