Įkraunama...
Įkraunama...

Pleiskanos. Siaubas II

Nidulia,
šampūnas Vichy mano normaliai ir riebiai galvos odai. Pasidalijimas būtų gan patrauklus variantas, gyvenant tame pačiame mieste smile.gif
Atsakyti
Jo, pasidalinti tikrai galaima.
Nusipirkau siandien Vichy jautriai galvos odai, su kazkokiu ingridientu, nuimanciu niezejima ir dirgluma. Ziuresiu. Jau 6-as sampunas doh.gif Nors tiek gerai, kad sitas be sulfate, nes man nesuvokiama, kaip ten daro gydomuosius sampunus, o putoklis SLS blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 25 spalio 2013 - 13:51
Merginos as irgi galeciau pasidalinti sampunais. blush2.gif
Visi isbandyti sampunai padeda tik pirmam- antram kartui.
tai gi turiu:
1. http://www.melida-ma...u/file/3505.jpg

2. http://krasota.vsemb...ruff-Relief.jpg
sitas pakolkas padeda ilgiausiai is visu, bet jis smirda ziauriai (sudetyje yra Sulfur 2.0% ir Salicylic Acid 2.0%), jis neputoja (nes be SLS, parabenu) ir po jo plaukai sausi kaip nezinau kas. Balzamu ar kondicioneru as asmeniskai negaliu naudotis, nes po ju man ziauria niezti oda.

3. http://www.farmapliu...fluid_200ml.jpg

sitas man visai nieko, pleiskanu nenaikina, bet nuo jo man nors nera niezejimo.

As manau, kad man asmeniskai prasideda niezulis butent nuo to, kad sampunai sausina ziauriai oda.
Tiesa pamirsau parasyti, kad man nustatyta psoriaze. Nors pagal jusu pasakojimus panasu ir i seborijini dermotita. g.gif
Su mielu noru priimciau Vichy sampuno pabandimui mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo I.J.: 28 spalio 2013 - 14:39
QUOTE(I.J. @ 2013 10 28, 15:35)
sitas pakolkas padeda ilgiausiai is visu, bet jis smirda ziauriai (sudetyje yra Sulfur 2.0% ir Salicylic Acid 2.0%), jis neputoja (nes be SLS, parabenu) ir po jo plaukai sausi kaip nezinau kas. Balzamu ar kondicioneru as asmeniskai negaliu naudotis, nes po ju man ziauria niezti oda.

