Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir ne tik

Aš sau įsidėjau viršutinį "dvigubą" stalčių, panašiai kaip šis, apačioj vienas įrankių padėklas, o viršuje išvažiuoja kitas įrankių padėklas, kai yra indaplovė, tai man šis sprendimas super thumbup.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2010 03 30, 21:32)
as tai pries tuos atsokinejancius stalcius virtuveje. Prieini, palieti koja ir atsidarineja stalciai. Kur nuo paspaudimo dar ne taip jautriai reaguoja bet tie su elektra  doh.gif  nesideciau pas save nei uz ka. Turejau virtuve su stalciais nuo paspaudimo ir tai atsokdavo kartais jei kokiu keliu "ispiri", bet dar nieko baisus, kadangi siaip patogu, kad nereikia lankstytis ir esant reikalui gali su koja atidaryti  biggrin.gif bet tie elektriniai laaaabai jautrus. per daug jautrus virtuvei  schmoll.gif  beto ju kaina kosmine  doh.gif

Forma, noreciau isgirsti jusu nuomone,
ar praktiskas butu pasirinkimas i 30 cm plocio kargus virsuje deti pasleptus stalciukus (prieskoniams), o groteles tik apacioje g.gif ?

QUOTE(fukse @ 2010 03 30, 23:49)
Aš sau įsidėjau viršutinį "dvigubą" stalčių, panašiai kaip šis, apačioj vienas įrankių padėklas, o viršuje išvažiuoja kitas įrankių padėklas, kai yra indaplovė, tai man šis sprendimas  super  thumbup.gif

atrodo idealus sprendimas.
Atsakyti
QUOTE(daivulle @ 2010 03 30, 22:00)
sveikos buvau litexpo baldu parodoj tai paganiau akis po grazius virtuves baldus.beveik visi komplektu stalciai su elektriniais mechanizmais prisilieti ir patis atsidaro  thumbup.gif

man situos primygtinai siule, bet pasiuliau isivaizduoti, kaip atrodys mano virtuve nuolat atidarais slaciais ir su katinais jame lotuliukas.gif bo mano katukas 7 kg vos letenele kepstelejes tuos stalcius atidarys, o tada tik ir ziures kur isirangyti biggrin.gif
siulytojo reakcija buvo "joooo tada jums sitie netinka" lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image

Va kokia, mano nuomone, virtuve thumbup.gif Net vyras su tuo sutiko. Nors pries tai buvo kategoriskai pries uz lentynas musu virtuveje. Bet kai parodziau si projektuka... iskart wub.gif Siu metu lentynos pas mus jau vietoje - spalva tokia pat, kaip nuotraukoje smile.gif Ir lb graziai derinasi su geltonos spalvos sienom thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2010 03 31, 08:55)
Forma, noreciau isgirsti jusu nuomone,
ar praktiskas butu pasirinkimas i 30 cm plocio kargus virsuje deti pasleptus stalciukus (prieskoniams), o groteles tik apacioje  g.gif ?
atrodo idealus sprendimas.

tiesa pasakius nelabai supratau kaip tai turetu atrodyti g.gif
kaip suprantu kalbama apie isplanavima,kur geriau deti priekonius g.gif tai manau kad jusu apsisprendimas turetu buti ar jums patogu bus taip , ar prieskoniai bus po ranka ir ar nereiks prireikus prieskoniu atidarineti dviguba stalciu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sechmeta @ 2010 03 31, 14:04)
user posted image

Va kokia, mano nuomone, virtuve  thumbup.gif  Net vyras su tuo sutiko. Nors pries tai buvo kategoriskai pries uz lentynas musu virtuveje. Bet kai parodziau si projektuka... iskart  wub.gif  Siu metu lentynos pas mus jau vietoje - spalva tokia pat, kaip nuotraukoje  smile.gif  Ir lb graziai derinasi su geltonos spalvos sienom  thumbup.gif

nu idomi bet man tai ne blush2.gif oi kaip nemegstu kai viskas matosi, nebent ideliai kazkaip sudelioti g.gif imeskit savo foto mirksiukas.gif idomu pamatyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2010 03 31, 17:03)
nu idomi bet man tai ne  blush2.gif oi kaip nemegstu kai viskas matosi, nebent ideliai kazkaip sudelioti  g.gif imeskit savo foto  mirksiukas.gif idomu pamatyti  ax.gif

vat vat ir aš į ją atkreipiau dėmėsį įdomi virtuvė, bet pagalvojau, kad viskas turi būt sudėliota tvarkingai kaip vaistinėjė nes kitaip atrodys kaip amžinas bardakas nes aš nesu labai tvarkinga šeimininkė, tai...... šis virtuvės sprendimas man tik įdomus pažiūrėt, bet ne mano būdui 4u.gif
Atsakyti
ir man tokia netinka jau geriau kai viskas paslepta jau tada turi viska idealiai sudeti kad graziai atrodytu na as galvoju kad tokia virtuve tik pedantem schmoll.gif
Papildyta:
na jau prades gaminti ir mano virtuves baldelius siandien jau viska iki galo aptarem tai dabar liko 3 menesiai laukimo kaip viskas realiai atrodys doh.gif
Atsakyti
QUOTE(daivulle @ 2010 03 31, 20:46)

na jau prades gaminti ir mano virtuves baldelius siandien jau viska iki galo aptarem tai dabar liko 3 menesiai laukimo kaip viskas realiai atrodys doh.gif

o jei tai gamina baldus 3 menesius?? unsure.gif reikia ir man tada sukrusti ir bandyt kazkokiu gamintoju dairytis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2010 03 31, 20:23)
o jei tai gamina baldus 3 menesius??  unsure.gif reikia ir man tada sukrusti ir bandyt kazkokiu gamintoju dairytis  g.gif

gal ne visi bet man sake kad gamins 3 menesius nes turi darbo bigsmile.gif
Atsakyti
Sveiki,

planuojam gamintis virtuves baldus. Gal kas gaminotes pas "BALDU STUDIJA" ?
Ar patikimi, ar neteko nusivilti ? smile.gif
Atsakyti
user posted image

Merginos, šitą virtuvę radau bendram kataloge. Gal šeimininkė pasakys, ar patogu, kai plautuvė kampe, nes aš irgi planuoju taip daryt smile.gif
Atsakyti