Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir ne tik

QUOTE(Brėkšta @ 2010 04 09, 20:03)
ot velnias  blink.gif
man sakė, kad ši virtuvė yra VOKĖS III jūsų baldai taip pat Vokės?
aš vis galvoju, kad reiktų kitų gamintojų prašyt tik parodysiu ko maždaug noriu ir kas man patinka, gerai, kad turiu laiko svarstymams

Mano virtuvėj apie 5metus. Aš tai didelę kaltė ir sau prisiimu, nes tada tikrai mes taip nesidomėjom ta kokybe, kaip daryčiau dabar. Paprasčiausiai nuėjom į SBA baldus ir paprašėm, kad suprojektuotų.
Nesidomėjom, nei kokia plokštė, nei kokie stalčių bėgeliai.

O čia jau kažkada seniai mano dėtos nuotraukos. Čia taip atsitiko po 2,5-3metų naudojimo. Čia spintelė su įmontuojamu gartraukiu. Gal gavo dregmės, gal, kad dažniausiai darinėjama (nors tai neturėtų būti rodiklis) taip atsitiko

user posted image

user posted image

QUOTE(Liusii @ 2010 04 09, 20:08)
unsure.gif nu geras, neisivaizduoju kaip  g.gif mano mazius tai tas dureles visaip patranko, ant stalciu rankeneliu lipa bet nieko  tongue.gif

o kiek laiko naudojatės?

Ai, o dėl VOKĖS tai nežinau, tikriausiai pas mane tai SBA, nes braižė jų darbuotojas . Nežinau, atvirai pasakius. Sakau, kad didelę dalį kaltės, kad man mano virtuvė nelabai, prisiimu sau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linnn: 09 balandžio 2010 - 19:50
QUOTE(linnn @ 2010 04 09, 20:42)
O čia jau kažkada seniai mano dėtos nuotraukos. Čia taip atsitiko po 2,5-3metų naudojimo. Čia spintelė su įmontuojamu gartraukiu. Gal gavo dregmės, gal, kad dažniausiai darinėjama (nors tai neturėtų būti rodiklis) taip atsitiko

cia atsitiko taip del to, kad dujiniai pakelimo mechanizmai parinkti per galingi. Imontuoti mechanizmai kurie skirti didesnems ir sunkesnems durelems. ir berods iziuriu, kad mechanizmas yra tik vienoje dureliu puseje. Jei butu abiejose to neatsitiktu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forma: 09 balandžio 2010 - 20:33
QUOTE(linnn @ 2010 04 09, 20:42)

Ai, o dėl VOKĖS tai nežinau, tikriausiai pas mane tai SBA, nes braižė jų darbuotojas . Nežinau, atvirai pasakius. Sakau, kad didelę dalį kaltės, kad man mano virtuvė nelabai, prisiimu sau biggrin.gif

na aš ta virtuvę pamačiau SBA ten sėdinčio bernioko ir braižančio brėžinius paklausiau kas gamintojas sako Vokė nus kaip supratau, jie pabraižo o jau gal Vokė ar kiti baldininkai gamina, bet kas del jūsų virtuvės nors jūs ir sakot, kad kokybe nesidomėjot, bet gal profai galėjo ir patart, kad ta ar ana plokštė patvaresnė..... nors ką aš žinau....

Atsakyti
kokie atsylepimai apie nabuko baldus ar verta sakytis ?
Atsakyti
Netycia ilindau i sia temute .... Kas pritrauke paskaityti keleta lapu atgal blush2.gif
Lineta* stiprybes kovojant su baldininkais....

Tiesiog beskaitant komentarus ir siaip is savo patirties sakau .
Mums virtuve yra vienintele mes ja idealizuojam ir pan, nes sumokam tikrai ne kelis simtus , o vat gamintojams tai eilinis darbeliukstis kuris kartais gaunasi geriai kartais prastai, ir ....
Yra baldininku geru ir blogu. Vieniems rupi vardas kiti gyvena sia diena...

Cia tarp kitko gaminuosi sekcijuka smile.gif taciau pasirinkau kita baldininka nei kad gaminausi virtuves baldus nors jais esu patenkinta, Tiesiog kartais taip buna. Naujasis baldininkas pateike man priimtinesniu techniniu sprendimu, bet va kokybes nesu macius isvis , is kalbu( aisku jo kalbu) atrodo gerulis biggrin.gif
Juokaujam su vyru kad nebutu nuo vilko ant meskos smile.gif
Kaip si savaitgali turetu atvaziuoti rinkti bet itariu tyla bus. nes vistiek ispeti turejo.. bet ne skambalo g.gif g.gif

Lineta dar karta linkiu stiprybes wink.gif
Atsakyti
Skaitau vis sia temute, nors virtuve jau turime - pasigaminome pries 2m.
Matau, kad cia kalbat apie Voke, tai va, musu sirtuve yra is ten. Na, ka galiu pasakyti. Siaip tai visai nebloga kokybe. Mes gaminomes is masyvo fasadus, o korpusai is plokstes. Tiesa, buvo problemu su kampine spintute, kur istatyta karusele, kazkaip po kurio laiko vienas dureliu kampas nebeprisispausdavo. Skambinom i Voke, na, kol atvyks laukem gal menesi mirksiukas.gif Atvyko, paziurejo, pakeite lanksta - rezultatas nulinis. Sako, tada as nezinau ka daryti, kviesiu kita meistra g.gif Na, jo irgi laukem apie menesi doh.gif Kitas jau buvo protingesnio veido - apziurejo, sako, kad nuo sudetu daiktu svorio ten kazkas darosi. Atliko tam tikrus patobulinimus ir dabar veikia gerai ax.gif Siaip tai man ta karusele labai isiule, nors as norejau paprastos lentynos ir dabar gailiuosi, kad nusileidau. Mano poreikiam lentyna butu geriau ir manau, kad pigiau.

