Įkraunama...
Įkraunama...

Pleiskanos. Siaubas II

ne as neperploviau vandeniu po lakisiaus. Siaip, man ir patare, kad paskutinis skalavimas butu virintu vandeniu, tai nebenorejau lakisiaus perplauti vandeniu is po krano.
O pleiskanos tai ne uzdeimas. Pleiskanas sukelia mieliagrybis, tai yra = geybelis:( Priezastys gali buti ivairios. Stresai, nusilpusi imunine, antibiotikai ir zinoma, per didelis greituju angliavandeniu vartojimas. Man tai tikrai jis ivare liga. Jei idomu, pasiskaitykite apie candida grybo isvesejima, gal rasite simptomu pas save.

http://www.homosanit...zes_nugalejimas
Atsakyti
Sveika, atsiprašau už klausimą ar jums niežti galva, jei sakot joje yra grybelis? Man tai nežinau kas yra ar seborėjinis dermatitas ar psoriazė, nes per 24 m. skirtingi daktarai skirtingai sako. Man niekad neniežėjo galvos ir kitų vietų, kuriose yra egzema ir nešlaiuoja tik negražiai atrodo, bet man pavyksta išsigydyt visiškai ir tose vietose dažniausiai neatsinaujina. O jūs pabandykit kokio eterinio aliejaus ipilt į šampūna, gal padės. Ir manau, kad yra daug priežasčių atsirast grybui. Ir žmonėms, kurie serga įvairiais dermatitais dažnai serga grybeliu, nes oda yra pažeista ir ten įsiveisia infekcija ir grybelis, bent aip aš skaičiau. Dar girdėjau lyg jonažolė naikina grybelį, bet nesu tuo visai tikra.
Atsakyti
ne niezejima sukelia grybas o pleiskanas:) seboreja, tai irgi tas pats mieliagrybis. Pas mane near pleiskanu, reikia near grybelio,tik niezejimas nenormalus, Ko gero tai neurodermatitas, nervniu.stresiniu pagrindu. Jau permeginta ir arbatmedziu ir rozmarinu ir kiti eteriniai aliejai:)
O kokiomis priemonemis visiskai issigydete savo egzemas?
Del daktaru tai zinau, kad kiekvienam vis kita diagnoze atrodo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 31 spalio 2013 - 01:09
Galvos, arbatmedžio ir rozmarinų eteriniais aliejais, ant rankos riešo buvo daug metų, nes laikrodis buvo nutrynęs, bet tepiau dermovate ir jau kokia 12 m. neatsiranda toje vietoje, po to buvo ant kojos batas tą vietą iki kraujo buvo nutrynęs. Dabar atsirado ant kitos rankos, tai tepiau su kastelano baltu skysčiu, jis gaminamas gaminamų vaistų vaistinėje be recepto. Kai jis nudžiuvo tepiau closanasol tepaliuka nakčiai. Prieš tai buvau ant rankos tepus terbital tepalą, galvojau gal grybelis, bet poveikis lygus 0 buvo, matyt ne grybelis buvo. O gal tas niežėjimas nuo šampūno? Man yra buvę, kad pataikiau ant tokio šampūno nuo kurio kas kelias min tiek galvą kasiaus, bet kita kartą išsiploviau su kitu ir vsio. Aš kiek eidavau man išrašydavo skysti ir tepaliuką. Šiaip aš pasiekiu reminisja ir keliems metams, tik gydytis reik tik va tingiu. Dar va nusipirkau knygą apie odos ligas, tai ir patiko man. O ar esat buvus KMU klinikose ar Santariškėse, dėl to niežėjimo ir paprašykit, akd artimieji galvą apžiūrėtų gal kokių spuogelių ten yra.
Atsakyti
Spuogeliu near, tik kai isdraskau, tai jau sasas uzsideda. Pas mane neurodermatitas, nes nei pleiskanu, nei araudimu near. Tai tik nerviniu pagrindu. Buvo kunas pries pora metu isvagotas nudraskymais nerviniu pagrindu, tad jokie cia tepalai nepades. Nuo sampuno negalejo buti, nes as jau seniai naudoju tik naturalia kosmetika ir seniai atsirinkusi sau tinkamus sampunus. Lavera roziu ir mango sampunai man tiko idealiai. Aliejines kaukes su ekologiskais, sertifikuotais aliejais, taip t labia tiko ir patiko. Zodziu, reikia tvarkytis ramiau su stresais ir laukti pagerejimu:)
Atsakyti
Merginos, nespejau su 30% nupirkt Vichy sampuno. Jeigu kur nors pamatysit tokia gera nuolaida, praneskit.
Siandien apziurejau ta sampuna jis yra zalias ir dvieju rusiu sausai odai ir normaliai-riebiai. Kuri butent pirkote? Pas mane riebi plaukai ir oda- tai turbut riebiems reikia?
Atsakyti
Gal Jums dermatitai atsiranda nuo priemaisu sampunuose ar kaukese kurie dirgina oda ko pasekoje problema vis stipreja. Pabandykit panaudot sampunus kuriuose nera parabenu ir dirginanciu alergenu. Daznai tai klientems padeda susitvarkyti galvos odos problemas.

