Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir ne tik

QUOTE(Arvile' @ 2010 03 18, 20:34)
man is esmes aktualu tik baldai, be santechnikos, be buitines technikos, be uzuolaidu, be leksiu ir saukstu  biggrin.gif

as apie baldus ir sneku, gal tik pavyzdziai netike buvo blush2.gif pirma turit sugalvoti, ko norit, o tada jau butu galima preliminariai pasakyti kaina nuo iki mirksiukas.gif
Atsakyti
gal vieni meistrai uz darba daug ima vieni pasake kad blume 40 procentu nuolaida kiti ne gal todel toks kainu skirtumas na nezinau schmoll.gif
Papildyta:
NEERI laukiam tavo virtuvytes 4u.gif
Atsakyti
Na foto ne super kokybės, labai sunku nufotkinti virtuvę, netelpa visa į vaizdą ir dulkės nevalytos ir bardakėlis, ir ant fotiko jaučiu dulkių buvo, nes foto taškuotos tokios. Ale įmetu smile.gif Kur juodos rodyklės nuvestos, tai tos vietos man svarstytinos, pakabinama spintelė nežinau ar žiūrėsis, o ta plokštė tai vientisa turės būti, kaip ir šonas. Spalvos šonų, stalviršio, kantų - balta, fasadas - dramblio kaulo. atspalviai krenta nuo sienų ir apšvietimo, tai nekreipkit dėmesio tongue.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
neeri o man visai grazi tavo virtuvyte/ o plokste dureliu blizgi ar taip atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(daivulle @ 2010 03 18, 21:03)
neeri o man visai grazi tavo virtuvyte/ o plokste dureliu blizgi ar taip atrodo thumbup.gif

Visos plokštės blizgios ir fasadas ir šonai ir apačios, tik kantai balti neblizgūs (mat negavo tokio plataus blizgaus balto kanto) ir stalviršis ax.gif
Na vaizdelio tame bardake ir dulėkse nelabai matyti, bet... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Neeri @ 2010 03 18, 22:08)
Visos plokštės blizgios ir fasadas ir šonai ir apačios, tik kantai balti neblizgūs (mat negavo tokio plataus blizgaus balto kanto) ir stalviršis  ax.gif
Na vaizdelio tame bardake ir dulėkse nelabai matyti, bet...  ax.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Sveika gyva sulaukusi savo VIRTUVYTES tongue.gif

na smagu sulaukti tiek komentuotos virtuveles smile.gif sienu spalva labai jau energinga gavosi smile.gif romanetes ar kt. ant lango tiktu sviesios su oranzines spalvos lengvu motyvu-tokia vos vos atsiradusia detale ax.gif
na o siaip dar mazi pastebejimai:
man stringa keli dalykai siuose vaizdeliuose-ta gartraukio spintele-man lyg ir noretusi jos aukstos ir nestorintais sonais-labai jau tie sonai sunkina vaizda blush2.gif
Aplink stalvirsi uzdeta staljuoste-gal butu galima issiversti be jos-tiesiog pasilikonavus ar pan. na ir ji jei jau lieka-turetu buti stalvirsio spalvos...
Na ir baro cokokiukas jei jau pridurtas, tai gal igilintas tada graziau g.gif

na ir ta detale kuri yra uz virykles einancios spinteles sono, kaip beziureciau ir vesciau prie storinimu ir pan.-na jos norisi vis tiek fasadu spalvos-man ji rezia aki cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vivaidejos: 18 kovo 2010 - 21:57
QUOTE(vivaidejos @ 2010 03 18, 21:52)
thumbup.gif 

Sveika gyva sulaukusi savo VIRTUVYTES  tongue.gif

na smagu sulaukti tiek komentuotos virtuveles smile.gif sienu spalva labai jau energinga gavosi smile.gif romanetes ar kt. ant lango tiktu sviesios su  oranzines spalvos lengvu motyvu-tokia vos vos  atsiradusia detale  ax.gif
na o siaip dar mazi pastebejimai:
man stringa keli dalykai siuose vaizdeliuose-ta gartraukio spintele-man lyg ir noretusi jos aukstos ir nestorintais sonais-labai jau tie sonai sunkina vaizda  blush2.gif
Aplink stalvirsi uzdeta staljuoste-gal butu galima issiversti be jos-tiesiog pasilikonavus ar pan. na ir ji jei jau lieka-turetu buti stalvirsio spalvos...
Na ir baro cokokiukas jei jau pridurtas, tai gal igilintas tada graziau  g.gif