Beje, dar apie stalvirsius irgi kazkas klause. Pas mus lieto akmens su isformuota kriaukle. Jau situo dalyku kaip esu patenkinta thumbup.gif Nors kai gaminomes atrode labai brangu, sakiau bus man gerai ir laminatas. Labiausiai man patinka, kad nera visokiu siuliu, sudurimu, viskas tolygiai pereina - nera kur kauptis visokiem brudam.

Sekmes visom kurianciom savo virtuveles, linkiu rasti gerus meistrus, kurie sugebes igyvendinti jusu idejas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistukas: 10 balandžio 2010 - 09:59
QUOTE(Forma @ 2010 04 09, 21:31)
cia atsitiko taip del to, kad dujiniai pakelimo mechanizmai parinkti per galingi.  Imontuoti mechanizmai kurie skirti didesnems ir sunkesnems durelems. ir berods iziuriu, kad mechanizmas yra tik vienoje dureliu puseje. Jei butu abiejose to neatsitiktu.

taip, tu tesi, ačiū 4u.gif . Mums kaimynas, kuris dirba su virtuvėm, irgi taip ir sakė.
Atsakyti
QUOTE(Brėkšta @ 2010 04 09, 21:52)
na aš ta virtuvę pamačiau SBA ten sėdinčio bernioko ir braižančio brėžinius paklausiau kas gamintojas sako Vokė nus kaip supratau, jie pabraižo o jau gal Vokė ar kiti baldininkai gamina, bet kas del jūsų virtuvės nors jūs ir sakot, kad kokybe nesidomėjot, bet gal profai galėjo ir patart, kad ta ar ana plokštė patvaresnė..... nors ką aš žinau....

Vis skaitineju sia tema, domiuosi, patiems greit reiks virtuve isirenginet. doh.gif SBA dabar yra Vokes virtuves, ne taip seniai pradejo su Voke dirbt, o anksciau, kiek zinau, tiesiog SBA patys projektuodavo. Na ir kokybe man dabar pas juos labiau matosi nei anksciau.
Atsakyti
šiaip, SBA koncernui daug baldų gamintojų priklauso (bent jau anksčiau) - Klaipėdos baldai, Kauno, Šilutės.

Atsakyti
QUOTE(Lineta* @ 2010 04 09, 08:08)

Dar turiu dideli klausima baldininkems, pas mus yra toks stalviršis:EF6-511/TF, Termopal http://www.termopala...yzuotas-azuolas , vakar iskroviai produktus ant jo, sudejau i saldytuva ir ziuriu, kad jis isibreze ir gana ryskiai, ar termopalas gali taip lengvai susibraizyti? na suprantu, kad jis tamsus ir gali viskas labiau matytis, bet negi taip lengvai braizosi? O gal tada ne termopala uzdejo?

o kas tas termopalas? Nes seip pas mane toks pat stalvirsis...... Bet jis tikrai taip lengvai nesibraizo.... Ir pasveiciu as ji gerokai ir puodus padedu g.gif
Atsakyti
Termopal yra gamintojo pavadinimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agne.j @ 2010 04 10, 23:25)
Vis skaitineju sia tema, domiuosi, patiems greit reiks virtuve isirenginet. doh.gif  SBA dabar yra Vokes virtuves, ne taip seniai pradejo su Voke dirbt, o anksciau, kiek zinau, tiesiog SBA patys projektuodavo. Na ir kokybe man dabar pas juos labiau matosi nei anksciau.

na, kad kokybė labiau matosi tas džiugina, dar buvau nusižiūrėjusi "Riešva"gaimina gražius baldus ir dar gamintojų nemažai, bet vat kol kas labiausiai norisi mano tos SBAsinės tik ją reikės "perdaryt", bet čia tipo malonioji dalis biggrin.gif

Tik aš vis dar su tais stalviršiais nerimstu gal turit marmurinį stalviršį arba profesionalės gali man pasakyt ar tikrai jie tokie opūs naudojime ir gal yra kokių priežiūros priemonių, kurios sakysim tas įsigėriusias dėmes išvalytų, nes realiai šiek tiek bijau, kad nebūtų taip, kad pigesnis stalviršis geriau už brangesnį naudojimo atžvilgiu tada jau geriau investuot į brangesnius ir geresnius stalčių bėgius ar į dar kokius pribumbasus, na bent vieną tai tikrai žinau, kad vienspalvio stalviršio ir juo lab tamsaus tikrai nedėsiu nes susidarė įspūdis, kad vis tik susibraižymai matosi labiau......
Atsakyti