Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir ne tik

Na va tveria mano virtuvę, ale jau susiparinau iš pačio ryto, kargas ne bluminis įdėtas, tai trankosi (na gal dar kokias gumukes uždės, bet abejoju ar bus gerai), viršutinė spintelė padaryta vientisa (aš norėjau , kad būtų vaizdas kaip dviejų durų tik atidarymas vienas) , tai jei užkabinus man nepatiks vaizdas, sakė perdarys . Na ir svetainėje norėjau, kad vientisa baro plokštė būtų, bet tas kantas apatinis uždėtas, tipo plokštė per siaura, neina kitaip doh.gif Nu vienž, žiūrėsiu kas čia toliau bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Neeri @ 2010 03 18, 14:28)
Na va tveria mano virtuvę, ale jau susiparinau iš pačio ryto, kargas ne bluminis įdėtas, tai trankosi (na gal dar kokias gumukes uždės, bet abejoju ar bus gerai), viršutinė spintelė padaryta vientisa (aš norėjau , kad būtų vaizdas kaip dviejų durų tik atidarymas vienas) , tai jei užkabinus man nepatiks vaizdas, sakė perdarys . Na ir svetainėje norėjau, kad vientisa baro plokštė būtų, bet tas kantas apatinis uždėtas, tipo plokštė per siaura, neina kitaip  doh.gif Nu vienž, žiūrėsiu kas čia toliau bus  ax.gif

As taip pat labai supykau kai mums idejo karga be blum'o, nulekem i BLUM atstovybe, ten paaiskino, kad butent musu kargo plocio, o pas mus yra lyg 25, ar 20cm, neatsimenu tiksliai, nera tokio plocio kargu su BLUM'u. Gal ir pas jus tas pats. Pas mus taip pat trankosi, nemaloniai taip, negraziai uzsidaro. Tai issprende vyras si reikala taip - begeli deti ne apatini, o sonini, ta sistema, ant ko slankiojasi. MV parduotuveje atidarinejo daug kargu ir sake su tuo soniniu tvirtinimu atsidaro svelniau. 4u.gif
Atsakyti
4u.gif Ar kas turėjo reikalų su ART-M virtuvėmis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Neeri @ 2010 03 18, 13:28)
Na va tveria mano virtuvę, ale jau susiparinau iš pačio ryto, kargas ne bluminis įdėtas, tai trankosi (na gal dar kokias gumukes uždės, bet abejoju ar bus gerai), viršutinė spintelė padaryta vientisa (aš norėjau , kad būtų vaizdas kaip dviejų durų tik atidarymas vienas) , tai jei užkabinus man nepatiks vaizdas, sakė perdarys . Na ir svetainėje norėjau, kad vientisa baro plokštė būtų, bet tas kantas apatinis uždėtas, tipo plokštė per siaura, neina kitaip  doh.gif Nu vienž, žiūrėsiu kas čia toliau bus  ax.gif

Neeri, man net pikta darosi - tai kodel jie, pries darydami virtuve, negalejo taves iskart perspeti, kad nesugeba padaryti to ar ano?! blink.gif Galbut tada butum is viso kitus gamintojus pasirinkusi g.gif Tavo vietoje reikalauciau, kad istaisytu savo brokus be jokio papildomo uzmokescio:angry: (aisku, jei tu pati buvai sakiusi, kad nori, pvz. spintutes, kuri butu tarsi padalinta per puse).
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
as cia visiska naujoke, bet bandau isijausti i virtuves baldu sriti smile.gif Nes noras pakeisti savo virtuvele jau bresta ilgai ilgai... tik dar ir pinigeliu reikia atitinkamai prikaupti doh.gif Kai kurie, jusu cia minimi terminai, man juodas miskas blush2.gif na, bet tikiuos, kad ilgiau paskaicius suprasiu kas yra kas smile.gif
Beda pas mus ta, kad virtuve labai mazyte. 6 kv.m. Jau galvojau, akd be sansu kazka isspausti is tokio ploto, bet va Sigita, minejo, kad jos irgi tokio ploto, tai reiskias kazka padaryti galima smile.gif
Gal galetumete mane mazdaug apsviesti uz kokia suma galima atsinaujinti 6 kv.m. virtuvele? 4u.gif Suprantu, kad labai priklauso nuo medziagu, dizaino ir pan. Bet mazdaug... Be butines technikos, vien baldai kiek galetu kainuoti, nuo-iki? 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Interdiz @ 2010 03 15, 12:27)
Lilita, puikus projektas, mane tik neramina vienas fizikinis klausimas...kaip su baldinėmis plokštėmis, kurios yra šalia pečiaus, ar nėra grėsmės gaisro sukilimui? Kaip baldinės plokštės reaguoja į karštą pečiuką, gal plokščių patvarumas tampa trumpesnis  unsure.gif ? Sakau, gal kas turi patirties su tokio tipo virtuvėmis šalia pečiukų?  g.gif

Arba gal yra kokių sprendimų, naudojant kitas medžiagas?

