Įkraunama...
Įkraunama...

Gal į užsienį gyventi?

Net jei butum susituokus ir issiskyrus,jei vaiko gyvenamoji vieta nustatyta su mama-jokio leidimo nereikia tikrai.
Atsakyti
Dėl leidimo išsivešti vaiką- gal ir nereikia.
Bet jau gyvenant užsienyje- nekyla problemų?, neklausia kokios institucijos, kur tėvo leidimas? O jei nesusituokę tėvai, vaikas turi tik tėvo pavardę? Arba jei nenustatyta vaiko gyvenamoji vieta su mama? Būtent būnant užsienyje nekyla dėl to problemų?
Atsakyti
QUOTE(4xmama @ 2011 03 16, 11:19)
Dėl leidimo išsivešti vaiką- gal ir nereikia.
Bet jau  gyvenant užsienyje- nekyla problemų?, neklausia kokios institucijos, kur tėvo leidimas? O jei nesusituokę tėvai, vaikas turi tik tėvo pavardę? Arba jei nenustatyta vaiko gyvenamoji vieta su mama? Būtent būnant užsienyje nekyla dėl to problemų?

jeigu tevas moka elementus tai butina pranesti jam apie vaiko gyvenamosios vietos pasikeitimus cia svarbiausia kad negaletu apkaltinti vaiko pagrobimu , o leidimo nereikia jeigu gyv vieta nustatyta su jumis . Jeigu tevas labai ten nores per teismus eiti tai jums butina tureti irodyma kad jus praneset kur vaikas ir bandet derinti vaiko lankymosi grafika , o uzsieni nebus problemu nes teismo nuosprendis yra
Atsakyti
Sveikos,
Svarstau isvykri i uk su savo vaikeliu. Zinau, kad nebus lengva, bet siandien kitos iseities nematau.

al mamytes, kurios susidurusios su UK pasalpu tvarkymu ir su tuo susijusiais dokumentais aletu placiau papasakot apie visa tvarka? Butent kokie dokumentai reikalingi. Juos tikriausiai jau lt galima butu issiversti... Na buciau dekinga uz bet kokia info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miela _iki_begalybės @ 2011 03 16, 15:19)
Sveikos,
Svarstau isvykri i uk su savo vaikeliu. Zinau, kad nebus lengva, bet siandien kitos iseities nematau.

al mamytes, kurios susidurusios su UK pasalpu tvarkymu ir su tuo susijusiais dokumentais aletu placiau papasakot apie visa tvarka? Butent kokie dokumentai reikalingi. Juos tikriausiai jau lt galima butu issiversti... Na buciau dekinga uz bet kokia info  4u.gif

O tai gal noretum prie manes jungtis ? mano drauge dirba prie pasalpu tai padetu viska sutvarkyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ernestitac @ 2011 03 16, 17:43)
O tai gal noretum prie manes jungtis ? mano drauge dirba prie pasalpu tai padetu viska sutvarkyti  ax.gif

cia isvis pasaka...

Kiek skaiciau isvyksti labai greitai, o man dar su teismais ne viskas baigta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Miela _iki_begalybės @ 2011 03 16, 17:51)
cia isvis pasaka...

Kiek skaiciau isvyksti labai greitai, o man dar su teismais ne viskas baigta  doh.gif

na tai stiprybes tau 4u.gif tai kai galesi vaziuoti tai parasyk gal tuo momentu irgi galesiu padeti su uzsieniu smile.gif ir tikrai uzjauciu del to pragaro skyribu verysad.gif
Atsakyti
Del pasalpu tvarkymo UK, ten yra agenturos, galincios dokumentus sutvarkyti uz jus, tik aisku moketi joms reikia. Na bet jei sunku susigaudyti, tikrai verta.
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2011 03 17, 14:06)
Del pasalpu tvarkymo UK, ten yra agenturos, galincios dokumentus sutvarkyti uz jus, tik aisku moketi joms reikia. Na bet jei sunku susigaudyti, tikrai verta.

100 svaru sumoki ir viska sutvarko mano drauge dirba ten smile.gif tik niekaip neatsiranda norinciu vaziuoti su manim g.gif
Atsakyti
QUOTE(ernestitac @ 2011 03 17, 15:36)
100 svaru sumoki ir viska sutvarko mano drauge dirba ten  smile.gif tik niekaip neatsiranda norinciu vaziuoti su manim  g.gif

Jauciu po metu man bus tos pacios bedos...
Atsakyti
sveikos 4u.gif

na va jau viena mamyte ryt atvaziuoja is kauno i vilniu i susitikima gal daugiau bus norinciu is kauno ar vilniaus atvaziuoti i susitikima mirksiukas.gif

susitikimas 03 20 valanda dar pasiderinsim thumbup.gif vilniuje

suteiksiu daugiau informacijos apie viska kas jus domins , taipogi daugiau ir apie darbo vietas kur galima butu vaziuoti iskart be jokiu tarpininku drinks_cheers.gif ir t.t

Atsakyti
sveikutes gal yra mamyciu kurios geguzes26d skrenda i anglija? vienai baisu ieskau kompanijos smile.gif blush2.gif
Atsakyti