Laba. Sian buvau del pleiskanu, tai pasake kad dermatitas berods ir israse kaip suprantu hormoninio losijono - Momekasam. Gal teko kam naudot? Ar labai jau blogai tie hormoniniai losijonai?? Pas mane problema kad nedideliame galvos plotely yra pleiskanu kurias pakrapscius lieka slapuojancios zaizdeles (bespalves spalvos isskyros). Aaa ir dar sampuna pasake nusipirkti su degutu

Man pleiskanas apramina šampūnai su siera (kaaral firmos-nežinau kaip tiksliai rašosi
) arba su beržų degutu (smirda benzinu). Tas su beržų degutu tai išvis papigiaiskas, ~5LT. Bet buvau pasiryžus plauti su belekuo, kad tik tą niežulį numalšintų ir pleiskanas, kurios išsiplovus galvą, antroj dienos pusėj, krito belekaip (nukasydavau). Tai pleiskanas suvaldžiau. Bet ką tarpuose naudoti, niekaip neatrandu, kad po po vieno išsiplovimo nesuerzintų galvos
Buvau atradus latvišką šampūną Arad firmos, Vilniuj tik vienoj vietoj žinojau, kad yra, paskui buvau užmačius Eurovaistinėj, bet nei ten, nei ten nebėra. Eurovaistinei neapsimoka, o kitoj vaistinėj nebeturi tiekėjų

Man ir teko daugybe isbandyti, tai bent jau didziausia ispudi paliko firmos Vichy sampunas, o visi kiti (su degutu, ar Sulsena su siera) nedaug ka tepadejo..visvien jauciasi kazkoks galvos lengvas niezejimas..jau net nezinau ko imtis. Gal negerai darau kad kasdien plaunu plaukus?
Merginos, labai prasyciau dar karta parasyti koki butent Vichy sampuna jus pirkote, kuris patiko?
1. VICHY DERCOS Šampūnas nuo pleiskanų normaliai / riebiai galvos odai
2. VICHY DERCOS Šampūnas nuo pleiskanų sausai galvos
jeigu bandete ir viena, ir kita- parasykite, kuris labiau patiko/ padejo
Aciu
Aciu

QUOTE(Sweetbeads @ 2013 11 22, 16:35)
Merginos, labai prasyciau dar karta parasyti koki butent Vichy sampuna jus pirkote, kuris patiko?
Aciu
Aciu

O tai jus ir pirktumet bet koki? Juk jis tam ir paskirstytas pagal galvos odos tipa, kad pagal savaji tipa pirkti. Kokia jusu galvos oda, toki ir pirkite. Maniske sausa, tai ir pirkau sausai odai.
QUOTE(Nidulia @ 2013 11 22, 16:16)
O tai jus ir pirktumet bet koki? Juk jis tam ir paskirstytas pagal galvos odos tipa, kad pagal savaji tipa pirkti. Kokia jusu galvos oda, toki ir pirkite. Maniske sausa, tai ir pirkau sausai odai.
sita tai as suprantu

Ir as turiu sia problema.
Bet man labai padejo sampunas KEUNE,nuo pleiskanu.Ji naudojant tikrai sumazeja,o veliau ir isnyksta visai.
Bet man labai padejo sampunas KEUNE,nuo pleiskanu.Ji naudojant tikrai sumazeja,o veliau ir isnyksta visai.
http://www.green-lin...nos_ir_seboreja
sweikos. Gal kas bandet su seborejiniu dermatitu situos green line serijos sampunus?
nerandu jokiu atsiliepimu apie juos, nepigus...
nors anksciau Vichy panasia kaina naudojau, bet priprato matyt oda....
dabar dar is iherb viena parsisiunciau, jokio efekto, bei blogeja nei gereja
sweikos. Gal kas bandet su seborejiniu dermatitu situos green line serijos sampunus?

nors anksciau Vichy panasia kaina naudojau, bet priprato matyt oda....

dabar dar is iherb viena parsisiunciau, jokio efekto, bei blogeja nei gereja

Sveikutės 
Man pleiskanos dingo pradėjus naudoti "Margaritos" šampūną ir kondicionierių. Labai džiaugiuosi, nes "Margaritos" produkcija pigi ir veiksminga.

Man pleiskanos dingo pradėjus naudoti "Margaritos" šampūną ir kondicionierių. Labai džiaugiuosi, nes "Margaritos" produkcija pigi ir veiksminga.

O as , pagaliau (3 menesiai), atsikraciau skalpo beprotisko niezulio, lupimosi ir seborejinio dermatito, pakeitusi mityba ir ismetusi is raciono viska, kas maitina grybeli. Pleiskanos, juk ne kas kita, kaip mieliagrybis. Sampunus spec turiu gal 6, reikes deti I isparduotuve. Vis bus kazkam pigiau, nes pirkti pilnas pakuotes po 40-50 litu ir jei dal netinka, tai galima bonkrutuoti
Jei kas nori ismeginti kokiu sampunu tam reikalui ir nemoketi uz pilna pakuote - brukstelekite.

Sveikos,
mane taip pat kuri laika kankina seborejinis dermatitas- gydytoja israse sebiprox, anksciau lyg ir padedavo, o dabar pradejo niezet, visa galvos oda paraudus...
Tai nusipirkau jusu rekomenduoto vichy dercos riebiems plaukams- isploviau dar tik pora kartu, bet
iskart nueme niezuli, neber tu riebiu pleiskanu, plaukai tokie purus ir nesukrite net antra diena
mane taip pat kuri laika kankina seborejinis dermatitas- gydytoja israse sebiprox, anksciau lyg ir padedavo, o dabar pradejo niezet, visa galvos oda paraudus...
Tai nusipirkau jusu rekomenduoto vichy dercos riebiems plaukams- isploviau dar tik pora kartu, bet