Manau drasiai galite konsultuotis tiek del ploksciu, tiek del interjero. Kreipkites --> cia <--.

Papildyta:
QUOTE(Arvile' @ 2010 03 18, 16:34)
Sveikutes  4u.gif
as cia visiska naujoke, bet bandau isijausti i virtuves baldu sriti smile.gif Nes noras pakeisti savo virtuvele jau bresta ilgai ilgai... tik dar ir pinigeliu reikia atitinkamai prikaupti  doh.gif Kai kurie, jusu cia minimi terminai, man juodas miskas  blush2.gif na, bet tikiuos, kad ilgiau paskaicius suprasiu kas yra kas smile.gif
Beda pas mus ta, kad virtuve labai mazyte. 6 kv.m. Jau galvojau, akd be sansu kazka isspausti is tokio ploto, bet va Sigita, minejo, kad jos irgi tokio ploto, tai reiskias kazka padaryti galima smile.gif
Gal galetumete mane mazdaug apsviesti uz kokia suma galima atsinaujinti 6 kv.m. virtuvele?  4u.gif  Suprantu, kad labai priklauso nuo medziagu, dizaino ir pan. Bet mazdaug... Be butines technikos, vien baldai kiek galetu kainuoti, nuo-iki?  4u.gif

Viskas imanoma, tik reikia nebijoti saves ir pasitiketi zmonemis kurie tai ismano. Aisku ne apie visus galima taip pasakyti, bet patys galite atsirinkti su kuo Jums patogu ir drasu bendradarbiauti, kurie gali Jums padeti. Yra programos kuriose galite pasikomponuoti kur kokia spintele ar virykle italpinti.

-->Kontaktai teiravimuisi<--

Atsakyti
Arvile sunku pasakyti kiek kainuos tavo virtuves baldai nes kaina priklauso nuo plokstes,farnituros,na zinoma ir nuo baldininku,nes as dabar gyvenu virtuves remontu tai zinok vieni meistrai tos pacios plokstes ta pati farnitura paskaiciavo 1500 brangiau ir suprask kaip nori pas mane baldai bus kampu 4m beginio metro doh.gif
Papildyta:
NEERI labai laukiam tavo virtuvytes vaizdeliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes  4u.gif
as cia visiska naujoke, bet bandau isijausti i virtuves baldu sriti smile.gif Nes noras pakeisti savo virtuvele jau bresta ilgai ilgai... tik dar ir pinigeliu reikia atitinkamai prikaupti  doh.gif Kai kurie, jusu cia minimi terminai, man juodas miskas  blush2.gif na, bet tikiuos, kad ilgiau paskaicius suprasiu kas yra kas smile.gif
Gal galetumete mane mazdaug apsviesti uz kokia suma galima atsinaujinti 6 kv.m. virtuvele?  4u.gif  Suprantu, kad labai priklauso nuo medziagu, dizaino ir pan. Bet mazdaug... Be butines technikos, vien baldai kiek galetu kainuoti, nuo-iki?  4u.gif

Nera nuo iki schmoll.gif Nuo gali buti nuo 100 lt naujoms uzuolaidoms ir virtuve bus atnaujinta bigsmile.gif Iki gali buti iki kosminiu sumu uz paauksuotus kranus blush2.gif Jus turetumete kelti klausima, ko jus toje atnaujintoje virtuveje noretumete mirksiukas.gif O tada jau ieskoti sprendimu ir medziagu, su kuriomis galetumete igyvendinti savo sumanymus uz jums priimtina kaina mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes  4u.gif

kaip perskaitau kad tokia virtuve 'labai mazyte' tai pavydas bamba uzgrauzia biggrin.gif ,as teturiu 2m X 2m doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2010 03 18, 13:40)
As taip pat labai supykau kai mums idejo karga be blum'o, nulekem i BLUM atstovybe, ten paaiskino, kad butent musu kargo plocio, o pas mus yra lyg 25, ar 20cm, neatsimenu tiksliai, nera tokio plocio kargu su BLUM'u. Gal ir pas jus tas pats. Pas mus taip pat trankosi, nemaloniai taip, negraziai uzsidaro. Tai issprende vyras si reikala taip - begeli deti ne apatini, o sonini, ta sistema, ant ko slankiojasi. MV parduotuveje atidarinejo daug kargu ir sake su tuo soniniu tvirtinimu atsidaro svelniau.  4u.gif

