Sveikutės, kur visos, pavasariu džiaugiatės? Jau oras fantastika

Mano vaikas grūdosi lauke iki nukritimo, kai nusibrozdino krumplius tada jau namo leido partemt. *****, kaip tik griūva, tai suspaudžia tą kairę rankutę į kumštį ir tiesiai ant jos į asfaltą. Ir pernai vasarą tas pats, visa ranka kairė nubrozdinta, nespėjo gyt šašiukai
QUOTE(vikma @ 2010 04 09, 10:34)
Sveika
snd zinok jauciuso vel sumautai esu vel pritrenkta,nes gavau laiska is kauno kliniku su aprasymais

eism pas neurologes kad man dar karta paaiskintu,nes sirdis lipa lauk,ir verkt norisi,viskas snd as vel busiu paralizuota

įsivaizduoju, kokios audros tavy verda, o kai dar pusės toj rašliavoj nesusigaudai, tai iš vis nors verk. Neskubėk daryt išvadų savų, gal kažką paaiškins geriau tau gydytoja. Laikykis
QUOTE(Ramunka:) @ 2010 04 09, 12:41)
Ka veikiam?as uzsiemiau langus isivalyt

pries Velykas lijo kasdien neimanoma buvo issivalyt tai siandien toki ikvepima pagavau

nes ziuriu kad jau kiemas neryskiai matosi
Nu ir aš mažai matau, bet kaip man juos išsivalyt supjaustytu pilvu? 6 langai + stiklintas balkonas

net paskaičiavau

vyras ant vienos kojos, pagelbėt negali, dukrai 11aukšte gyvenant tikrai dar neleisiu valyt. Audžiu mintį, kaip čia prasisukt pačiai
Noriu žibučių, gal reiks varyt po piet, miškelis prie pat namų, bet kad ten pusė miesto šunis šikdina, bijau aš tų šunų, o dar su vaikais eit
Jeigu vis gi suklumpame, geriau prarastume viską negu drąsą, viltį ir pasiryžimą vėl ir vėl bandyti.