Įkraunama...
Įkraunama...

Neigaliukų mamyčių pasiplepėjimai apie viską

sulaukiau skambučio.,.. cry.gif pakuojamės daiktus ir atgal į Alytų.... verysad.gif širdį spaudžia...galva nedirba visai verysad.gif
Atsakyti
4u.gif
QUOTE(Nikota @ 2010 04 06, 14:01)
dėkui merginos už palaikymą...  smile.gif
nerealu  bigsmile.gif  bigsmile.gif  auksarankė tu  ax.gif
Mėgstu ir aš megzti bet kol kas laiko nėra..o miego saskaita nesinori...nes po to kojų nepavilksiu smile.gif
Aš ieškau kas mano merginom pavasariui kepurytes nunertų....  blush2.gif

Nikota rekomenduoju Ruste 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Nikota @ 2010 04 06, 15:47)
sulaukiau skambučio.,..  cry.gif pakuojamės daiktus ir atgal į Alytų.... verysad.gif širdį spaudžia...galva nedirba visai  verysad.gif

laykykis console.gif
Atsakyti
sulaukiau skambučio.,..  cry.gif pakuojamės daiktus ir atgal į Alytų.... verysad.gif širdį spaudžia...galva nedirba visai  verysad.gif

Laikykis mergyte console.gif console.gif
Atsakyti

Uzuojauta 4u.gif Laikykis Nikota console.gif
Atsakyti

Buk stipri console.gif laikykis...
Atsakyti
Nikota, laikykis console.gif užuojauta....
Atsakyti
QUOTE(GREK @ 2010 04 06, 15:07)
Mano Velykos -  doh.gif
Pati kaip sraigė šliaužiojau, bet šiaip ne taip nulingavau iki mamos, pasisėdėjom, vaikai išsidūko, privalgė saldumynų už visus metus, einant namo, vyrui pakrypo koja, kai juosė 2m/100kg visu ūgiu ant žemės, koją po savim pakišęs  doh.gif Rezultate - turiu dar vieną vaiką sugipsuota koja  unsure.gif Nu argi aš ne sėkmės kūdikis?

blink.gif o tai kaip cia jam taip nutiko,kaip cia jam ta koja pakryp,apsibrido ar ka?ot velykos doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Mimmi @ 2010 04 06, 13:12)
Ačiū už pagyras 4u.gif
Vikma, tai cibulį gali ir taip į vandenį pamerkt ir išleis laiškučius. Arba į vazoną sodink. Nueik į floros temą darželis balkone, rasi gerų minčių.

va pamerkiau svogunus i stiklainius ir lauksim rezultatu lotuliukas.gif ax.gif
Atsakyti
sulaukiau skambučio.,..  cry.gif

Laikykis console.gif
Atsakyti
Nikota uzuojauta console.gif

GREK stiprybes tau daug mamuk,nesuprantu ir kodel mus moteris vadina silpnaja lytim?
Atsakyti
GREK, vyrai silpnesni už moteris, te baliončiką ir būk kantri su vaikais 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Vikma, svogūnus geriau sodinti į žemę. Jie kažkaip daugiau turi naudingų medžiagų, nei kad vandeniniai ir skonis skiriasi smile.gif bent aš pasodinau į induką nuo faršo, ir jau nuvalgiau du derlius biggrin.gif, tiesa ir svogūnas greičiau nusibaigia, tai po dviejų derlių jau reikia jį keisti, nebent anie tik pas mus leisgyviai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GREK @ 2010 04 06, 15:07)
einant namo, vyrui pakrypo koja, kai juosė 2m/100kg visu ūgiu ant žemės, koją po savim pakišęs Rezultate - turiu dar vieną vaiką sugipsuota koja  Nu argi aš ne sėkmės kūdikis?

blink.gif ne nu ner net ka sneket blink.gif kazkada vistiek turi tas juodas zebro dryzis baiktis mirksiukas.gif laikykis mamuk 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2010 04 06, 20:31)
GREK, vyrai silpnesni už moteris, te baliončiką ir būk kantri su vaikais  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Vikma, svogūnus geriau sodinti į žemę. Jie kažkaip daugiau turi naudingų medžiagų, nei kad vandeniniai ir skonis skiriasi smile.gif bent aš pasodinau į induką nuo faršo, ir jau nuvalgiau du derlius biggrin.gif, tiesa ir svogūnas greičiau nusibaigia, tai po dviejų derlių jau reikia jį keisti, nebent anie tik pas mus leisgyviai biggrin.gif

Man mama kaimiškų davė, tai laiškų miškas nespėju valgyt. O vat kur pas bobutes turguj pirkau, tai tokie apdvėsę doh.gif . Parduotuviniai visai supuvo blink.gif . Pas mane auga ir žemėse ir vandeny.
Atsakyti