Tai sako , kad dabar pažiūrėjo lyg ir nėra tokio pločio, arba yra bet su viena lentyna, ale paieškosiu aš pati dar ir tipo, kad mes nekalbėjome , kad blumo turi būti kargas, nors aš griežtai pasakiau, kad furnitūro tik blumo ir geriau, o ne prasčiau turi būti. Na reiks dar pažiūrėti.

QUOTE(elva @ 2010 03 18, 15:45)
Neeri, man net pikta darosi - tai kodel jie, pries darydami virtuve, negalejo taves iskart perspeti, kad nesugeba padaryti to ar ano?! blink.gif Galbut tada butum is viso kitus gamintojus pasirinkusi g.gif Tavo vietoje reikalauciau, kad istaisytu savo brokus be jokio papildomo uzmokescio:angry: (aisku, jei tu pati buvai sakiusi, kad nori, pvz. spintutes, kuri butu tarsi padalinta per puse).

Jie sugeba viską, tik tas jų šefas per šimta reikalų susimaišo savo popieriuose , arba pats ką nusprendžia ir meistrams pasako padaryti neatsiklausęs kliento,o paskui kalba, kad padarė tipo gražiau ar geriau .
Pasikalbėjom dėl kelių dalykų, kurie man nepatinka, tai patvarkys sakė. Aišku jei blumo kargą pavyks rasti , tai jau už mano pinigėlius keis, o visa kita sutvarkys ir taip.

Na virtuvė sutverta, dar kai kas kaip minėjau bus koreguojama, bet jau foto turiu smile.gif Tai įkelsiu truputi vėliau, einu pavalgyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daivulle @ 2010 03 18, 21:05)
vieni meistrai tos pacios plokstes ta pati farnitura paskaiciavo 1500 brangiau ir suprask kaip nori pas mane baldai bus kampu 4m beginio metro doh.gif
Papildyta:
NEERI labai laukiam tavo virtuvytes vaizdeliu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

pas mus lygiai tokia pati situacija buvo doh.gif už tuos pačius 4m+2m sienas su tom pačiom medžiagom buvo virš 1500lt priskaičiavę daugiau... nu bet mes daug kur nelakstėm, nesiklausinėjom, nes neturim tam laiko.. užsakėm pas vienus, kaip ant paveiksliuko tai neblogai.. bet taip baisu realybėj peršaut su spalvom doh.gif kad net baisu laukt...
bet va gi per žioplumą į suderintą sumą neįkišau apšvietimo po spintelėm doh.gif visai iš galvos iškritę buvo.. kaži kiek ta sbiesas kainuos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(daivulle @ 2010 03 18, 20:05)
Arvile sunku pasakyti kiek kainuos tavo virtuves baldai nes kaina priklauso nuo plokstes,farnituros,na zinoma ir nuo baldininku,nes as dabar gyvenu virtuves remontu tai zinok vieni meistrai tos pacios plokstes ta pati farnitura paskaiciavo 1500 brangiau ir suprask kaip nori pas mane baldai bus kampu 4m beginio metro doh.gif
Papildyta:
NEERI labai laukiam tavo virtuvytes vaizdeliu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

oho, net toks skirtumas blink.gif

QUOTE(Ruti @ 2010 03 18, 20:07)
Nera nuo iki  schmoll.gif  Nuo gali buti nuo 100 lt naujoms uzuolaidoms ir virtuve bus atnaujinta  bigsmile.gif Iki gali buti iki kosminiu sumu uz paauksuotus kranus  blush2.gif  Jus turetumete kelti klausima, ko jus toje atnaujintoje virtuveje noretumete  mirksiukas.gif O tada jau ieskoti sprendimu ir medziagu, su kuriomis galetumete igyvendinti savo sumanymus uz jums priimtina kaina  mirksiukas.gif

man is esmes aktualu tik baldai, be santechnikos, be buitines technikos, be uzuolaidu, be leksiu ir saukstu biggrin.gif

QUOTE(comep @ 2010 03 18, 20:07)
kaip perskaitau kad tokia virtuve 'labai mazyte' tai pavydas bamba uzgrauzia  biggrin.gif  ,as teturiu 2m X 2m  doh.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif o, geras, tai reiskias pas mane didele virtuve lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti