Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir ne tik

QUOTE(vivaidejos @ 2010 04 08, 09:14)
Gal pas tuos tiekejus is kuriu ima plokste turi skolu ir negali greitai paimti naujos plokstes?  g.gif [/color]
Kokia plokste? Pasiklausiu baldininko-ka jis mano apie jos gavima?

turi turi manau pas tuos, is kuriu ima. Plokstes vadinasi ta tamsi labai blizgi Acrylux 0303Z Niemann, o apatines tai nelabai suprantu, bet lygtais U131/01 Gelsva dramblio kauko Termopal. Lauksiu ziniu is Taves, nes tikrai noreciau, kad perdaryti ir nesimatytu baltu tarpu.
Atsakyti
QUOTE(Frekė @ 2010 04 07, 20:37)
klausimas kas turit relingo sistemas kokie navarotai yra naudojiemi o kokie jums tiesiog kabo ir uzima vieta? renkames kaip tik tuos priedus bet kad pasirinkimas tai.... wacko.gif atrodo visko reik viska laikysiu bet is kitos puses tai vel...  nu kam reik kabliuko ranksluosciui jei yra ranksluostine g.gif ir t.t. zodziu kas tikrai naudojama ax.gif

Aš dar be jų gyvenu rolleyes.gif Niekaip neapsipsrendžiu, kokių reikia ir ar tikrai tokių reikia unsure.gif Kuo ilgiau naudojuos nauja virtuve, tuo labiau suprantu kokių man gali reikti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lineta* @ 2010 04 08, 09:24)
turi turi manau pas tuos, is kuriu ima. Plokstes vadinasi ta tamsi labai blizgi Acrylux 0303Z Niemann, o apatines tai nelabai suprantu, bet lygtais U131/01 Gelsva dramblio kauko Termopal. Lauksiu ziniu is Taves, nes tikrai noreciau, kad perdaryti ir nesimatytu baltu tarpu.

na baldininkas sake, kad ta plokste prekiauja Kaune "Trukme", bet skambinausi sake, kad nebeves daugiau. Idomu is kur jie ima sia plokste?Baldininkas sake, kad ji gan brangi (apie 200 lt kvadratas), na vienu zodziu ne MDF tai neturetu buti tokie ilgi plokstes gavimo terminai... Bet gal dar jie turi pas save likuti (kalbu apie Interus) tai gali perpjauti fasadus? Nes jie kaunieciai ir manau, kad sia plokste eme is trukmes, o ji jau sako nebeves daugiau sios plokstes, na cia jau kriminalas gaunasi... del to ir siulosi sudurti juosteles g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lineta* @ 2010 04 08, 08:54)
Gal zinot kaip galeciau juos paskubinti ar kazka? pagal sutarti tai jau kovo 8 turejo viskas buti baigta.

Žinau bigsmile.gif

Jei jau gamintojas čia kybo arba jo "atstovas" nus tai kiekvieną mielą dieną ir referuokit mums kaip vyksta broko taisymas, geresnio paskubinimo ir nesugalvosi lotuliukas.gif

gamintojui vienintelė išeitis reabilituotis, tai greit ir kokybiškai be išsidirbinėjimų sutvarkyt broką taip, kad būtumėt patenkinta nes priešingu atveju jūsų vietoje aš skelbčiau gamintojo vardą garsiai ir dar į vartotojų teisias nutrepsėčiau...... ir tikrai nemokėčiau likusių pinigų kol neištaisys klaidų
Atsakyti
http://www.niemannpo...tml?type=colors
Papildyta:
kiek suprantu is sios plokstes gaminta?
Papildyta:
na del termopalines plokstes tai tikrai neturetu buti bedos...
Atsakyti
QUOTE(Felise @ 2010 04 08, 09:17)
Sveikos,

gal galetumet rekomenduoti gera baldininka arba firma, kuri gamina klasikines virtuves is masyvo. But geriau Kaune  blush2.gif

nežinau ar geras, bet aš pati esu nusižiūrėjusi šią firmą ir buvau baldų parodoje Litexpe, tai labai jau gražių fasadų turėjo savo stende.... vienžo į akį jie man krito, bet kaip su kokybe, tai aš nežinau nieko

BALDAI
Atsakyti
QUOTE(vivaidejos @ 2010 04 08, 10:29)
http://www.niemannpo...tml?type=colors
Papildyta:
kiek suprantu is sios plokstes gaminta?
Papildyta:
na del termopalines plokstes tai tikrai neturetu buti bedos...

aha, manau ta pati 4u.gif tai kiek laiko uztrunka jos gauti?

