Įkraunama...
Įkraunama...

Gal į užsienį gyventi?

QUOTE(ernestitac @ 2010 11 09, 12:22)
Labai esu tau dekinga  ,aciu kad suteikiai labai naudingos informacijos  4u.gif
butent taip ir suvokiu ir isivaizduoju  , kad vienai su vaiku tiek cia ziauriai sunku tiek ir betkur , vat is to ir isplauke mano  paskelbta tema ,bet kolkas dar vis nepavyksta sukurti stiprios komandos su kuria galima butu judeti i prieki  schmoll.gif , nes mano nuomone negalima, ypac turint vaikus ,susikrauti lagaminus ir rytoj isvaziuoti nes visus zingsnius reikia labai gerai apgalvoti , surinkti informacija ir t.t man yra paprasciau viska sudelioti i savo vietas nes as jau esu buvus uzsieni .Ir turiu keleta minciu ... ax.gif o pazystamais as nepasitikiu kai relios pagalbos prireiks tai gali likti ant ledo kalbu is savo ir kitu patirties , del to ir noriu sukurti stipria komanda cia ir judet i prieki  smile.gif kolkas tiek ...
vienisos mamos,kurios tikrai yra nusprendusios kurti gyvenima nelietuvoj , drasiau rasykit man i az  4u.gif

Atsakyti
na as tai jungiuos, galiu isvykt bet kada, nes vaikas kol kas lieka pas teva....dar pora mergikiu yra norinciu...tik va anglu tai man stopas, o noreciau anglijon...ir gyvenu pajury, net pasipliurpt pas jus negaliu atvykt...nors jei reikalai judetu, atvziuociau ir i Vilniu...
Atsakyti
sveikos. as irgi pagalvoju apie isvaziavima, dirbti kitur. Drauge siule padirbeti bandomajam laikotarpiui 6men anglijoje, bet atsisakiau. nes turiu 1,7men sunu ir neturiu kam palikti. o taip noretusi isvaziuoti. 500lt atiduodu paskolom ir lizingam, tai nekas lieka:(
Atsakyti
QUOTE(elenyte830 @ 2010 12 22, 23:51)
sveikos. as irgi pagalvoju apie isvaziavima, dirbti kitur. Drauge siule padirbeti bandomajam laikotarpiui 6men anglijoje, bet atsisakiau. nes turiu 1,7men sunu ir neturiu kam palikti. o taip noretusi isvaziuoti. 500lt atiduodu paskolom ir lizingam, tai nekas lieka:(

mano dukrai 1.8 m ,as tokiu minciu irgi turiu , bandyciau pirma vaikus LT palikt tevams g.gif
Atsakyti
As irgi labai uzsidegus isvaziuoti, bet pas mane viskas taip komplikuota, kad porai metu teks atideti unsure.gif
DRauge turi ir gyvenama plota ir darba zadejo ir bilietus pigius rado, bet kolkas tikrai nebutu kam vaiko palikti, o Lietuvoj palikt nenoriu. schmoll.gif
Atsakyti
Rasote, kad yra zmoniu (draugu, giminaiciu ir pan), kurie jus kviecia vaziuoti pas juos, bet nevaziuojate , nes yra vaikas/-ai. O ar neitu suderinti, kad atvaziuotumete su vaiku ir su ta drauge, giminaiciu darbais susirikiuotumete taip, kad vaikas butu priziuretas? As suprantu, kad niekas uz aciu pastoviai nenori vaiko/-u priziureti. Bet... Visgi yra ta sviesioji puse.
oavz, as gyvenu Anglijoje jau ne pirmi metai. Taip pat turiu vaikuti, bet man yra lb sunku su darbais, nes kaip kazkuri minejo darzelis yra pirm-penk 8am-6pm. Jei galeciau dirbti savaitgaliais, naktimis, ar po 6pm - darbo butu, o dbr vargstu , kad tik butu 16valper savaite, nes esu 1 kaip pirstas su vaiku.
Atsakyti
Tai vat, kad nera sansu...drauge pati dirba, mamos issivezti tikrai neiseitu, kad su vaiku butu kol as darbe, nes pati turi nebloga darba ir tikrai jo nemestu.
Kokia aukle gal butu imanoma rast...arba is SM kokia moteriske gal priziuri vaikelius, bet manau tas brangiai kainuoja, beto ne Londone tegyventume, o kaimely kazkokiam, tai vel maziau variantu kazka rast, o i darzeli vaika nera sansu leist, nes kaip matote parase jis dar labai maziukas unsure.gif
Atsakyti
smile.gif+2010 12 24, 10:35-->
QUOTE(Mazyle smile.gif @ 2010 12 24, 10:35)
Tai vat, kad nera sansu...drauge pati dirba, mamos issivezti tikrai neiseitu, kad su vaiku butu kol as darbe, nes pati turi nebloga darba ir tikrai jo nemestu.
Kokia aukle gal butu imanoma rast...arba is SM kokia moteriske gal priziuri vaikelius, bet manau tas brangiai kainuoja, beto ne Londone tegyventume, o kaimely kazkokiam, tai vel maziau variantu kazka rast, o i darzeli vaika nera sansu leist, nes kaip matote parase jis dar labai maziukas unsure.gif