Plaukai ziauriai atrodo po naturaliu sampunu, nes priprate prie silikoniniu, kurie apgaulingai padaro plauka zvilganti, o is tikruju, sintetinis silikonas, kuris dedamas I sampunus, is vidaus ziauriai sausina plaukus. Kai isplaunate plaukus naturaliu sampunu, issiplauna tie silikonai ir pamatote realu savo plauku stovi:) Man taip buvo, kai pries kokius 4 metus pradejau naudoti tik naturalius sampunus.
Kondiske as naudoju, kitaip, po situ zaraznu sampunu, net plauku neissisukuoju, susimeta kaltunais. Palenkusi galva, atsargiai tepu tik puse plauko, kad nepatektu ant galvos odos. Pamaigau kazkiek ir dusu nuskalauju, taip pat, palenkusi I apacia galva ir dusa nukreipusi ne I galva, o atvirksciai, I lauko puse nuo galvos, kad nuskalautu kondicionieriu taip, kad ant galvos odos nepatektu. Na, supratote mane turbot.
Nusipirkau jau sesta sampuna siandien, Vichy sausai galvos odai ir Lakisiaus zoles, darysiu nuovira ir perskalausiu pabaigoje. Gal pades, nes juk alergiskus vaikiukus maudo lakisiaus zoleje. Pameginkit ir jus, gal ir jumi nuims niezuli, kainuoja nebrangiai
http://www.vaistazol...ndex.php?id=133
http://www.skrastas....ried=2012-08-14
Veliau surasysiu kokius sampunus turiu Kaip tik vienas sausai galvai ir turintiems skalpo psoriaze.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 28 spalio 2013 - 17:29
Sveikos, aš su dermatitu neaiškios kilmės kariauju jau 24 m. Bet va prieš metus skaitydama vieną temą apie dermatitus užtikau, kad arbatmedžio aliejus yra naudojamas dermatitų įvairių ir pleiskanų gydymui, tai tada pradėjau skaityt apie natūralius eterinius aliejus ir atradau, kad dar yra rozmarinu ir kitokių natūralių aliejų visokių odos zarazų gydymui. Tai va aš nusipirkau vaistinėj arbatmedžio ir rosmarinų aliejaus ir ant kokių 40 ml. paprasto šampūno pilu kokia 15 lašų nu jų nepagailiu, nors rekomendacijos daug mažesnis kiekis. Tai pirma naudojau arbatmedžio 1.5 mėn. tai jau po antro karto pradėjo jaustis rezultatas, po to 1.5 mėn naudojau rozmarino ir tokių pat lašiukų kiekių į šampūna ir labai padėjo, tik jis labiau galvos oda sudrėkina nei arbatmedžio aliejus. Ir naudojant arbatmedžio aliejų plaukai augo kaip ant mielių smile.gif. Taigi rezultate po 3 mėn. jokios egzemos galvoje ne su žiburiu nerasi smile.gif. Šiaip su rozmarinais galėjau ir nebeplaut galvos, bet norėjau išbandyt. O kadangi žinau, kad po kiek laiko gali atsinaujint, tai po to po plovimo galvą perplaunu su įvairių žolelių arbatomis. pvz. darau beržų ir eršketrožių arbatų mišinį, tai šis buvo bent man pats geriausias atradimas. Po to ploviau su čiobrelių, medetkų ir lakišių mišiniu, dar bent man padėjo labai nuo plaukų slinkimo ajerų arbatos užpilas bet aš darau stiprias tas arbatas imu puse pakio vienam kartui ant litro ar daugiau vandens, nes silpnos nieko neveiks. Tai va kas į skrandį pila arbatas, o kas ant galvos. blink.gif doh.gif mellow.gif
Atsakyti
stropi studente, nepadauginkite taip drasiai eteriniu alieju, gali labai isialerginti oda. As gryno arbatmedzio visai negaliu tepti ant odos, nors ji gryna galima tepti, kaip ir levandu.Arbatmedi visada isilasinu, tik as tiesiai I sauja sampuno ir ant virsaus arbatmedzio pora lasu. Jo panaudojimas labia platus. Ir ant dantu pastos ar tiesiog sepetelio dezinfekcijai, galima, pakvepuoti.ingaliuoti jei persalot, gerkle maudzia, sloga. spuogiukus patepti ir t.t. Arbatmedis labai gerai zarazas kerta. Plaukai jums augti greitai pradejo, ko gero, nuo rozmarino. Rozmarinas labai tinkamas plaukams ir galvos odai, skatina plauku augima, patinka plauku saknims:)
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 10 28, 17:11)
Na, supratote mane turbot.
Nusipirkau jau sesta sampuna siandien, Vichy sausai galvos odai ir Lakisiaus zoles,

puikiai Jus supratau thumbup.gif as irgi kartais taip darau rolleyes.gif
O kur Vichy pirkote? gal kur geresne kaina daba? blush2.gif nes tiek investuoju i sampunus- kosmaras doh.gif

Arbatmedzio alieju bandziau butent lasint i naudojama sampuna- man jokio tolko nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(I.J. @ 2013 10 28, 22:52)
O kur Vichy pirkote? gal kur geresne kaina daba? blush2.gif nes tiek investuoju i sampunus- kosmaras doh.gif

Arbatmedzio alieju bandziau butent lasint i naudojama sampuna- man jokio tolko nebuvo.

