Įkraunama...
Įkraunama...

Išbandymai, konkursai, žaidimai dekoruojančioms

Campari, spaudžiu dešinę smile.gif viskas buvo super duper, ir dėl tų balsų nepergyvenk. Na kam gadintis nuotaiką dėl vieno žmogaus nuomonės irnesakyk.gif daug daugiau yra tave palaikančių ir dėkingų.

apie mūsų ratelio daiktą paskutinės žinios buvo iš Veddos, o toliau nežinau smile.gif
Atsakyti
Ligoninė nebankrutavo, bent jau pas mane, tik aš lėta gydytoja, po vieną krapą klijuoju...
Atsakyti
Didziausia ir nuosirdziausia padeja Lachesei uz medaliukus prizinininkems! wub.gif medaliai tiesiog nepakartojami thumbup.gif

Biriusa - smagu girdeti wink.gif tikiuosi sudalyvausi sekanti karteli 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Stebejau visą procesą tyliai ,dalyvauti kur nors nelabai spėju blush2.gif Žinokit ir nebalsavau sąmoningai blush2.gif Nes žinau ,kad paskui būna visokių intrigų .Ir pist * blink.gif Taip ir atsitiko blink.gif
Nekomentuosiu ,nes dauguma senbūvių viską puikiai supranta mirksiukas.gif
Prisipažinsiu - nuliūdau verysad.gif Eilinį kartą ....

Merginos ,visų darbai savaip gražūs ir originalūs .Šaunuolės ,laikykit 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif ...........

Campari* , o tau user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image už viską viską !!!

Toliau .... biggrin.gif
Sobieska ir Craizy Daisy galima smulkiau apie cinamoną ir.... biggrin.gif Dar negirdėjau tokio ax.gif

Lachese ,tik norėjau klaust ,o tu jau parašei bigsmile.gif Dėl ligoninės mirksiukas.gif
--------
* PIST- ištiktukas ,patvirtintas lietuvių kalbos komisijos tongue.gif tikrai thumbup.gif
Atsakyti
88888888 aciu labai uz kvietkus! wink.gif visada malonu gauti geliu 4u.gif ir matyti kad tave palaiko smile.gif lietuviu prigimtis tokia turbut, kad konkliktai kyla nuolat... labai juokiausi is drauges gyvenancios UK, kuri atvaziavusi i Lietuva pasake: "Cia visi pikti ir alkani" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif panasu kad taip ir yra biggrin.gif
Atsakyti
Konkurso rezultatai:

Originaliausias darbelis
Nr.2 thumbup.gif Gelda - vyno laikiklis
Sobieska

Meniskiausias darbelis
Nr. 7 thumbup.gif 5 paveikslai
*ellle*

Mieliausias darbelis
Nr. 5 thumbup.gif Namelis
Bjauruska

*ellle* laukiu tavo adresiuko, kad priziuka galeciau priziuka atsiusti wink.gif kitu merginu jau turiu 4u.gif aciu!
Atsakyti
grįžau iš Kauno ir apšalau, nuo to , ką radau čia po konkurso...... verysad.gif šakės, kaip liūdna, kad jau pasidarė įprasta po kiekvieno konkurso kažką kaltinti, rietis ir pilti savo nepasitenkinimą į etrį... doh.gif o kad buvo nesklandumų balsuojant, tai tikra tiesa,- už vieną darbą balsavau tris kartus, kol vienas išsisaugojo doh.gif Manau turime būti dėkingos , kad atsiranda kas organizuoja tokius konkursus ir gaišta laiką, be to dar ir prizais pasirūpina... campari*, esi šaunuolė ir neturėtum sau sukti galvos 4u.gif 4u.gif 4u.gif šaunus konkursas ir lauksim naujų mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu versus* wink.gif

keista kad Nuotaikinga buvo padariusi pati darbeli siam konkursui, bet i konkursa (man) jo nesiunte o parode dekupazo darbeliu temoje 4u.gif juk galejo ir ji sudalyvauti rolleyes.gif o kad buvo techniniu nesklandumu tai tikrai, gaila kad nuo manes tai nepriklauso, nes pati norejau kad viskas vyktu sklandziai smile.gif

aprims aistros, atsidalinsim priziukais ir medaliais o tada matysim ar yra poreikis naujam konkurseliui ar ne... bet apie tai daug veliau 4u.gif Gal Lachese laisvesnio laiko ir noro tures kazka suorganizuoti, nes temuke tai jos, nesinori cia per daug reikstis su organizavimais blush2.gif nors buvo smagu, tie konkursai kazkaip adrenalina zadina biggrin.gif ypac kai pamatai visus sukurptus darbelius o veliau kai lauki rezultatu pabaigos 4u.gif
Atsakyti
SVEIKOS! savaite buvau be kompo doh.gif
VALIO! KAIP DZIUGU! clap.gif
Labai aciu merginoms, kurios balsavo uz mano darba!
Aciu CAMPARI uz surengta gera konkursa ,gera tema!
Ir esu nustebinta merginu atliktu graziu, originaliu ,nelengvu ispildyti darbu rolleyes.gif
I savo darba taip pat idejau daug sirdies. wub.gif
Tiesa sakant konkursas, patiko ir tikrai verta juos daryti thumbup.gif , nes paskatina pasitempti,atlikti darba kuo graziau, ieskoti neeiliniu sprendimu, aukotis menui biggrin.gif atiduoti puse savo laiko...kiekviena,kuri sudalyvauja,tai patiria. O kas rengia konkursus, tai dar daugiau atiduoda sirdies,laiko ir visa kita. Pagarba CAMPARI ir LACHESEI.
Atsakyti
Aštuoniuke, kaip tik klijuoju dabar smile.gif nežinau, kada čia ta pabaiga šviečiasi.
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2010 04 24, 23:45)
Aštuoniuke, kaip tik klijuoju dabar smile.gif nežinau, kada čia ta pabaiga šviečiasi.

Oi ,neskubėk ,aš tik šiaip norėjau paklausti mirksiukas.gif Juk nieko koknkretaus ir nesitarėm mirksiukas.gif Lauksiu kiek reiks biggrin.gif Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Nu jauciuos kaip ibridus i ta pacia upe lotuliukas.gif praejus 4 menesiams vis tas pats- "geros" emocijos, itarimai ir nuostabus darbeliai mirksiukas.gif Smagu kad cia niekas nesikeicia ir atrodo kad nieko nepraleidau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingusia31: 25 balandžio 2010 - 16:44