As taip pat negyvenu Londone (40myliu nuo jo). Pas mus i nursery vaikus galima leisti jau nuo keletos menesiu iki 5metu. Kaip zinote, vaikams nuo 3metu yra privalomas 15val NEMOKAMO darzelio, tai jei tokio amziaus vaika leistumete i nursery 15val i sav valstybe konpersuotu. Svarbiausia yra susitvarkyti dokumentus, o iki to gal kaip nors ir su ta drauge susitartumete ar kokia patikima auklyte rastumete. Mano miestas ne londonas,kaip rasiau, tai nelb ka ir darau kas is SM gyventu cia.
Atsakyti
Sveikos mamytės 4u.gif
Greitu laiku planuoju išvykti į UK kartu su dar dviem bendramintėm ir su vaikučiais..ieškau dar vienos vienišos mamytės su vaikučiu,kurie irgi galvoja apie išvykimą..ką domina ir kas rimtai apie tai svarstote-visos detalės per až
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif Gal kas turi patirties ar ka girdejot apie Svedija Stokholma ar yra kokios mokykleles vaikuciams emigrantams ?Mano vyras dirba ten ,as lyg noreciau traukt paskui ji ,bet va vaikas tai i pirma klase siemet isejo ,norisi ir vaika kartu turet ..
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2011 01 17, 12:06)
Sveikos mamytes 4u.gif Gal kas turi patirties ar ka girdejot apie Svedija Stokholma ar yra kokios mokykleles vaikuciams emigrantams ?Mano vyras dirba ten ,as lyg noreciau traukt paskui ji ,bet va vaikas tai i pirma klase siemet isejo ,norisi ir vaika kartu turet ..

Mano dukra irgi eina į pirmą klasę plius dar lankom muzikos mokyklą, kol kas pradžiai planuoju viena išvažiuoti, vaikus paliksiu vyrui, ir žinoma nuvažiavus pirmiausia imsiu dairytis mokyklos, manau kad tai priklauso nuo vietos kur dirbi, pvz. mūsų draugas išsikėlė gyventi į Norvegiją, ten vietoj atsirado lietuvių mokytoja, ir dabar mergaitė kuo puikiausiai lanko norvegų mokyklą 4u.gif
Atsakyti
As kai pagalvoju jai dar nebutu vaiko ,tikrai isvaziuociau is pirmos dienos ,kad ir i kinija biggrin.gif bet va vaikas ....o jis pas mane jautrus begalo,bijau sutraumuot vaika isvezus i kita ''pasauly'' verysad.gif
Atsakyti