QUOTE(daivulle @ 2010 03 31, 20:50)
Dar tokių terminų nesu girdėjus

QUOTE(daivulle @ 2010 03 31, 19:46)
ir man tokia netinka jau geriau kai viskas paslepta jau tada turi viska idealiai sudeti kad graziai atrodytu na as galvoju kad tokia virtuve tik pedantem 
na jau prades gaminti ir mano virtuves baldelius siandien jau viska iki galo aptarem tai dabar liko 3 menesiai laukimo kaip viskas realiai atrodys

na jau prades gaminti ir mano virtuves baldelius siandien jau viska iki galo aptarem tai dabar liko 3 menesiai laukimo kaip viskas realiai atrodys

Sechmeta parodyta virtuvė labiausiai tinka tiems, kurie namuose patys negamina, o valgo pusfabrikačius

Ilgokai laukti

QUOTE(daivulle @ 2010 03 31, 20:50)
o kokioj imonej uzsisaket?
QUOTE(Eaglute @ 2010 03 31, 20:42)
Merginos, šitą virtuvę radau bendram kataloge. Gal šeimininkė pasakys, ar patogu, kai plautuvė kampe, nes aš irgi planuoju taip daryt 

nezinau ar cia tokia pat butu virtuve ,

cia musu kaip gyvenome bute tureta virtuve su kampine kriaukle ,ir man labai buvo patogu...gaminau kasdien ,indaploves neturejau tad indai plaunami daznai buvo.
QUOTE(Osera @ 2010 04 01, 08:54)
nezinau ar cia tokia pat butu virtuve ,
cia musu kaip gyvenome bute tureta virtuve su kampine kriaukle ,ir man labai buvo patogu...gaminau kasdien ,indaploves neturejau tad indai plaunami daznai buvo.

Jūsų virtuvės kampas kirstas, o prieš tai rodytas - status. Nemanau, kad stačiam kampe patogu plauti indus

QUOTE(Osera @ 2010 04 01, 08:54)
bet jūsų kampas kitoks sakyč labiau pritaikytas priėjimui prie kriauklės, aš ir pati planuoju į tokį kampą įdėt kriauklę
QUOTE(fukse @ 2010 04 01, 02:16)
Dar tokių terminų nesu girdėjus
, matyt atleido daug darbuotojų ir vienas pats gamint ruošias
, nes šiaip dažniausiai standartinis baldų pagaminimo terminas pusantro mėnesio 

rimtoms firmoms, kurios turi nemazai uzsakymu tai pakankamai normalus terminas. vidutiskai buna 2 menesiai.

QUOTE(Upokšnis @ 2010 04 01, 06:38)
Sechmeta parodyta virtuvė labiausiai tinka tiems, kurie namuose patys negamina, o valgo pusfabrikačius

Na na na... Is kur tokios mintys?

O del atvirumo - man patinka

Lentynos man nieko baisaus

QUOTE(Forma @ 2010 04 01, 13:57)
rimtoms firmoms, kurios turi nemazai uzsakymu tai pakankamai normalus terminas. vidutiskai buna 2 menesiai. 

oho, o as matai uzsisvajojau kad man per pora savaiciu padarys

merginos iskylo klausimas pas mane pastatomos spinteles bus 93cm o indaploves imontuojamos yra tokio aukscio ar daret koki stalciu po indaplove labai lauksiu atsakymo

QUOTE(daivulle @ 2010 04 01, 18:59)
merginos iskylo klausimas pas mane pastatomos spinteles bus 93cm o indaploves imontuojamos yra tokio aukscio ar daret koki stalciu po indaplove labai lauksiu atsakymo 

po indaplove stalciaus nepadarysit, nes indaplove statosi ant grindu, jai spintele nedaroma. Indaploviu aukstis reguoliuojasi kojelemis, manau baldininkai tiesiog pakels iki maksimumo.