SVEIKOS
pamirsau parasyti kur vaziuosim i anglija , o skubinu todel kad iskart i darbo vieta nuvyktume ,brolio deka pavyko del darbu suzinoti

na as jau nemazai pabuvus uzsieni galiu tik tiek pasakyti kad man ten buvo geriausias laikas

o lietuvoj perspektyvu nera , nebutinai su skolom ,vienisos mamos ir tiek ,na siaip daug rasiau kodel organizuoju grupele
dar vis laukiu norinciu
Bet kazkaip ziuru nelabai ir liko norinciu
Papildyta:
QUOTE(zuzu @ 2011 03 11, 11:49)
man, idomu ar vaziuojama i uzsieni siaip nesa "ten zole zalesne' ar tikrai visoms iki vieno skolu DAUGIAU nei pajamu?

cia tos, kurios buresi, vaziavo ir ruosias vaziuoti...
cia vis ta pati kuri organizuoja i uzsieni , nes nera taip lengva surasti bendraminciu , ir visdelto norejau vaziuoti i darbo vieta o ne siaip laimes ieskoti su vaiku , tai darbo vietos kaip ir butu o norinciu nebeliko , nes kai kas padebesiais skraido tai miestas tai dar kasnors netinka
Papildyta:
QUOTE(Esha @ 2011 03 09, 20:11)
Be visu to "ne", as vistiek labai noriu isvykti. Gal tie mano vidiniai priestaravimai ir nera teisingi (labai noreciau, kad taip ir butu), bet labai baisu, kad isvykus susidurciau su kruva neapgalvotu bedu...
Isties greitai isvykstamciom mamytem laimes dideles. Jei tai nebutu taip staigiai, susigundyciau ir as, bet dar per anksti mums. Po kokio pusmecio vaiuociau.
Tikiuosi isvykstancios mamos pasidalins savo sekme ir mes, vedinos ju sekmes sukurtume antra bureli?
netaip lengva ta bureli surinkti ir dar darbo vieta surasti is karto

na jei neatsiras daugiau norinciu tai vaziuosiu viena ir vietoj kazka sugalvosiu kaip vaika augintis vienai ten

nes pasalpas kol susitvarkysi uztrunka daug laiko ir t.t