Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir ne tik

Na is foto nepasakytum,kad patogu g.gif ,jei tik yra galimybe darykite ne kampe,arba tame kampe padarykite patogu priejima.
Atsakyti
QUOTE(daivulle @ 2010 03 31, 20:50)
gal ne visi bet man sake kad gamins 3 menesius nes turi darbo bigsmile.gif

Dar tokių terminų nesu girdėjus blink.gif , matyt atleido daug darbuotojų ir vienas pats gamint ruošias biggrin.gif , nes šiaip dažniausiai standartinis baldų pagaminimo terminas pusantro mėnesio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daivulle @ 2010 03 31, 19:46)
ir man tokia netinka jau geriau kai viskas paslepta jau tada turi viska idealiai sudeti kad graziai atrodytu na as galvoju kad tokia virtuve tik pedantem  schmoll.gif

na jau prades gaminti ir mano virtuves baldelius siandien jau viska iki galo aptarem tai dabar liko 3 menesiai laukimo kaip viskas realiai atrodys doh.gif

Sechmeta parodyta virtuvė labiausiai tinka tiems, kurie namuose patys negamina, o valgo pusfabrikačius ax.gif

Ilgokai laukti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(daivulle @ 2010 03 31, 20:50)
gal ne visi bet man sake kad gamins 3 menesius nes turi darbo bigsmile.gif

o kokioj imonej uzsisaket?
Atsakyti
QUOTE(Eaglute @ 2010 03 31, 20:42)
Merginos, šitą virtuvę radau bendram kataloge. Gal šeimininkė pasakys, ar patogu, kai plautuvė  kampe, nes aš irgi planuoju taip daryt  smile.gif

nezinau ar cia tokia pat butu virtuve ,user posted image
cia musu kaip gyvenome bute tureta virtuve su kampine kriaukle ,ir man labai buvo patogu...gaminau kasdien ,indaploves neturejau tad indai plaunami daznai buvo.

Atsakyti
QUOTE(Osera @ 2010 04 01, 08:54)
nezinau ar cia tokia pat butu virtuve ,user posted image
cia musu kaip  gyvenome  bute tureta  virtuve  su  kampine kriaukle ,ir man labai buvo patogu...gaminau kasdien ,indaploves neturejau  tad indai plaunami daznai buvo.

Jūsų virtuvės kampas kirstas, o prieš tai rodytas - status. Nemanau, kad stačiam kampe patogu plauti indus schmoll.gif O 45 laipsnių kampe - žymiai patogiau.
Atsakyti
QUOTE(Osera @ 2010 04 01, 08:54)

cia musu kaip  gyvenome  bute tureta  virtuve  su  kampine kriaukle ,ir man labai buvo patogu...gaminau kasdien ,indaploves neturejau  tad indai plaunami daznai buvo.

bet jūsų kampas kitoks sakyč labiau pritaikytas priėjimui prie kriauklės, aš ir pati planuoju į tokį kampą įdėt kriauklę
Atsakyti
QUOTE(fukse @ 2010 04 01, 02:16)
Dar tokių terminų nesu girdėjus  blink.gif  , matyt atleido daug darbuotojų ir vienas pats gamint ruošias  biggrin.gif , nes šiaip dažniausiai standartinis  baldų pagaminimo terminas pusantro mėnesio  ax.gif

rimtoms firmoms, kurios turi nemazai uzsakymu tai pakankamai normalus terminas. vidutiskai buna 2 menesiai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2010 04 01, 06:38)
Sechmeta parodyta virtuvė labiausiai tinka tiems, kurie namuose patys negamina, o valgo pusfabrikačius  ax.gif

Na na na... Is kur tokios mintys? g.gif As namuose visada gaminu valgyt pati smile.gif Jokiu pusfabrikaciu smile.gif
O del atvirumo - man patinka smile.gif nes man patinka, kai knygos buna sudeliotos pagal ploti, auksti; geles padetos tinkamose vietose, indeliai surusiuoti, nublizginti ir tvarkingai padeti.... hihihi.gif Man paciai su savim sunku del to... lotuliukas.gif
Lentynos man nieko baisaus smile.gif Dar apatiniu spinteliu nedarem, bet jos bus uzdaros vien del to, kad namuose auga interesantai - fauna, kuriai ant tvarkos nusi... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2010 04 01, 13:57)
rimtoms firmoms, kurios turi nemazai uzsakymu tai pakankamai normalus terminas. vidutiskai buna 2  menesiai.  smile.gif

oho, o as matai uzsisvajojau kad man per pora savaiciu padarys biggrin.gif nu geras g.gif tai cia krize vadinasi biggrin.gif patys pasidarysim jei ka, plokstes supjauna per savaite , telieka susirinkti baldus ir pigiau gaunasi ir greiciau tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liusii: 01 balandžio 2010 - 14:27
merginos iskylo klausimas pas mane pastatomos spinteles bus 93cm o indaploves imontuojamos yra tokio aukscio ar daret koki stalciu po indaplove labai lauksiu atsakymo g.gif
Atsakyti
QUOTE(daivulle @ 2010 04 01, 18:59)
merginos iskylo klausimas pas mane  pastatomos spinteles bus 93cm o indaploves imontuojamos yra tokio aukscio ar daret koki stalciu po indaplove labai lauksiu atsakymo g.gif

po indaplove stalciaus nepadarysit, nes indaplove statosi ant grindu, jai spintele nedaroma. Indaploviu aukstis reguoliuojasi kojelemis, manau baldininkai tiesiog pakels iki maksimumo.
Atsakyti