Įkraunama...
Įkraunama...

Neigaliukų mamyčių pasiplepėjimai apie viską

QUOTE(linele.m @ 2010 03 25, 14:48)
Aciu uz sveikinimus  4u.gif
as tai SB begalo dekinga, na kiek jis dirba su Oliveriu ir kai as negalejau po tyrimo ir apskritai jo uzsispirimas mane veda i prieki  smile.gif

va koks saunuolis,kad visi tokie vyrai butu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(linele.m @ 2010 03 25, 14:16)
Gryzo musu isamus genetiniai tyrimai laukem 6 men, bet naujienos geros, kad yra dar kazkam tokiu atsakymu, zodziu tikiuosi pagaliau gauti bent kokios info  smile.gif

oho kaip ilgai ejo tyrimai?idomu kazin kiek musu eis,jau men praejo,teks skambintis del viso pikto klausti,opoto vel kur pasiklys doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2010 03 25, 13:01)
va koks saunuolis,kad visi tokie vyrai  butu thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Papildyta:

oho kaip ilgai ejo tyrimai?idomu kazin kiek musu eis,jau men praejo,teks skambintis del viso pikto  klausti,opoto vel kur pasiklys doh.gif

priklauso kokius jums dabar dare mums pirma ziurejo visa karotipa tai atejo kazkur po 4-5 sav, nustate 11 chromosomos dalies 22p23p dublikacija.

Po to vel paeme krauja detalesniems, sake, kad ilgai truks, nes matyt retai daro. Zodziu dabar atejo labai detalus su daug skaiciuku ir terminu. Pagal tai jau tikimes galesim ka daugiau suzinoti.

O jus jau daretes pries tai kokius?
Atsakyti
QUOTE(linele.m @ 2010 03 25, 15:06)
priklauso kokius jums dabar dare mums pirma ziurejo visa karotipa tai atejo kazkur po 4-5 sav, nustate 11 chromosomos dalies 22p23p dublikacija.

Po to vel paeme krauja detalesniems, sake, kad ilgai truks, nes matyt retai daro. Zodziu dabar atejo labai detalus su daug skaiciuku ir terminu. Pagal tai jau tikimes galesim ka daugiau suzinoti.

O jus jau daretes pries tai kokius?

mes jau nuo kazkur 6men pas genetiku lankomes,ir vis nieko detaliau neranda,nu kad uzsikabinti kas kaip kodel yra.su chromosomom viskas yra gerai,su karotipo kazkas buvo,kalcio ,fosforo visalaika daugiau nei normos,tada genetikai sake akmenelige galima,dabar nebekalba,bet tu kalcio ir fosforo rodikliai vistiek dideli.ai as jau ir pati makalauojus tarp visu skaiciu ir rodikliu,smegenys nebefiltruoja info doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2010 03 25, 13:13)
mes jau nuo kazkur 6men pas genetiku lankomes,ir vis nieko detaliau neranda,nu kad uzsikabinti kas kaip kodel yra.su chromosomom viskas yra gerai,su karotipo kazkas buvo,kalcio ,fosforo visalaika daugiau nei normos,tada genetikai sake akmenelige galima,dabar nebekalba,bet tu kalcio ir fosforo rodikliai vistiek dideli.ai as jau ir pati makalauojus tarp visu skaiciu ir rodikliu,smegenys nebefiltruoja info doh.gif

bet karotipas ir yra chromosomos mirksiukas.gif
normalus karotipas XX arba YX ir 46 sveikos chromosomos

matyt jums reikia labai detaliu genetiniu tyrimu, o juos ne visur daro ir ilgai uztrunka, zinau kam taip buvo ne vienus metus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2010 03 25, 14:13)

4u.gif LABUKAS kaip jums sekasi,uzejau i jusu rubrika.KAIP Deividui sekasi,ar greit tada jumi is kmuk isleido .ARminas eina i darza,buvo truputi problemu su vemimu, bet dabar nieko.SAko tipo stresuoja be mamos,pavasaris.Tai duodu valerijono.JAU islaikiau teorijos mokyklini liko vaziavimas.OI sunkokai sekasi man. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2010 03 25, 12:52)
matai gi pas mus stebuklas turi įvykti ir po metų mažu ir nereikės neįgalumo

Cia tik pas mus taip gali but doh.gif

QUOTE(vmm32 @ 2010 03 25, 13:03)
tikrai negalvojau kad ten rimta diena galima rasti.bet kaip sakoma niekada nezinai kur ta tavo laime

