Sveikos , nebuvau savaite uzsukusi, tai kol perskaiciau, neviska kai ka akim permeciau, nepykit
Pirmadieni buvom fizio centre isgyre, kad pazanga gera per 4 men padarem. Oliveris gavo diploma uz savarankiska sedejima

2 pratimai nauji, visus kitus paliko, zodziu reikia dar dirbti ir dirbti, bet nuotaika man ten pakelia

dabar vaziuosime spalio pradz.
Oi tie pinigeliai uz negalia, tai ka zinau, mums irgi vidutini dave uz tai £200 svaru ir ka 6 kartus maziau nei mano alga, kuri tikrai cia nera didele

tvarkau mamai prieziura bus dar £200, bet kai pamastau ar uz £400 galiu sedeti namuose ir nedirbti

sitie pinigai ir iseina vaikui o ne mums
Vikma kuo anksciau suzinai tuo geriau, man keista jei mate ,kad sirdutej kazkas yra kodel jusu nuolat nestebejo. O del smegeneliu tamsesniu ir sviesesniu vietu gydytojai negali pasakyti patys kodel. Turi daryti tyrimus, genetinius issamius taip pat. O jus magneta pirma karta daret
Gryzo musu isamus genetiniai tyrimai laukem 6 men, bet naujienos geros, kad yra dar kazkam tokiu atsakymu, zodziu tikiuosi pagaliau gauti bent kokios info
QUOTE(Ramunka:) @ 2010 03 19, 20:23)
mano Zygiui kalcio ir vit D negalima,inkstai
O kaip jus suzinojote apie Kalcio ir D netoleravima

kokie cia tyrimai reikalingi
QUOTE(Medute28 @ 2010 03 19, 20:56)
Vikma, seniai jums reikėjo išsitirti ir jau būtų ir gydymas pradėtas ir rezultatai būtų. Daktarai pavėluotai viską daro ir sugalvoja...čia matyt daktarų daugumos bruožas patampa..delsti, laukti..

susidėliosi mintis, praeis laiko ir pamatysi, kad nėra taip blogai, kaip atrodė pirmai
QUOTE(vikma @ 2010 03 24, 21:40)
ane?nu kad lygu buvo kalbu ,
nikez kiek zinau nieko neturi,izabele poilgu metu kiek pamenu surado gera vyra,pala kas cia dar,evel vyrukas isvazineja,kas cia dar,na domicele gyvena su vyru,mmmm nava tu vienisauji pasiro 6m
tikrai turi