sulaukiau skambučio.,..
pakuojamės daiktus ir atgal į Alytų....
širdį spaudžia...galva nedirba visai
QUOTE(Nikota @ 2010 04 06, 14:01)
dėkui merginos už palaikymą...
nerealu
auksarankė tu
Mėgstu ir aš megzti bet kol kas laiko nėra..o miego saskaita nesinori...nes po to kojų nepavilksiu
Aš ieškau kas mano merginom pavasariui kepurytes nunertų....
nerealu
Mėgstu ir aš megzti bet kol kas laiko nėra..o miego saskaita nesinori...nes po to kojų nepavilksiu
Aš ieškau kas mano merginom pavasariui kepurytes nunertų....
Nikota rekomenduoju Ruste
Papildyta:
QUOTE(Nikota @ 2010 04 06, 15:47)
sulaukiau skambučio.,..
laykykis
sulaukiau skambučio.,..
Laikykis mergyte
sulaukiau skambučio.,..
Uzuojauta
sulaukiau skambučio.,..
Buk stipri
Nikota, laikykis
užuojauta....
QUOTE(GREK @ 2010 04 06, 15:07)
Mano Velykos -
Pati kaip sraigė šliaužiojau, bet šiaip ne taip nulingavau iki mamos, pasisėdėjom, vaikai išsidūko, privalgė saldumynų už visus metus, einant namo, vyrui pakrypo koja, kai juosė 2m/100kg visu ūgiu ant žemės, koją po savim pakišęs
Rezultate - turiu dar vieną vaiką sugipsuota koja
Nu argi aš ne sėkmės kūdikis?
Pati kaip sraigė šliaužiojau, bet šiaip ne taip nulingavau iki mamos, pasisėdėjom, vaikai išsidūko, privalgė saldumynų už visus metus, einant namo, vyrui pakrypo koja, kai juosė 2m/100kg visu ūgiu ant žemės, koją po savim pakišęs
Papildyta:
QUOTE(Mimmi @ 2010 04 06, 13:12)
Ačiū už pagyras
Vikma, tai cibulį gali ir taip į vandenį pamerkt ir išleis laiškučius. Arba į vazoną sodink. Nueik į floros temą darželis balkone, rasi gerų minčių.
Vikma, tai cibulį gali ir taip į vandenį pamerkt ir išleis laiškučius. Arba į vazoną sodink. Nueik į floros temą darželis balkone, rasi gerų minčių.
va pamerkiau svogunus i stiklainius ir lauksim rezultatu
Nikota uzuojauta
GREK stiprybes tau daug mamuk,nesuprantu ir kodel mus moteris vadina silpnaja lytim?
GREK stiprybes tau daug mamuk,nesuprantu ir kodel mus moteris vadina silpnaja lytim?
GREK, vyrai silpnesni už moteris, te baliončiką ir būk kantri su vaikais
Vikma, svogūnus geriau sodinti į žemę. Jie kažkaip daugiau turi naudingų medžiagų, nei kad vandeniniai ir skonis skiriasi
bent aš pasodinau į induką nuo faršo, ir jau nuvalgiau du derlius
, tiesa ir svogūnas greičiau nusibaigia, tai po dviejų derlių jau reikia jį keisti, nebent anie tik pas mus leisgyviai
Vikma, svogūnus geriau sodinti į žemę. Jie kažkaip daugiau turi naudingų medžiagų, nei kad vandeniniai ir skonis skiriasi
QUOTE(GREK @ 2010 04 06, 15:07)
einant namo, vyrui pakrypo koja, kai juosė 2m/100kg visu ūgiu ant žemės, koją po savim pakišęs Rezultate - turiu dar vieną vaiką sugipsuota koja Nu argi aš ne sėkmės kūdikis?
QUOTE(Medute28 @ 2010 04 06, 20:31)
GREK, vyrai silpnesni už moteris, te baliončiką ir būk kantri su vaikais
bent aš pasodinau į induką nuo faršo, ir jau nuvalgiau du derlius
, tiesa ir svogūnas greičiau nusibaigia, tai po dviejų derlių jau reikia jį keisti, nebent anie tik pas mus leisgyviai 
Man mama kaimiškų davė, tai laiškų miškas nespėju valgyt. O vat kur pas bobutes turguj pirkau, tai tokie apdvėsę