Tai va ir as negalvojau schmoll.gif ir rasiau ant bajerio biggrin.gif ale va kaip prilipo tai prilipo jau 7.5metu kartu wub.gif

QUOTE(vikma @ 2010 03 25, 13:03)
o vestuves Danijoj buvo planuotos ar eksprontu,kaip dabar madinga?pabegti ir susituokti,ir pasidaryti sau svente

as beje su savuoju irgi per sms susipazinau,bet nE per BTV

Viskas buvo ekspromtu,vieni draugai mus prispaude lotuliukas.gif mes dar bandem spardytis (nors kiekvienais metais vis sakydavom:"nu va jau kita vasara" biggrin.gif ):"ziedu neturim (nors Danijoj jie nebutini blink.gif ) apsirengt ka neturim,nemokam uzpildyt prasymo biggrin.gif jie tik paklause:"sutinkat ar ne?" sakom:"taip.bet..." sake:"šaaa.viskas bus padaryta" lotuliukas.gif nuvaziavom uzpilde uz mus prasyma tik data paklause kada norim biggrin.gif LT nupirko ziedus(vaziavo atostogu,ejo i juvelyrines nufilmavo mums ziedus mes tik issirinkom biggrin.gif o suknele pasiskolinau,kad neit su dzinsais biggrin.gif ta diena nuvaziavom susirasem ir vsio wub.gif va taip greit ir neskausmingai lotuliukas.gif

Nugi pasakok bigsmile.gif

QUOTE(linele.m @ 2010 03 25, 13:16)
Pirmadieni buvom fizio centre isgyre, kad pazanga gera per 4 men padarem.

O kaip jus suzinojote apie Kalcio ir D netoleravima  kokie cia tyrimai reikalingi 

Saunuolis thumbup.gif

Musu diagnozes aprasyme parasyta,stebeti kalcio lygi,nes gali but linke i hiperkalcemija.O tyrimas tai kalcio lygis kraujyje.tikrini ar normos ribose 2 kartus i metus Zygiui darau.
Papildyta:
QUOTE(vikma @ 2010 03 25, 13:23)
vaikai jau uzauginti,tai kodel nepagyvent dabar del saves.

drinks_cheers.gif

QUOTE(vmm32 @ 2010 03 25, 13:30)
jo juokai juokais ,bet man dar tur but ne laikas

Va cia tai teisybe vmm32 drinks_cheers.gif as 6m viena buvau,kol supratau kad jau noriu salia saves zmogaus cool.gif taip kad jei manai kad dar anksti,nepergyvenk ateis laikas ir pas tave suplasnos drugeliai sirdy mirksiukas.gif friends.gif
Atsakyti
Ramunka as netikejau tokiomis pazintimis bigsmile.gif o pasirodo pasitaiko, na thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2010 03 25, 14:13)
kalcio ,fosforo visalaika daugiau nei normos,tada genetikai sake akmenelige galima,dabar nebekalba,bet tu kalcio ir fosforo rodikliai vistiek dideli.ai as jau ir pati makalauojus tarp visu skaiciu ir rodikliu,smegenys nebefiltruoja info doh.gif

Tai turejo skirt kalcio dieta is karto!jetus nu kas per medikai doh.gif
Papildyta:
QUOTE(linele.m @ 2010 03 25, 14:47)
Ramunka as netikejau tokiomis pazintimis  bigsmile.gif o pasirodo pasitaiko, na  thumbup.gif

drinks_cheers.gif as irgi netikejau,bet va matai pasitaiko isimciu biggrin.gif nezinai zmogau kur gali rast ta savo antra pusele wub.gif
Atsakyti
Laba laba,
QUOTE(vikma @ 2010 03 24, 23:40)
o kaip tu potu visu chemiju mergaite pati jauties?kaip ten su svoriu tau reikaliukai? unsure.gif

ačiū, jau neblogai, pirmas dienas tokios geros pagirios jaučiasi, o paskui jau nieko smile.gif Nu, per 3 savaites priaugau 1kg, tai jau gal sustojo kritęs svoriukas, ba jau buvau panikoj.

