QUOTE(Mergiona @ 2011 02 09, 01:37)
Ne, man atrodo geriau mokslus baigt ir darba normalu susirast. Net Maximoje prekias deliojant ir tai daugiau gaut galima nei 600 (is kuriu kiek yra jusu pinigu? 200? jei alimentai standartiniai 400? Ar maziau is VT gaunat jei jau pas jus vaikas tik 2/3men praleidzia), dar vakarais koki salika nunarplioji- dar 50lt dasidejai. Uzsienyje niekas uz aciu pinigu nedalina, jei nenori dirbt cia, tai ir ten nieko nepesi. Atsiprasau, kategoriskai ir piktai, bet tikrai ne kiekvienai siuo skyrelio gyventojai tenka tokia laime: po skyrybu turet tikra teva savo vaikui/ vaikams. Jums ta laime (tiksliau jusu vaikui) atiteko. O jus jos nevertinat. Is to ka paraset kitoje temoje manau kad tikrai jusu vaikas uz 600 kartu su jumis nevargsta. Jei jau 10 dienu pas teva gyvena tai ir pavalgyt gauna, ir tikiu aprengta ir isgydyta (jei yra reikalas) grazina. Ir alimentus gaunat kaip priklauso. Bet siaip cia tusti plepalai, manau. Vyrai irgi teisiu turi ir niekas jums neleis vaika is pazistamos aplinkos idraskyt ir leistis nuotikiu ieskot. Kiek vyru draskosi teismuose o paskui kelia pas vaika pamirsta rasalui ant nuosprendzio dar neisdziuvus. O jusu vyras nemato vargo rupinti praktiskai dar kudikiu. Jis kovoja uz savo teise buti su vaiku ir netikiu kad lengvai pasiduos, o jusu "vargas uz 600" irgi ne jusu naudai. Dar karta atsiprasau, kad piktai, bet noras atimti is vaiko normalu teva visiskai nesuprantamas. Nei as, nei dar kas neturi teises nei jusu mokyt, nei pamokslaut, bet gal visgi verta pagalvot, kad vaikui tevas svarbiau nei papildomi keli simtai?
Na, nera del ko man ant jusu pykti,jei jus taip piktai man rasote ir draskote man akis, tai galbut neverta ir atsiprasinet??Jus issakete savo nuomone

Bet tai kaip paprasta sakyti, jei nenori dirbt cia,tai ir ten pinigai ne ant medziu auga, tokiam teiginiui neturiu net ka ir atsakyti