Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir ne tik

QUOTE(vivaidejos @ 2010 04 09, 16:58)
Taigi saugoti reikia medzio piesini turincius tamsius stalvirsius. O jei norite to isvengti, dekite "margucius"[/color]

nu mano lenkiskas yra buko spalvos tai tikrai gerai naudojasi ir nesimato jokiu isbraizymu g.gif ziuriu kuo brangesnis daiktas tuo didesnis vargas doh.gif sumoki dideles sumas ir bijai virtuve naudotis, o kur dar vaikai namie doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2010 04 09, 16:10)
nu mano lenkiskas yra buko spalvos tai tikrai gerai naudojasi ir nesimato jokiu isbraizymu  g.gif ziuriu kuo brangesnis daiktas tuo didesnis vargas  doh.gif sumoki dideles sumas ir bijai virtuve naudotis, o kur dar vaikai namie  doh.gif

todel kad sviesus, tai ir nesimato
Atsakyti
QUOTE(vivaidejos @ 2010 04 09, 17:11)

todel kad sviesus, tai ir nesimato

tai greiciausiai taip ax.gif o tai jus kokia spalva patartumet deti jei sakykim spinteles butu tamsiai rudos? smile.gif jis turi dereti su spinteliu sonais? nu karkasu baldu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2010 04 09, 16:26)
tai greiciausiai taip  ax.gif o tai jus kokia spalva patartumet deti jei sakykim spinteles butu tamsiai rudos?  smile.gif jis turi dereti su spinteliu sonais? nu karkasu baldu  blush2.gif

labai daug derinimo variantu-gaima derinti su plytelem, galima derinti su medziu, man asmeniskai patinka virtuves komplektas kai turi tik pastatomas spinteles ir jos buna tiek stalvirsis tiek fasadas vienos spalvos wink.gif
visada ziuriu kad butu visuma;)
Atsakyti
QUOTE(vivaidejos @ 2010 04 09, 17:47)
labai daug derinimo variantu-gaima derinti su plytelem, galima derinti su medziu, man asmeniskai patinka virtuves komplektas kai turi tik pastatomas spinteles ir jos buna tiek stalvirsis tiek fasadas vienos spalvos wink.gif
visada ziuriu kad butu visuma;)

nu mano turtai netilptu tik i pastatomas biggrin.gif cia atkrenta tikrai ax.gif o man kazkip grazu kai derinys dvieju spalvu g.gif sakykim tamsu ruda su sviesiu ar atvirksciai, spinteles kremines o stalvirsis tamsus g.gif ai nezinau, man reikia pamatyti ir tada aisku grazu ar ne tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(vivaidejos @ 2010 04 09, 15:58)
Taigi saugoti reikia medzio piesini turincius tamsius stalvirsius. O jei norite to isvengti, dekite "margucius"[/color]

va, va kol neparašėt margučius jau norėjau sakyt, kad savo stalviršio nesaugau visai ir trinu ir keptuvę karštą dedu, o jam nieko nenutinka nu ties per 5 metus ties kriaukle nuo drėmės pakilo rolleyes.gif gaila, kad tie gamintojai tik su plokšte dirba, patiko man jų darbas nors ties vėl gi nieko navarotno nedarė biggrin.gif

aš vat suku galvą del stalviršio nes nusižiūrėjau SBA balduose šią virtuvę
user posted image
kaip pavyzdį pas mane tokia netilps ten marmurinis stalviršis, bet vakar prisikaičiau, kad marmuras "jautrus" braižymams, karščiui, įsigeria dėmės pvz sulčių tai vat gal profesionalės man galėtų patart kažką nes aš nemėgstu saugot ir popint baldų, bet tos dėmės jei liktų jau nervintų mane tai vat... ir galvoju gal paprastas stalviršis "margutis" geriau už visus marmurus.
Ir dar man patiko stalčiai kuriuos kai atidarinėji jie tarsi sunkiai atsidaro, bet kai uždarinėjant pastumi jie ir fiksuojas lyg su stabdžiais būtų, tai vat galvoju ar tie navarotai dažnai negenda?
Atsakyti
Zodiski susitarimai siais laikias galoja kol bedos neprasideda...