QUOTE(Medute28 @ 2010 03 25, 12:53)
GREK ir tau stiprybės

Mūsų gi pasigailėjo, nes gi vaiko iš tiesų sunki padėtis..tai va, gavome malonę iš ponios. Tokios mūsų naujienos smile.gif

ačiū, Medut mirksiukas.gif

Dieve dieve, pasigailėjo schmoll.gif

QUOTE(Ramunka:) @ 2010 03 25, 12:58)

thumbup.gif super, kaip pasakoj, nu ir netikėk žmogus, kad laimė irgi aplanko, ne tik bėdos rolleyes.gif

Buvau pas daktarę jau, skauda gerklę nerealiai, nenuryjy seilių, apie maistą nekalbu doh.gif Parašė silpnų antibų, kad negadint kraujo labai, procedūrinuosi dar, ech, gal išsikapstysiu iki trečiadienio unsure.gif
Atsakyti
Labas mergaitės, žiūriu jūs čia apie ligas vis kalbat, pavasaris jau, sveikit greičiau 4u.gif . O mano mergužėlei nuo rytojaus atostogos prasideda, tai 2 savaitėm į kaimą siūsiu. Tegu ten balose maudosi lotuliukas.gif .

Izabele, mano broliui neįgalumą davė metams, 1 grupė + transportas (32lt), bet nedavė slaugos. O kaip reikalai su tavo tėčiu?Ar juda pirmyn nors kiek?

Linele, sveikinimai Oliveriui gavus diplomą 4u.gif

Grek, laikykis, viskas bus gerai.

Medut, nu gi būna stebuklų, juk tos tetos geriau žino blink.gif

Ramunka, aš su MB irgi susipažinau kažkokioj eropažinčių svetainėj internete wub.gif

Evel1, Eglutei kol kas pagalbos nereikia, reiks kai pas tave bus.

vmm32, atsiras ir pas tave dūšios draugas, kai bus laikas.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Gedimino prospekto šaligatviu vienoje pusėje eina Kubilius, o kitoje
bobulė. Ji pasižiūrėjo į Kubilių ir į viršų iškėlė kumštį. Kubilius
Irgi pamojavo kumščiu, o bubulė NE pėsčia - iškėlė ir antrą kumštį.
Kubilius, kaip inteligentiškas žmogus, pasukiojo pirštą prie smilkinio
Ir nuėjo.
Grįzo Kubilius namo ir sako žmonai: ...žinai sutikau gatvėje bobulę, o
Ji man rodo - į snukį gausi , o aš - pati TU gausi. Ji - TU manęs
nežinai, aš du kartus daugiau duosiu. Na ką galvoju - pasimaišė
Bobulytei protas
Ir nuėjau toliau.
Grįžta bobulė namo ir pasakoja: žinot sutikau Kubilių. Aš jam rodau -
Laikyk valdžią, jis man - laikau. Sakau - laikyk tvirčiau, o jis - tai
Kad proto neužtenka!
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(GREK @ 2010 03 25, 16:17)
super, kaip pasakoj, nu ir netikėk žmogus, kad laimė irgi aplanko, ne tik bėdos 

Buvau pas daktarę jau, skauda gerklę nerealiai, nenuryjy seilių, apie maistą nekalbu 

drinks_cheers.gif

Sveik greiciau 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Mimmi @ 2010 03 26, 00:51)
Ramunka, aš su MB irgi susipažinau kažkokioj eropažinčių svetainėj internete

bigsmile.gif o sakau galima ten rast ir normaliu vyruku thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
nepraeina man kažkoks nerimas, laukimas nežinia ko, lyg kažko džiaugsmingo, gero, ko aš labai labai laukiu.. nu nesuprantu savijautos nors tu ką doh.gif maniau, kad dėl neįgalumo nemiegojau kelias naktis, bet juk jau vakar viskas buvo baigta, ir vis tiek kažkokia kaip trenkta atsikėliau g.gif
aš su saviškiu susipažinau klube-jis man lazeriuku švietė į užpakalį biggrin.gif draugė kai pasakė, sakiau eisiu ir akis iškabinsiu, bet gi užsišokau ir pamiršau biggrin.gif o paskui priskreto prie manęs kokis tai jaunuolis, toks kūdas, toks nelabai gražus ir nors tu ką, nė per žingsnį neatstoja, tempia šokt ir taškas biggrin.gif ir pasirodo, tai jis švietė į mane, nes gi rodė draugui biggrin.gif tai buvo prieš 11 metų beveik, ir viską prisimenu lyg prieš kelias dienas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medute28: 26 kovo 2010 - 10:54