Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir ne tik

QUOTE(Liusii @ 2010 04 08, 16:59)
nu skaitau ir stebiuosi kad tiek daug gamintoju broka daro  unsure.gif jau nezinau ar noriu keisti virtuve  g.gif

jeigu norisi keisti tai ir reikia keisti, nes kitaip nei baldininkai nei dizaineriai netures darbo... biggrin.gif
tik reikia viska sutarti PO PARASU, taip apsidrausite patys ir apdrausite gamintoja 4u.gif
visko buna-virtuve pats sudetingiausias baldas nes ten buna visokiu vamzdziu, skaitliuku, katilu, visokios furnituros yra, vieni ja isisavine kiti tik iesko ant ko pasibandyti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vivaidejos: 08 balandžio 2010 - 16:11
QUOTE(saulute1980 @ 2010 04 08, 16:40)
ir kas teisus?

suprantu apie ka kalbat, pagal kaina orientuojuosi, kad jums idejo kazka panasaus i TOKIUS. is principo jei nera blogi, bet tikrai ne visiems patinka, asmeniskai as situ niekada nenaudoju, o mano kolega labai juos rekomenaduoja g.gif
kas teisus, sunku pasakyti, bet saziningas gamintojas turetu pakeisti... aisku, realaus pvz jie neturejo, bet visko pas save salone ar ofise tureti irgi neimanoma (daznai, net patys dizaineriai su visa furnitura nebuna gyvai susipazine, bet cia vel gi parodo ju proefesionaluma...) kiekvieno gamintojo prioritetas turetu buti patenkintas klientas, jau geriau kartais koks litas kitas i minusa, bet galutinis variantas turi buti be minusu. dar gerai butu kokia bent simboline nuolaidele uz nesusisnekejima ir nuoskaudos greitai pasimirsta smile.gif. tada, ziurek, ir sunus po metu nama pasistate - reikai baldu, ir teta kaime nori atsinaujinti virtuve... tongue.gif
na, as cia tik siaip, apie poziuri... ax.gif toli grazu, ne visi gamintojai taip masto, kitiems svarbu kuo greiciau pastatyti baldus ir issimusti pinigus. bet tokie toli ir nenueina... "nebe tie laikai", kaip kad cia kazkas issireiske biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vivaidejos @ 2010 04 08, 16:50)
jei sutartyje yra parasyti tokie begeliai kaip kad gavote, tai teisus gamintojas. Jei to nera irasyta, tai jie gali Jums tuos begelius keisti nesigincydami...

įrašyta tik "bėgeliai guoliniai"
ir nors nusišauk - nepatinka man kaip darinėjasi stalčiai...
Atsakyti
QUOTE(saulute1980 @ 2010 04 08, 19:09)
įrašyta tik "bėgeliai guoliniai"
ir nors nusišauk - nepatinka man kaip darinėjasi stalčiai...

guoliniais begeliais vadinami tie pigesni be pritraukimo. Gamintojas siuo atveju pagamino pagal sutarti. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lineta* @ 2010 04 08, 08:54)
Nu vat neturi ir viskas, nu man irgi zodziu truksta, mano puse virtuviniu daiktu dezese, bardake gyvenu, valgyt negaliu gamint normaliai, nes zinau, kad ateis ir vel viska issikraustyt reiks dar 5 kartus. Labai pikta man ant ju, kad taip neatsakingai dirba, o su ju tempais, tai dar pora menesiuku reikes taip gyventi. Gal zinot kaip galeciau juos paskubinti ar kazka? pagal sutarti tai jau kovo 8 turejo viskas buti baigta.

QUOTE(vivaidejos @ 2010 04 08, 09:14)
Super! Sveikinu! Jokiu likusiu pinigu grazinimo kol nesutvarkys virtuves iki galo taip kaip kad butumet patenkinti. Yra greitos paskolos tam atvejui jei pinigu neturi. Ir aplamai geda sakyti klientui, kad uz paskutinius pinigus jo virtuves medziagas pirko...Nes tada abejone kitiems kils-ar nedings avansiniai pinigai ir ar aplamai pagamins  doh.gif
O del foto tai labai smalsu butu paziureti  tongue.gif

Papildyta:
na paskubinti tai cia paprasta-sutartis ju pasibaigusi-paskambini ir pasakai noriu kad tarkim penktadieni butu pabaigta virtuve-priesingu atveju jus man grazinate pinigus ir pasiimate baldus.
Is karto atsiras tempas, nes didziausia nesamone baldininkui atgal pasiimti komplekta kurio nezinia ar kam kitam prireiks...Oi kaip ziauriai as cia  blush2.gif
Del plokstes laukimo tai jei laminuota, neturetu buti ilgai, jei dazyta tai aisku uztrunka. Gal pas tuos tiekejus is kuriu ima plokste turi skolu ir negali greitai paimti naujos plokstes?  g.gif

Kokia plokste? Pasiklausiu baldininko-ka jis mano apie jos gavima?