Kamelija vaistineje. Ten kazkaip iki 15 val nuolaida kosmetikai 20 proc, tik nezinau nuo kelintos prasideda, tai sutaupiau beveik 10 litu. Reiketu dar paziureti internetineje Kamelija vaistineje, viskas pigiau joje buna nei realioje.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 10 28, 22:49)
Kamelija vaistineje. Ten kazkaip iki 15 val nuolaida kosmetikai 20 proc, tik nezinau nuo kelintos prasideda, tai sutaupiau  beveik  10 litu. Reiketu dar paziureti internetineje Kamelija vaistineje, viskas pigiau joje buna nei realioje.

aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveika, Nidulia, nebijokite nepadauginsiu ir jokios alerginės reakcijos nebuvo, aš iš pradžiu pabandžiau iš buteliuka ant odos abiejų užlašint, tai palaukiau 40 min. ir nusiploviau nebuvo jokio paraudimo toje vietoje. Jei vienas elergiškas, nereiškia, kad ir kitas žmogus bus alergiškas. Tai kad kaip tik plaukai augo, kai naudojau arbatmedį, o kai rozmarina naudojai gal biški ir paaugo gal.... Intike radau info kaip patys galime pasigamint šampūnus, tai žadu juos gamintis pati. Tiesa būna su arbatmedžiu ir vaistinėje šampūna, bet kaina kosminė 40 lt ir neaišku kiek ten lašų jo įvarvinta, o kai pati įsipilu, tai žinau, kad tikrai ten jo yra. Aš dar skaičiau, kad reikia į šampūna bet kokio natūralaus eterinio aliejaus 1 para prieš plaunant galvą įpilt, kad jis ištirptų. Aš pilu į tokį buteliuką vaistinėje nusipirkau 50 ml. į visą bonke šampūno nepilu. O tas Nizoral ir dermatologai kur išrašo, tai jie yra hormoniniai, tai tam kartui tik ir padeda, kiek skaičiau jei būna seborėjinis dermatitas, tai galvoje grybas būna. Ir dar kiek skaičiau didžiausia bėda daktarams, kad po tų hormoninių tepalų ir šampūnų nelabai kas bepadeda. O apie elektroninę kamelijos vaistinę pirmą kart girdžiu sad.gif. Linkiu visoms sėkmingo gydymosi.
Atsakyti
QUOTE(I.J. @ 2013 10 28, 22:52)

Issiploviau siandien galva Vichy sampunu nuo pleiskanu sausiems.normaliems plaukams ir perskalavau lakisiaus nuoviru. Kista, bet siandien neniezti galvos. Bijau vieno, kad tas poveikis tik kelis kartus veikia, po to jau nebveikia ir vwl galva kasosi. Na, paziuresiu kaip bus su siuo sampunu.
Dar darausi aliejinius masazus/kaukes ir butinai pilu ricinos aliejaus
http://www.homosanit...ejus_kitu_kampu

stropi student, liuks, kad radote savo priemone drinks_cheers.gif
Atsakyti
Lakišius ir yra naudojamas dermatologijoje, aš pirma išnaikinau egzema galvoje, o tada tik su arbatom ploviau. Aš išmąsčiau taip, kadangi tos pleiskanos atsiranda, dėl odos uždegimo, tai reik perplaut galva su žolėm, kurios mažina odos ir šiaip uždegimą. Pvz perplovus su čiobrelių, medetkų ir lakišiaus mišiniu, tai išdžiuvus bent man paspaudus plaukus, jie tokio minkštumo buvo kaip spaustum pūkinę kaldrą, tai vis čiupinėjau plaukus biggrin.gif . Aš turiui dermatologinių ligų knygą nuskanuotą ten nemažai praktinių patarimų yra, jei kas norėsit, tai parašykit į a.ž. savo skype atsiusiu, nes ten apie 70 mb užima ir per email netilps. O jus perplovusi galva su lakišiumi perskalabote galva vandeniu? Aš tai perskalauju, nes arbatos rudos, tai kol išdžius visur bus ruda. Tiesa eurokose man patarė, dėl riebios odos ir plaukų taip, sakė, jei plausiu su riebiems plaukams skirtu šampūnų, tai jis išsausina odą, o tada oda norėdama palaikyti drėgnę pradeda išskirt dar daugiau riebalų t.y. suaktyvėja prakaito liaukų darbas, todėl riebius plaukus ir odą reikia plaut su sausiems plaukams skirtu šampūnu. dabar naudoju live clean su kendi ir avokado aliejais šampūna pirktą eurokos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stropi studente: 29 spalio 2013 - 18:30