I.J turit ivertinti savo plaukus, jai jie nesausi tai turetu tikti tas sampuna, nors kartais uztenka kaip pasikartosiu kokybisku priemoniu be alergenu ir parabenu kad oda nestresuotu ir susitvarkytu problemos.
Atsakyti
QUOTE(jii @ 2013 11 06, 14:10)
Gal Jums dermatitai atsiranda nuo priemaisu sampunuose ar kaukese kurie dirgina oda ko pasekoje problema vis stipreja. Pabandykit panaudot sampunus kuriuose nera parabenu ir dirginanciu alergenu.

As jau eile metu naudoju tik naturalius, sertifikuotus sampunus, kuriuose nera nei vienos agresyvios medziagos, o dabar priversta naudoti tuos slykscius spec. sampunus:(
Atsakyti
Pabandykite gal natūralius, is sveiku produktu, be Lauryl Sulfatu? Aš siaip irgi turiu tokia problema, kartais nejauciu, tik kirpeja pasako. Šiuo metu su sitais sampunais ploviau, taciau dažniausiai įvairius naudoju, dar patinka su Ichtamu, is karto pamažina pleiskanas.
Atsakyti
QUOTE(agnuzep @ 2013 11 06, 23:31)
Pabandykite gal natūralius, is sveiku produktu, be Lauryl Sulfatu? Aš siaip irgi turiu tokia problema, kartais nejauciu, tik kirpeja pasako. Šiuo metu su sitais sampunais ploviau, taciau dažniausiai įvairius naudoju, dar patinka su Ichtamu, is karto pamažina pleiskanas.

Juk virsuje parasiau, kad eile metu naudoju tik naturalius sampunus, jokiu SLS ar ALS. Tik sertifikuotus, naturalius ir patikimus. Nera pas mane pleiskanu, tik niezulys nenormalus. Kartais maziau niezti, kartais - tiesiog nenumaldomai.
Atsakyti
QUOTE(jii @ 2013 11 06, 13:10)
Gal Jums dermatitai atsiranda nuo priemaisu sampunuose ar kaukese kurie dirgina oda ko pasekoje problema vis stipreja. Pabandykit panaudot sampunus kuriuose nera parabenu ir dirginanciu alergenu. Daznai tai klientems padeda susitvarkyti galvos odos problemas.

I.J turit ivertinti savo plaukus, jai jie nesausi tai turetu tikti tas sampuna, nors kartais uztenka kaip pasikartosiu kokybisku priemoniu be alergenu ir parabenu kad oda nestresuotu ir susitvarkytu problemos.

QUOTE(agnuzep @ 2013 11 06, 22:31)

mes jau rasem, kad bandem ir naturalius. Bet deja, pagerejimo nebuvo doh.gif
todel tenka ieskoti ir rinktis kazko kito g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo I.J.: 07 lapkričio 2013 - 14:03
o jaigu pabandytumet koki sampuna stresuotai labai jautriai odai gal tiktu. kuris ramintu galvos oda. net nezinau ka ir patart daugiau daryt. Beja kaip pati galvos oda sausa?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jii: 08 lapkričio 2013 - 00:08