Man irgi idomu, kas su tais ratukais darosi?
ir as ir as prie torto
ratukai, kaip visada, stringa 
o sukaktuviu proga reikia konkurso tema GIMTADIENIS
o sukaktuviu proga reikia konkurso tema GIMTADIENIS
tai prašom būti krikštamote
Campari*, labai aciu uz priza!
Campari*, aciu,aciu,aciu

Prasom merginos
priziukai nieko ypatingo, ale vis sis tas
kaip as sakau ne tik smagu duoti bet ir gauti 
P.S.
Gaila kad del fotki.com techniniu kliuciu teko pelnyti kai kuriu is jusu nemalone (cia as apie Nuotaikinga), nes as tikrai nefalsifikavau balsu, ir tiesa sakant net nezinojau kad yra techniniu kliuciu balsuojant uz darbelius...
na bet ka darysi, gyvename ir mokomes is savo klaidu (organizuoti konkursus). Vieso balsavimo nenorejau del merginu saziningumo, ir balsavimo rezultatu teisingumo. O ne kad balsuotume uz save drauges ar pan... tai dabar atrodo kad as tycia slepiau rezultatus..
taip taip, viska dariau tycia, nors ir nezinojau darbeliu savininkiu, bet buvau papirkta is anksto, viskas buvo nupirkta, suklastota ir visaip kaip kitaip is anksto nuspresta...
(joke)
nu anekdotas, nu.
Norejau gero, visom atrakcijos, smagaus laiko, adrenalino, o gavosi...
Bet is esmes tai dziaugiuosi, nes gavau nuostabiu darbeliu, pamatem sauniu ideju ir konkursa laikau pavykusiu
P.S.
Gaila kad del fotki.com techniniu kliuciu teko pelnyti kai kuriu is jusu nemalone (cia as apie Nuotaikinga), nes as tikrai nefalsifikavau balsu, ir tiesa sakant net nezinojau kad yra techniniu kliuciu balsuojant uz darbelius...
Norejau gero, visom atrakcijos, smagaus laiko, adrenalino, o gavosi...
Bet is esmes tai dziaugiuosi, nes gavau nuostabiu darbeliu, pamatem sauniu ideju ir konkursa laikau pavykusiu
Bet campari* is kitos puses: blyn kaip faina, kad galejau pasijausti zmogumi ,sugebanciu prieiti prie PACIO konkurso organizatoriaus
, dzin visi tie mane supantys direktoriai , gen .direktoriai, akcininkai-palyginus koki darba nuveikiau noredama laimeti si didziuli KONKURSA
...jauciuosi pasikelusi...daugiau taip mananciu zmoniu ir as busiu devintam danguj
...miargos kaip reikiant pasikeliau nuotaika...tai dabar reikia taupyt babkes, nes organizatoriu bus cieli DU 
O dabar cysta teisybe" campari* apie mano darba suzinojo TIK, kai balsavimas buvo sustbdytas. Is savos puses norejau, kad ir ji liktu siokioj tokioj intrigoj
Pas ka IRR daiktas
jau kaip noriu rezultata pamatyt
O dabar cysta teisybe" campari* apie mano darba suzinojo TIK, kai balsavimas buvo sustbdytas. Is savos puses norejau, kad ir ji liktu siokioj tokioj intrigoj
Pas ka IRR daiktas
Na, nebesikartosiu, bet... Oi
tas pats vėl...
Žmogus, matomai, vertina kitus pagal save...
campari,
sobieska, na, šį kartą jau ir aš atspėjau, kad tai tavo darbas, bet balsą atidaviau tik todėl, kad jis, mano manymu, to vertas, o ne todėl, kad tu pas mus čia tokia "šustra", na, supranti, prie viršūnėlių prieni...
Visada vertinu tik rezultatą.
Beje, labai šmaikštūs auskarai
- pritrūkau balso
Labai fainuoliški medaliai, mmm... ir aš norėč tokio
campari,
sobieska, na, šį kartą jau ir aš atspėjau, kad tai tavo darbas, bet balsą atidaviau tik todėl, kad jis, mano manymu, to vertas, o ne todėl, kad tu pas mus čia tokia "šustra", na, supranti, prie viršūnėlių prieni...
Beje, labai šmaikštūs auskarai
Labai fainuoliški medaliai, mmm... ir aš norėč tokio
QUOTE(sobieska @ 2010 04 29, 21:21)
As irgi jo jau pasiilgau
QUOTE(baltė @ 2010 04 29, 22:54)
Zinok visai nera taip sunku juos gaut, kaip atrodo. Pasakysiu nemokamai
Bet aš įsivaizduoju, koks kai kuriom "abidniakas", kai įsivarvolina kažkokia naujokė, niekur nieko nerodžiusi, dekupažo tik blogos kokybės foto (nu, brangioji, kuri fotkinai, prisipažink, kaip ten viskas buvo
), ir tai tik menkas kamštis ir dar nuo organizatorės gauna "simpatijų" prizą... Intriga tiesiog
Bandysiu kada nors reabilituotis: pasisamdysiu fotomeistrą/-ę ir kompų žinovę/-ą ir atsiduosiu tada... suvalgymui