Breksta, labai gera mintis apie ju darbu "paskubinima" biggrin.gif va taip ir darysiu thumbup.gif

cia vienas zmogeliukas pas mus apacioj kabo, kuris turi labai panasu varda i musu baldus gaminancios imones biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lineta*: 08 balandžio 2010 - 09:35
QUOTE(Lineta* @ 2010 04 08, 08:54)
. Labai pikta man ant ju, kad taip neatsakingai dirba, o su ju tempais, tai dar pora menesiuku reikes taip gyventi. Gal zinot kaip galeciau juos paskubinti ar kazka? pagal sutarti tai jau kovo 8 turejo viskas buti baigta.

Jei reikalai nesispręs - siūlau pradėti skelbti ne tik įmonės pavadinimą, bet ir konkrečiai to auksarankio vardą ir pavardę smile.gif Juk jis gali ir po kitu pavadinimu darbuotis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lineta* @ 2010 04 08, 10:33)
aha, manau ta pati  4u.gif tai kiek laiko uztrunka jos gauti?

na jei dar turi Trukme sios plokstes sandelyje, tai atvaziavai ir nusipirkai, sake tik kad nebeves, bet dar gal turi uzsiveze  g.gif

cia vienas zmogeliukas pas mus apacioj kabo, kuris turi labai panasu varda i musu baldus gaminancios imones  biggrin.gif

as irgi panasiai pagalvojau tongue.gif

oi....jis dingo....nekaba wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vivaidejos: 08 balandžio 2010 - 09:46
QUOTE(Lineta* @ 2010 04 08, 08:24)
Labas rytas  4u.gif

nepatikesit, bet paskambino man vakar musu baldzius ir pasake, jog zino, kad as apie ji visokiausiu blogu atsiliepimu SM prirasiau ir paprase nekelti virtuves foto, kol jis iki galo neuzbaige  lotuliukas.gif  nu kaip jums patinka, cia jau konfliktas rimtas bresta... nenoriu jo net akyse matyti. Galvoju, kad arba jam atsake kazkokie klientai, nes cia prisiklause blogu atsiliepimu, arba jis sitam soc. tinklapyje turi gerus rinkodaristus, kurie ji isreklamavo, o kai yra blogu atsiliepimu, tai perduoda visa informacija. Dar vakar isdriso vyro paprasyti sumoketi likusia pinigu dali, nes atseit nera is ko dabar mums broka taisyti ir jei mes nesumokam, tai reikes ilgai laukti, kol jis susiras kitus uzsakovus ir gaus kazkiek pinigu. Tai va, galiu pasakyti, kad kalbejau garsiai ir kalbesiu, nes sakau teisybe ir nieko daugiau. Dabar jis turbut keikia mane, nes prarado dali klientu. Kazkokia nesamoninga situacija, is kurios iseities nematau. Ka manot baldininkes?

ziuriu visas kriminalas cia vystosi doh.gif na bet kad ju ausis pasieke kalbos is SM tai tik jums i nauda. O siaip tai net negalvokit jiems moketi pinigu kol darbai nebus kokybiskai uzbaigti.
jei sutarties terminas jau baigesi, galit duoti dar kokiu pora savaiciu istaisyti situacija, o jei ne tai tegu grazina avansa ir pasiima baldus atgal.
Uzjauciu uz ta varga console.gif
Atsakyti
Skambinau i Trukme, sake veza tik pagal spec uzsakymus ir uztrunka iki 3 sav. Gal dar kas kitas turi tokiu ploksciu?
Atsakyti
QUOTE(vivaidejos @ 2010 04 08, 10:45)
as irgi panasiai pagalvojau  tongue.gif
oi....jis dingo....nekaba wink.gif

tai nėr kadu jam kabėt, reikia eit broką taisyt ir kaip supratau su plokšte reik prasisukt kažkaip, tur meistras neatidėliotinos veiklos bigsmile.gif

aš vat tokį klausimuką turiu, reiškiasis galvoju apie marmurinį stalviršį virtuvėje, greičiausiai apie Baltijos marmurą mastau, tai vat galvojau, kad jie amžini ir nieko jiems nenutinka nebaisi jiems nei drėgmė, nei mano sunki ranka, bet kažkur išgirdau, kad jie labai, greit braižosi ir kad plokštė vis tik praktiškiau ir ekonomiškiau, tai vat norėčiau atsiliepimų ar profesionalių patarimų vis tik ką geriau rinktis nes vis neapsisprendžiu g.gif
Atsakyti