Ačiū ačiū , dėkoti ir jums už pagalbą kuriant virtuvę, turiu biggrin.gif
sienos man mielos, tas jų raštas ir spalva tongue.gif o kai dar prie jų meistrelio vargta trys savaitės doh.gif reiks kokią lengva širmą uždėti ant lango ax.gif

Na ta spintelė man gremėzdas, gal ir dėl to, kad vienos durelės g.gif

Jau ta staljuostė tai apskritai ne prie ko, bet pasak jų tos spalvotos plastamasės neatsprios valymams, nu nežinau dar reiks pakalbėti apie tai, nes ir vyrui nepatiko. Galėtų kad ir plastmasinę baltą siaurą uždėti.

O jau tas baro cokolis tai košmaras man, kit savaitę pakeis į vientisą ax.gif
Atsakyti
O man tas platus apkantavimas - visai nieko. tada spinteles atrodo nesusiliejusios. Man fasado spalva labai grazi. Ta spintute kaba viena, jokio perskyrimo nesipraso, o kas del aukscio - tai as taip supratau, kad ji vienodai su lango nisa buvo planuota g.gif Man tai grazu.
Papildyta:
QUOTE(Arvile' @ 2010 03 18, 17:34)
Sveikutes  4u.gif

Beda pas mus ta, kad virtuve labai mazyte. 6 kv.m. Jau galvojau, akd be sansu kazka isspausti is tokio ploto, bet va Sigita, minejo, kad jos irgi tokio ploto, tai reiskias kazka padaryti galima smile.gif
Gal galetumete mane mazdaug apsviesti uz kokia suma galima atsinaujinti 6 kv.m. virtuvele?  4u.gif  Suprantu, kad labai priklauso nuo medziagu, dizaino ir pan. Bet mazdaug... Be butines technikos, vien baldai kiek galetu kainuoti, nuo-iki?  4u.gif

siandien meistras pasiule projektuka, bet paskaiciuos tik antradieniui - tai jei bus idomu pranesiu. turejau fantaziju indaplove pasistatyti, bet tada nelieka vietos spitelei puodams. Nu zodziu, nevilty as.
Atsakyti
QUOTE(sigita @ 2010 03 18, 22:27)
O man tas platus apkantavimas - visai nieko. tada spinteles atrodo nesusiliejusios. Man fasado spalva labai grazi. Ta spintute kaba viena, jokio perskyrimo nesipraso, o kas del aukscio - tai as taip supratau, kad ji vienodai su lango nisa buvo planuota  g.gif  Man tai grazu.
Papildyta:

siandien meistras pasiule projektuka, bet paskaiciuos tik antradieniui - tai jei bus idomu pranesiu. turejau fantaziju indaplove pasistatyti, bet tada nelieka vietos spitelei puodams. Nu zodziu, nevilty as.

Na mes fasadą derinom prie virtuvės grindų, tai ši blizgi dramblio kaulo man labiausiai derėjo ir patiko ax.gif Dėl aukščio pakabinamos spintelės tai ji žemiau kabo nei lango niša, tik čia nematyti, jei būtų aukščiau, būčiau nepasiekus aš jos uždaryti ax.gif Na mane kol kas nervina keli dalykai tai pasigrožėti negaliu doh.gif
Atsakyti
man labiausiai tai kliuna tas stalvirsio bortelis metalinis... tikrai imanoma uzsilikoninti. bendras vaizdas grazus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.v @ 2010 03 18, 22:59)
man labiausiai tai kliuna tas stalvirsio bortelis metalinis... tikrai imanoma uzsilikoninti. bendras vaizdas grazus  4u.gif

silikoninant nebus labai gražu, nes pjovė tą stalvirši pagal langą su šmirgeliu, tai nelabai jau ten dailiai jaučiu nusipjauna. bet manau, kad balt siaurą kantuką būtų galima dėti, tik neaišku dabar, nes skyles stalviršy išgrežė, kai tvirtino tą kantą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Neeri @ 2010 03 18, 21:58)

blush2.gif aš čia taip kaimietiškai paklausiu: o kas toj nuotraukoj, kokia funkcija? blush2.gif
p.s. simpatška virtuvė, ypač patiko dramblio kaulas wub.gif
Atsakyti