Įkraunama...
Įkraunama...

Neigaliukų mamyčių pasiplepėjimai apie viską

QUOTE(vikma @ 2010 03 26, 19:09)
o kas treciadieni vel kokios chemoterapijos? blink.gif

jo, dar tik viena buvo, dar laukia 5 unsure.gif

Jau geriau jaučiuosi šiandien, ačiū visom už linkėjimus pasveikti, veikia jie thumbup.gif Dar sunkiai nuryju maistą, bet jau skausmas mažesnis nors kiek, tempos nėra.

Ale aš kokia, sveikos gi ax.gif
Atsakyti
Sveikos mergickos 4u.gif
Man nekalbadieniai.....o be to savo kompo neturiu,isveziau taisyt....o prie sunaus kompo retai tenka prisest....
Atsakyti
QUOTE(linele.m @ 2010 03 25, 15:20)
bet karotipas ir yra chromosomos  mirksiukas.gif
normalus karotipas XX arba YX ir 46 sveikos chromosomos

sumaisiau mum kreatinino ir kalcio santykis per didelis,as sakau maisaus tarp zodziu jau doh.gif ot vista
Papildyta:
QUOTE(GREK @ 2010 03 26, 19:46)
jo, dar tik viena buvo, dar laukia 5  unsure.gif

doh.gif blink.gif unsure.gif nu kaip nors gal istversi ir viskas bus gerai,sveikateles ir isvermes didziausios thumbup.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(izabele111 @ 2010 03 26, 20:03)
Sveikos mergickos 4u.gif
Man nekalbadieniai.....o be to savo kompo neturiu,isveziau taisyt....o prie sunaus kompo retai tenka prisest....

o kas kompui,pabludo? smile.gif manasis irgi streikuoja,oj kai neturiu kantrybes kai ilgai masto doh.gif bet nieks netvarko jo,o virusiuku tai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernestytaaa @ 2010 03 26, 14:26)
Aš tai jomis netikiu

Matęs mane tik fotkėj

O be reikalo tongue.gif

O kam ta fotke rodei tongue.gif jei neplanavai toliau su juo bendraut biggrin.gif

QUOTE(vikma @ 2010 03 26, 17:37)
deja neiskarto skyre dieta,kazkur tik po metu,vis stebejo gal kris rodikliai bet deja...

isverskit kas nors,nors trumpai,nes paruskij nicivo nipanimaju

Nu tai kaip kris tie rodikliai jei nepaskirta ta dieta doh.gif juk kaip valge vaikas ta pati maista taip ir valge toliau doh.gif nu negi jie taip atsilike???? doh.gif jei tik kalcio yra virs normos iskarto skiriama kalcio dieta,jokio pieno,varskes,jogurtu,surio ir t.t. visko kur tik yra kalcio cool.gif zinok tai ateiti,juk jo inkstukai kencia unsure.gif nu bet kaip daro bandomais triusiais negaliu kaip pikta mad.gif

Issiversk per translate.google.lt mirksiukas.gif

QUOTE(NikeZ @ 2010 03 26, 17:39)
as su savuoju po savaites pazinties pradejau gyvent karty lygiai po puses metu planuotas nestumas  susipazinom per skype jis mergu ieskojo vilniuj 

O cia tai pavarei lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2010 03 26, 11:53)
Labas rytas smile.gif
nepraeina man kažkoks nerimas, laukimas nežinia ko, lyg kažko džiaugsmingo, gero, ko aš labai labai laukiu.. nu nesuprantu savijautos nors tu ką  doh.gif  maniau, kad dėl neįgalumo nemiegojau kelias naktis, bet juk jau vakar viskas buvo baigta, ir vis tiek kažkokia kaip trenkta atsikėliau  g.gif

niu ir kaip jauties vakarui atejus,gal atslego nerimas? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2010 03 26, 17:48)
greit neskausmingai bei pigiai

ir va cia tai prisaiminimai ilgam isliks

nu tik kad nesu balta tortine suknele buvai

gal dar butumet iki dabar atidelioje  jei ne draugai

Nu nelabai pigiai biggrin.gif ten mums nieko nekainavo,bet uztat LT iregistruot santuola atskaiciuosim kaip reikiant doh.gif nors musu santuokos liudijimas galioja visoje Europos sajungoje,bet tik ne Lietuvoj doh.gif lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif wub.gif

As jau buvau su tortine suknele pries 15m ir MB su kostiumu per savas vestuves biggrin.gif mums abiems antra santuoka cool.gif

Tai taip ir butu duodu 100% doh.gif biggrin.gif

QUOTE(GREK @ 2010 03 26, 18:46)
Jau geriau jaučiuosi šiandien, ačiū visom už linkėjimus pasveikti, veikia jie 

thumbup.gif

QUOTE(izabele111 @ 2010 03 26, 19:03)
Man nekalbadieniai....