cia labai geras pasiulymas bigsmile.gif pasiskambinat i vartotoju teises dar pries tai pasikonsultuoti ir pirmyn. jei man tokio broko nepataisytu per savaite, liepciau pasiimti baldus ir grazinti pinigus. vartotoju teises tikrai tarpininkautu susigrazinant pinigus
bet jei per ju brokus virtuve nesinaudosit dar bent menesi, gal tikrai verta uzsakyti baldus kitur g.gif butu jums nepatogumas, bet ir jiems ateiciai gera pamoka bigsmile.gif jau butu patirtis ka darytumet kitaip, gal kokiu patobulinimu susigalvotumet mirksiukas.gif
o nuotraukas butinai patalpinciau visur TYCIA blush2.gif ju imone graziais zodziais aprasyciau skundai.lt ir kituose panasiuose tinklapiuose bigsmile.gif

mano patirtis ne su virtuve, bet su durimis pries 4m smile.gif firma apsiemusi pagaminti duris dave 6 sav gaminimo termina ir norejo 80 proc. avanso. kadangi durys patiko, sutikau. suejus terminui, duru nebuvo. palaukiau 2 sav. bet jie visokiais pasiteisinimais dangstesi ir zadejo tai ryt, tai poryt. kai nusibodo, nukulniavau i vartotoju teises bigsmile.gif papuoliau pas virsisninka.jis issyk prie manes jiems paskambino ir pasiteiravo, ar nenoretu sudeti ryt man duru arba grazinti pinigus biggrin.gif taipat informavo juos, kad yra pakviestas rydienai i labo ryto laida pasneketi apie langus ir duris. pasisiule pamineti ju fima geru lotuliukas.gif zodziu,
nespejau is tos istaigos iseiti, kaip sulaukiau skambucio, kad isileisciau ryt duris pastatyti bigsmile.gif lotuliukas.gif beje, likusiu 20 proc. ne nemokejau bigsmile.gif paskiau, kad tai mano kompensacija uz ju velavima ir mano sugaista laika 4u.gif

netylekit, labiausiai jie turetu bijoti, kad nelieptumete pasiimti baldu ir grazinti visu pinigu bigsmile.gif jei jau neturi pataisymams tai is kur gaus visa likusia suma g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milaaa: 08 balandžio 2010 - 18:53
QUOTE(Forma @ 2010 04 08, 19:27)
guoliniais begeliais vadinami tie pigesni be pritraukimo. Gamintojas siuo atveju pagamino pagal sutarti.  unsure.gif

guoliniu begeliu gi buna ir su pritraukimu
Atsakyti
QUOTE(andrius_p @ 2010 04 08, 20:34)
guoliniu begeliu gi buna ir su pritraukimu

paprastai furnituros prekiautojai raso guoliniai tai tie paprasti. Jus turbut turit galvoje tokius kaip Blum Tandem. Jie irgi guoliniai, bet prie ju pavadinimo paprastai neraso, kad tai guoliniai. Kai sako guoliniai paprastai turi galvoje tokius user posted image
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2010 04 08, 22:53)
paprastai furnituros prekiautojai raso guoliniai tai tie paprasti. Jus turbut turit galvoje tokius kaip Blum Tandem. Jie irgi guoliniai, bet prie ju pavadinimo paprastai neraso, kad tai guoliniai. Kai sako guoliniai paprastai turi galvoje tokius user posted image

Tokie ir buna su pritraukimu. Stai nuoroda http://diforma.lt/in...p_id=99&lang=lt antras begelis su pritraukimu.
Atsakyti
Beje noriu paklausti ar kas esat girdeje apie Hettich firmos begelius?
Atsakyti
QUOTE(andrius_p @ 2010 04 08, 23:17)
Tokie ir buna su pritraukimu. Stai nuoroda http://diforma.lt/in...p_id=99&lang=lt    antras begelis su pritraukimu.

aciu , zinosiu 4u.gif ne per seniausia ieskojau Vilniaus imonese tai niekas negalejo pasiulyti doh.gif
Papildyta:
QUOTE(andrius_p @ 2010 04 08, 23:51)
Beje noriu paklausti ar kas esat girdeje apie Hettich firmos begelius?

o ka reiketu girdeti? Firma gerai zinoma, bet dirbti su ju gaminiais teko mazai. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2010 04 09, 00:04)
aciu , zinosiu  4u.gif  ne per seniausia ieskojau Vilniaus imonese tai niekas negalejo pasiulyti  doh.gif
Papildyta:

o ka reiketu girdeti? Firma gerai zinoma, bet dirbti su ju gaminiais teko mazai.  ax.gif

Kodel yra geriau renkamasi Blum nei Hettich firmos begeliai? Kokybe Hettich nelabai nusileidzia, o kaina mazesne. Negi vientik del vardo?
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2010 04 08, 19:52)

nu zinok vakar tylejo ir neskambino, galvojau paskambins ir informuos ar daro kazka ar ne, nes dabar tipo turi pasigaminti pavyzdi kaip atrodytu musu apatines dureles, ten jis kazka jungs prijungs ir t.t. Bet kadangi jie ir musu vieniems draugams turi pora baldu pagaminti ir taip pat jau apie menesi veluoja, tai jauciu dabar gamina jiems, o po to mums tik prades, nes kaip issireiske, mes ir su tokiais baldais galime gyventi. Siandien skambinsiu i vartotoju teises, jei pats neatsiras ar nepasidomes, tai man jau dzin bus, uzkniso taip gyventi, kiek as galiu laukti, nemano reikalas ar jei laiko neturi ar pinigu neturi.

Dar turiu dideli klausima baldininkems, pas mus yra toks stalviršis:EF6-511/TF, Termopal http://www.termopala...yzuotas-azuolas , vakar iskroviai produktus ant jo, sudejau i saldytuva ir ziuriu, kad jis isibreze ir gana ryskiai, ar termopalas gali taip lengvai susibraizyti? na suprantu, kad jis tamsus ir gali viskas labiau matytis, bet negi taip lengvai braizosi? O gal tada ne termopala uzdejo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lineta*: 09 balandžio 2010 - 07:20