man nuo pleiskanojimo padeda sulsena, rusiškas tepaliukas
po poros panaudojimų nebelieka pleiskanų.
QUOTE(akmaya @ 2013 12 29, 15:36)
man nuo pleiskanojimo padeda sulsena, rusiškas tepaliukas
po poros panaudojimų nebelieka pleiskanų.
Vienu metu turejau ir as sita "dziaugsma-pleiskanas" tiesa labai trumpai, ir tikrai padejo sulsena jau po 2 kartu su pleiskanom atsisveikinau
Man nuo sampuno buvo atsirades niezulys, pleiskanis, ju sankaupos pakausyje. Niekaip neissigydziau, nei viens sampunas nepadejo. Taciau surizikavau sita ir galiu pasakyt kad jau po keliu plovimu niezulys dingo, o ir pleiskanu beveik nera!! Ir plaukai tokie storesni kazkaip man atrodo, purus, zvilga. As labai patenkinta. 
http://www.iherb.com...-...r=null&ic=6
http://www.iherb.com...-...r=null&ic=6
Sveikos,ieskau pagalbos savo antrai pusei.
Pirmiausia reiketu pamineti,kad kaip daugumos vyru, pas gydytoja nueiti neimanoma ikalbet,o uz ausies juk netempsi
Taigi pleiskanos.Turi ju labai seniai jau,kartais apmazeja,kartais vel siaubingai daug pasidaro,bet jos niekur nedingsta.Esu skauciusi,kad pleiskanos ir plikimas turi lyg ir bendra priezasti,ar tiesiog paskatina slinkima plauku,taigi turime dar ir ankstyvo plikimo problema (jam dar nera 30 )
Naudojom tiek visko daug - parduotuviniai sampunai nuo pleiskanu,sampunai is vaistines, eteriniai aliejai, degutiniai muilai, geriami papildai Niekas nepadeda.
Tikiu kad tai nera kokia seboreja,nes pagal aprasymus pleiskanos turetu buti dideles ir riebios,o cia jos tokios smulkios,na "iprastos" bet galvos oda susierzinus,raudonais plemais isberta,ir tie plemai pleiskanoja..
Nenoriu kad maniskis pacios jaunystej nupliktu ir toliau taip kankintusi,tai gal kazka patarsit? Tepala,vitaminu,ko nors?
Pirmiausia reiketu pamineti,kad kaip daugumos vyru, pas gydytoja nueiti neimanoma ikalbet,o uz ausies juk netempsi
Taigi pleiskanos.Turi ju labai seniai jau,kartais apmazeja,kartais vel siaubingai daug pasidaro,bet jos niekur nedingsta.Esu skauciusi,kad pleiskanos ir plikimas turi lyg ir bendra priezasti,ar tiesiog paskatina slinkima plauku,taigi turime dar ir ankstyvo plikimo problema (jam dar nera 30 )
Naudojom tiek visko daug - parduotuviniai sampunai nuo pleiskanu,sampunai is vaistines, eteriniai aliejai, degutiniai muilai, geriami papildai Niekas nepadeda.
Tikiu kad tai nera kokia seboreja,nes pagal aprasymus pleiskanos turetu buti dideles ir riebios,o cia jos tokios smulkios,na "iprastos" bet galvos oda susierzinus,raudonais plemais isberta,ir tie plemai pleiskanoja..
Nenoriu kad maniskis pacios jaunystej nupliktu ir toliau taip kankintusi,tai gal kazka patarsit? Tepala,vitaminu,ko nors?
QUOTE(buda @ 2014 03 02, 20:07)
Sveikos,ieskau pagalbos savo antrai pusei.
Bioderma DS+? kol kas geriausia, kad atkapsciau per 20 metu.... poveikis - 80 proc.
Dekui.
O gal yra kazkokie mitybos iprociai ar papildai,kurie padeda pagyti?
O gal yra kazkokie mitybos iprociai ar papildai,kurie padeda pagyti?
QUOTE(buda @ 2014 03 03, 23:42)
Mitybos įpročiai - Paleo mityba šiuo klausimu pagal esamus pasisakymus padeda. Yra tema čia forume, galima pasiskaityti. Pati nebandžiau, negaliu pasakyti.
Iš šampūnų reikia - reikia atrasti savo. Man Bioderma DS nepadėjo nei vienu procentu. Dabar naudoju Vichy nuo pleiskanų riebiems plaukams. Buvau nusipirkusi tą patį šampūną, tik sausiems plaukams. Nors sudėtis beveik identiška, nuo paskutinio man situacija pablogėjo. Šiandien išsiploviau su riebiems skirtu šampūnu, vėl geras jausmas
O jei visdelto priversciau,yra prasme pas gydytoja eiti?
Ar tik norodys viena is n pramoniniu sampunu?
QUOTE(Liebchen @ 2014 03 04, 00:11)
Mitybos įpročiai - Paleo mityba šiuo klausimu pagal esamus pasisakymus padeda. Yra tema čia forume, galima pasiskaityti. Pati nebandžiau, negaliu pasakyti.
Iš šampūnų reikia - reikia atrasti savo. Man Bioderma DS nepadėjo nei vienu procentu. Dabar naudoju Vichy nuo pleiskanų riebiems plaukams. Buvau nusipirkusi tą patį šampūną, tik sausiems plaukams. Nors sudėtis beveik identiška, nuo paskutinio man situacija pablogėjo. Šiandien išsiploviau su riebiems skirtu šampūnu, vėl geras jausmas
QUOTE(buda @ 2014 03 05, 09:57)
O jei visdelto priversciau,yra prasme pas gydytoja eiti?
Jokios. Kas karta pasiulys vis nauja, brangu sampuna ar tepala. Jie tik pasekmes apmalsina trumpam o reikia naikinti priezastis, nuo ko tai atsirado):
Beda,kad nezinau kokios priezastys.Kai susipazinom jis jau turejo sia "dovanele" o klausi is kur - nu kur tau tas vyras zinos ar atsimins.
Zinau tik tai,kad pleiskanojimas ir slinkimas yra susije dalykai, ir nors pleiskanoje visur,slenka daugiausia nuo kaktos link pakausio...
Zinau tik tai,kad pleiskanojimas ir slinkimas yra susije dalykai, ir nors pleiskanoje visur,slenka daugiausia nuo kaktos link pakausio...
QUOTE(buda @ 2014 03 07, 10:07)
Beda,kad nezinau kokios priezastys.Kai susipazinom jis jau turejo sia "dovanele" o klausi is kur - nu kur tau tas vyras zinos ar atsimins.
Tai kodėl, jei pleiskanoja visur, slenka tik nuo kaktos ir link pakaušio
Pleiskanojimas atsiranda nuo grybelio sudominavimo organizme, čia toji priežastis, klausti vyriškio to nereikia. Kalbant apie gydytojus - mano mamai jų konsultacijos nepadėjo, išrašytos priemonės neveikė. Pati buvau pas pripažintą kaip gerą dermatologę, pamokėjau 200 Lt už konsultaciją, dar palikau nemažai pinigų neveiksmingoms priemonėms. Kas man padėtų, radau pati, skaitydama atsiliepimus internete. Jei tokios priemonės nerasčiau, peržvelgčiau mitybą