unsure.gif nu kas cia dabar.imk kad kalbos dovana greiciau sugrystu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2010 03 26, 20:24)
Nu tai kaip kris tie rodikliai jei nepaskirta ta dieta  doh.gif juk kaip valge vaikas ta pati maista taip ir valge toliau  doh.gif nu negi jie taip atsilike????  doh.gif jei tik kalcio yra virs normos iskarto skiriama kalcio dieta,jokio pieno,varskes,jogurtu,surio ir t.t. visko kur tik yra kalcio  cool.gif zinok tai ateiti,juk jo inkstukai kencia  unsure.gif nu bet kaip daro bandomais triusiais negaliu kaip pikta  mad.gif

taiva kai buvau pati zalia dar,nesupratau nieko,klausiau gydytoju doh.gif o kiek per juos dar praziureta ligu,uij negaliu doh.gif gun_bandana.gif bash.gif
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2010 03 26, 19:23)
kalcio santykis per didelis

kai neturiu kantrybes kai ilgai masto

Tai ir dabar jis per didelis? unsure.gif

Jei stacionaras pabandyk issiurbt dulkes is vidaus,gal ten tokios problemos cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2010 03 26, 20:24)
Issiversk per translate.google.lt  mirksiukas.gif

Klausau jusu mirksiukas.gif rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Ramunka:) @ 2010 03 26, 20:28)
Tai ir dabar jis per didelis?  unsure.gif

Jei stacionaras pabandyk issiurbt dulkes is vidaus,gal ten tokios problemos  cool.gif

taip vis didelis,bet nebetoks kai buvo mazesnis.
virusai mane akupuoja,o ne dulkes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2010 03 26, 19:28)
Klausau jusu mirksiukas.gif  rolleyes.gif

Musu unsure.gif as cia viena,dar nesidvejinu lotuliukas.gif lotuliukas.gif parom i mane TU friends.gif
Papildyta:
QUOTE(vikma @ 2010 03 26, 19:30)
taip vis didelis,bet nebetoks kai buvo mazesnis.

virusai mane akupuoja,o ne dulkes

Bet vistiek virs normos kaip suprantu? unsure.gif ir ko jie laukia kol nukris? g.gif o tu jam neduodi nieko is maisto kur kalcio butu,nes gi kaip kitaip tas lygis kris biggrin.gif

O cia jau prablema biggrin.gif kviesk koki kompjuterasta i namus lai valo,nes kai uzlinks kompas nesmagu bus kai info dings cool.gif

Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2010 03 26, 20:36)
Musu  unsure.gif as cia viena,dar nesidvejinu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif parom i mane TU  friends.gif

as cia mandagi norejau pasirodyt blush2.gif blush2.gif
Papildyta:
Bet vistiek virs normos kaip suprantu?  unsure.gif ir ko jie laukia kol nukris?  g.gif o tu jam neduodi nieko is maisto kur kalcio butu,nes gi kaip kitaip tas lygis kris  biggrin.gif

taip virs normos jam yra.ne neduodu,produktu su kalciu,na nebent leido duoti piena 1proc liesumo,bet as ir ta praskiedziu,jogurtuka jei valgom,tai karta isvaite,ir tai itrinu kokiu obuoliu,nors dabar jogurta net nepamenu kada valgem, g.gif koses jei verdu ant vandens,nebalintu,nu vienu zodziu stengiames valgyt tokius produktus kur nera kalcio,mesos gauna tik darzeli kai valgo.i r plius jokiu vit su kalciu ir vit d negalima schmoll.gif
Papildyta:
O cia jau prablema  biggrin.gif kviesk koki kompjuterasta i namus lai valo,nes kai uzlinks kompas nesmagu bus kai info dings  cool.gif

taiva beda kad musu kompiouteristas gerasis ir pigiasis pats uzsilenkes kazkur yra,dingo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2010 03 26, 19:54)
as cia mandagi norejau pasirodyt blush2.gif  blush2.gif

taip virs normos jam yra.ne neduodu,produktu su kalciu,na nebent leido duoti piena 1proc liesumo,bet as ir ta praskiedziu,jogurtuka jei valgom,tai karta isvaite,ir tai itrinu kokiu obuoliu,nors dabar jogurta net nepamenu kada valgem, g.gif koses jei verdu ant vandens,nebalintu,nu vienu zodziu stengiames valgyt tokius produktus kur nera kalcio,mesos gauna tik darzeli kai valgo.i r plius jokiu vit su kalciu ir vit d negalima

taiva beda kad musu kompiouteristas gerasis ir pigiasis pats uzsilenkes kazkur yra,dingo

biggrin.gif

Tai saunuoliai taip ir toliau thumbup.gif turetu susitvarkyt viskas mirksiukas.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti