QUOTE(Invincible @ 2010 03 18, 13:40)
As taip pat labai supykau kai mums idejo karga be blum'o, nulekem i BLUM atstovybe, ten paaiskino, kad butent musu kargo plocio, o pas mus yra lyg 25, ar 20cm, neatsimenu tiksliai, nera tokio plocio kargu su BLUM'u. Gal ir pas jus tas pats. Pas mus taip pat trankosi, nemaloniai taip, negraziai uzsidaro. Tai issprende vyras si reikala taip - begeli deti ne apatini, o sonini, ta sistema, ant ko slankiojasi. MV parduotuveje atidarinejo daug kargu ir sake su tuo soniniu tvirtinimu atsidaro svelniau.
Tai sako , kad dabar pažiūrėjo lyg ir nėra tokio pločio, arba yra bet su viena lentyna, ale paieškosiu aš pati dar ir tipo, kad mes nekalbėjome , kad blumo turi būti kargas, nors aš griežtai pasakiau, kad furnitūro tik blumo ir geriau, o ne prasčiau turi būti. Na reiks dar pažiūrėti.
QUOTE(elva @ 2010 03 18, 15:45)
Neeri, man net pikta darosi - tai kodel jie, pries darydami virtuve, negalejo taves iskart perspeti, kad nesugeba padaryti to ar ano?!

Galbut tada butum is viso kitus gamintojus pasirinkusi

Tavo vietoje reikalauciau, kad istaisytu savo brokus be jokio papildomo uzmokescio:angry: (aisku, jei tu pati buvai sakiusi, kad nori, pvz. spintutes, kuri butu tarsi padalinta per puse).
Jie sugeba viską, tik tas jų šefas per šimta reikalų susimaišo savo popieriuose , arba pats ką nusprendžia ir meistrams pasako padaryti neatsiklausęs kliento,o paskui kalba, kad padarė tipo gražiau ar geriau .
Pasikalbėjom dėl kelių dalykų, kurie man nepatinka, tai patvarkys sakė. Aišku jei blumo kargą pavyks rasti , tai jau už mano pinigėlius keis, o visa kita sutvarkys ir taip.
Na virtuvė sutverta, dar kai kas kaip minėjau bus koreguojama, bet jau foto turiu

Tai įkelsiu truputi vėliau, einu pavalgyti