va tokius, kuriems žodiniai susitarimai negalioja - ir reikia sodint ant kuolo smile.gif

tikiuosi kad jie bus paviešinti. Nemoka normaliai dirbti - tegul užleidžia vietą profesionališkesniems ar bent jau geranoriškesniems
Atsakyti
QUOTE(Lineta* @ 2010 04 09, 14:58)
nu bet isibreze  doh.gif gal ji kazkaip suimpregnuoti reikia?

o tai ką jūs ten padėjot ir pastūmėt. Gal kokią dėžutę/indą ar šiaip kokį aštrų daiktą g.gif

QUOTE(Brėkšta @ 2010 04 09, 17:35)

aš vat suku galvą del stalviršio nes nusižiūrėjau SBA balduose šią virtuvę

pas mane virtuvė iš SBA, aš tai daugiau nekartosiu tokios klaidos: durelės visos girgžda, kai kur varštukai su visa plokšte išsirovė smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2010 04 09, 14:23)
cia beskaitant susidare nuomone kad gal geriau apsimoka patiems pasigaminti ta virtuve  g.gif tai jei ka ir biski ne taip padarysi tai zinosi kad ner ko kaltint ir sutaupysi laaaaabai didele suma  blush2.gif

blink.gif labai abejoju, ar tai pavyktu neturintiems baldu gamybos ziniu ir igudziu unsure.gif del kai kuriu niuansu nezinojimo gali tekti isleisti netgi daugiau, nekalbant jau apie sutaupyma... juk kelnes pati sau siunasi tik siuveja mirksiukas.gif o baldus pagaminti, cia ne siena perdazyti cool.gif
Atsakyti
Zodiski susitarimai siais laikias galoja kol bedos neprasideda... cia tik grazuoju galima kazkaip susitarti kad nemokamai pakeistu ir tai jei baldininas nores...
Papildyta:
papasakosiu 2 stalvirsiu nuotykius...abu buvo raudonmedzio-vienas sviesus kitas tamsus raudonmedis.
Taigi pirmasis klientas pasieme vini ir kriaukles ispjovos stalvirsini likuti ir ziuredamas man i akis brezia ir sako-nu tai ka -as tai matau kad braizosi...  blink.gif
tai jau man kantrybe truko ir sakau per maza iranki pasiemei-atsinesk kirvi-jis gi ir kapojasi....  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Antras atvejis buvo su sviesaus raudonmedzio stalvirsiu-klientai sako po kiek laiko-pakeiskite stalvirsi-jis braizosi...ir kad trina su i  metaline kempinele panasiu daiktu...Toje firmoje kur dirbau visi sukruto i termopala-sako kame reikalas-keiskite stalvirsi... na ir gauna atsakyma, kad reikia saugoti stalvirsi jis gi ne akmuo...Pakeite ta stalvirsi i toki subraizyto piesinio (Pica berods...) firmos saskaita, ka bedarysi... Taigi saugoti reikia medzio piesini turincius tamsius stalvirsius. O jei norite to isvengti, dekite "margucius"

Pirkau stalvirsi antrarusi is termopalo ir jokiu bedu. nei braizosi, nei kas darosi. puodus tik ka nuo virykles dedam ir ne zymes nera. Turbut pas ka braizosi tai stalvirsiai arba blizgus arba lygus..
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2010 04 09, 19:05)
o tai ką jūs ten padėjot ir pastūmėt. Gal kokią dėžutę/indą ar šiaip kokį aštrų daiktą g.gif
pas mane virtuvė iš SBA, aš tai daugiau nekartosiu tokios klaidos: durelės visos girgžda, kai kur varštukai su visa plokšte išsirovė smile.gif

ot velnias blink.gif
man sakė, kad ši virtuvė yra VOKĖS III jūsų baldai taip pat Vokės?
aš vis galvoju, kad reiktų kitų gamintojų prašyt tik parodysiu ko maždaug noriu ir kas man patinka, gerai, kad turiu laiko svarstymams
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2010 04 09, 20:05)

unsure.gif nu geras, neisivaizduoju kaip g.gif mano mazius tai tas dureles visaip patranko, ant stalciu rankeneliu lipa bet nieko tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liusii: 09 balandžio 2010 - 19:09