Įkraunama...
Įkraunama...

Neigaliukų mamyčių pasiplepėjimai apie viską

SU JUOZAPINEMIS ,SU PEMPES DIENA VISAS 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimmi @ 2010 03 19, 02:24)
Niu vat, merginos. Tik pasigyriau, kad broliui geriau, o pati šiandien ligoninėje atsidūriau doh.gif . Einam su dukryte iš dailės studijos, tamsu, šaligatviai neapšviesti. O vidury kelio duobė, tai kai variau su operuota koja, tai taip ir susileidau. Galvojau, lūžo, arba geležai išlakstė. Skausmas nerealus, vaikas persigandęs,o aš beveik guliu ant to asfalto. Skambinu broliui, kad atvarytų paimt mūsų, namo jau aiškiai matau, kad negryšiu. O tas su mergom plepa, raiša sesė nerūpi. Gerai, kad MB tuo metu darbą baigė, bet kol iš Naujosios Vilnios iki Pilaitės atvarė, aš jau galvojau greitąją kviestis. Kažkoks senukas padėjo nušlubuot iki stotelės, sėdžiu ir verkiu. Lazdynuose padarė nuotraukas, lūžių nėra, bet raiščių patempimas. Biuletenis iki pirmadienio, 2 paras gulėt su ledais. Vaiką išleidžiu į Šventąją, nors MB norėjo, kad ji liktų ir man bent vandens paduotų, ar kokių makaronų pravirtų. Bet išprašiau, kad vežtusi. Lieku su 2 katinais ir net nepasikelianti iš lovos. Nu bet gal nemirsiu iki šeštadienio. Beja, mano mergytę mokytoja nori į matematikos olimpiadą siųst 4u.gif . Jei kas, kompą lovoj turiu, telefonas yra, kviesiu jus, kad ligonį paslaugytumėt 4u.gif

kosmaras kazkoks blink.gif varksiuke tu console.gif
o pas mus siandien kaip slidu doh.gif suni vedziojau tai vos paejau doh.gif
uh siandien mano nuotaika geresne-Mantas ismiegojo iki 7 biggrin.gif
Atsakyti
Labas nuo ryto 4u.gif , mano šeimyna jau pakeliui link jūros, o aš guliu koją pakėlus ir teliką žiūriu. Nu bet nieko gero nerodo blink.gif . Jau skausmas nebe toks, koks vakar buvo, ir naktį beveik ramiai miegojau. Po namus šiek tiek ropinėju, tai išgyvensiu kaip nors blush2.gif
Ačiū jums už palaikymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimmi @ 2010 03 19, 00:24)
Niu vat, merginos. Tik pasigyriau, kad broliui geriau, o pati šiandien ligoninėje atsidūriau doh.gif . Einam su dukryte iš dailės studijos, tamsu, šaligatviai neapšviesti. O vidury kelio duobė, tai kai variau su operuota koja, tai taip ir susileidau. Galvojau, lūžo, arba geležai išlakstė. Skausmas nerealus, vaikas persigandęs,o aš beveik guliu ant to asfalto. Skambinu broliui, kad atvarytų paimt mūsų, namo jau aiškiai matau, kad negryšiu. O tas su mergom plepa, raiša sesė nerūpi. Gerai, kad MB tuo metu darbą baigė, bet kol iš Naujosios Vilnios iki Pilaitės atvarė, aš jau galvojau greitąją kviestis. Kažkoks senukas padėjo nušlubuot iki stotelės, sėdžiu ir verkiu. Lazdynuose padarė nuotraukas, lūžių nėra, bet raiščių patempimas. Biuletenis iki pirmadienio, 2 paras gulėt su ledais. Vaiką išleidžiu į Šventąją, nors MB norėjo, kad ji liktų ir man bent vandens paduotų, ar kokių makaronų pravirtų. Bet išprašiau, kad vežtusi. Lieku su 2 katinais ir net nepasikelianti iš lovos. Nu bet gal nemirsiu iki šeštadienio. Beja, mano mergytę mokytoja nori į matematikos olimpiadą siųst 4u.gif . Jei kas, kompą lovoj turiu, telefonas yra, kviesiu jus, kad ligonį paslaugytumėt 4u.gif

Laikykis, jei ką, skambyk, sulėksim ir pamaitinsim mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif

Labas rytas smile.gif planavau eiti iki norfos, ir patingėjau blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes

Mimmi sveik console.gif 4u.gif

kaip atsilo oras,o as is pavasariniu drabuziu beveik i nieka neolendu,jetus kiek lasiniu priauginau per ziema blink.gif ,tai sakau reiks kokia diena pro parduotuves prasinest,o tai doh.gif ,sedau ant dietos,tik ar ilgam doh.gif

pas mane prazydo slyvu sakeles,taip grazu namie,bet velykoms reiks nauju parsinest pasipuost...
Atsakyti
Laba diena visiems smile.gif gal dar prisimenat mus,tiek laiko nebuve cia.
Pagaliau parsibaladojom i namus,vakar pagaliau isleido is kauno kliniku,as maniau nupusiu,nuprotesiu ir su nuciuozusiu stogu grysiu doh.gif blink.gif vel naujos ligos,naujos diagnozes,jei nori imk ir sulysk gyva i zeme.tos 3 savaites kazkoks kosmaras buvo,dabar dar reikia laiko kol atsigauti ir suvirskinti nauja info,ir kodel gyvenimas toks negailestingas mano vaikui sad.gif ??????????????????????????????????????????????????/ verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2010 03 19, 14:57)
Laba diena visiems smile.gif gal dar prisimenat mus,tiek laiko nebuve cia.
Pagaliau parsibaladojom i namus,vakar pagaliau isleido is kauno kliniku,as maniau nupusiu,nuprotesiu ir su nuciuozusiu stogu grysiu doh.gif  blink.gif vel naujos ligos,naujos diagnozes,jei nori imk ir sulysk gyva i zeme.tos 3 savaites kazkoks kosmaras buvo,dabar dar reikia laiko kol atsigauti ir suvirskinti nauja info,ir kodel gyvenimas toks negailestingas mano vaikui sad.gif ??????????????????????????????????????????????????/ verysad.gif

nu jetau, kas gi dabar jums????? pasakok blink.gif
Atsakyti
Vikma console.gif viskas bus gerai, pasakok viską nuo pradžios
Atsakyti
Atsigulem tik kompiuteriniam magnetui,bet patyrinejo dar daugiau doh.gif gal ir gerai,bet tik va tos naujos ligos doh.gif ,neina atsigauti,dabar skaitinjuos,vel infos ieskaus.
Magneta kai padare,atrado kad smegenu audiniai vienoj vietoj kitokios spalvos,ir tai jau igimta,seni dariniai,va pagaliau paaiskejo kodel nekalba,kodel neprigirdejimas,kodel akytes silnos ir aplamai viskas kitka.Poto sumaste sirdutes kardiograma padaryt,nors as uzsiminiau,kad kazkaip sunkiai pradejo kvepuoti,ir retas kvepavimas buna,ikvepia irlaukiu kada iskveps,ir melynuot pradeda kai uzsiverkia,ir tada sustoja kvepavimas, doh.gif nuva karoc paziurejo kardiograma rado artimija,kazkokios blokados,as dar net pati gerai nesuprantu tu liguir net normalia paaiskint negaliu,kad ir prie tu smegenu ka rado.Poto pakonsultavo endokrinologas jis sumaste mus pas saves perkelti tai iskele i endokrinologini,o ten va atrado kad cholesterolis vaiko kraujyje du kartus virsija ,kepenu fermentai padideje,kalcio su slapimu perdaug issikiria.ir dabar grieztu giesciausia dieta,kaloriju skaiciavimas.Gal kas esat susidure kai vaikams buna perdidelis cholesterolis?atrodo ir tai neduodavau riebaus maisto,del zarnyno ir del insktu,bet va vistiek jis didelis,sakau nieko nebesuprantu doh.gif po 3men vel atgal vaziuoti i endokrinologini,darys kitus tyrimus,ir suzinosim kito tyrimo atsakyma del kazkokiu antinksciu.
Atsakyti
sveikute pargryzus,isdalies tikrai geriau,kad suzinojei kas yra tiksliai tavo vaikui,gal paskirtas gydimas pades ir viskas eisis i prieki,o cholesterolis ir del sirdutes gali but,bet tai butinai ji reikia mazint,niu laikykis 4u.gif

evel1 kaip jus laikotes?
Atsakyti
QUOTE(*Vilte* @ 2010 03 19, 17:20)
sveikute pargryzus,isdalies tikrai geriau,kad suzinojei kas yra tiksliai tavo vaikui,gal paskirtas gydimas pades ir viskas eisis i prieki,o cholesterolis ir del sirdutes gali but,bet tai butinai ji reikia  mazint,niu laikykis 4u.gif
evel1 kaip jus laikotes?

taiva butinai skubiai reikia mazinti,kad nebutu dar liudniau,vaistu mazint nepriskyre,tik per maista liepe tai daryt.
Atsakyti
mano puseserei irgi daug cholesterolio,bet jai reguliuojant maista nepavyksta numust jo,tai gyditoja patare gert semenu alieju,tai ji taip ir susireguliavo cholesteroli http://www.vitamin.l...nu-semenys.html
Atsakyti