Įkraunama...
Įkraunama...

Išbandymai, konkursai, žaidimai dekoruojančioms

ir as ir as prie torto biggrin.gif lotuliukas.gif
Man irgi idomu, kas su tais ratukais darosi? g.gif
Atsakyti
ratukai, kaip visada, stringa smile.gif

o sukaktuviu proga reikia konkurso tema GIMTADIENIS biggrin.gif
Atsakyti
tai prašom būti krikštamote smile.gif
Atsakyti
Campari*, labai aciu uz priza! wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Campari*, aciu,aciu,aciu oro_buckis.gif user posted image

Atsakyti
Prasom merginos wink.gif priziukai nieko ypatingo, ale vis sis tas 4u.gif kaip as sakau ne tik smagu duoti bet ir gauti biggrin.gif

P.S.
Gaila kad del fotki.com techniniu kliuciu teko pelnyti kai kuriu is jusu nemalone (cia as apie Nuotaikinga), nes as tikrai nefalsifikavau balsu, ir tiesa sakant net nezinojau kad yra techniniu kliuciu balsuojant uz darbelius... doh.gif na bet ka darysi, gyvename ir mokomes is savo klaidu (organizuoti konkursus). Vieso balsavimo nenorejau del merginu saziningumo, ir balsavimo rezultatu teisingumo. O ne kad balsuotume uz save drauges ar pan... tai dabar atrodo kad as tycia slepiau rezultatus.. doh.gif taip taip, viska dariau tycia, nors ir nezinojau darbeliu savininkiu, bet buvau papirkta is anksto, viskas buvo nupirkta, suklastota ir visaip kaip kitaip is anksto nuspresta... lotuliukas.gif (joke) lotuliukas.gif nu anekdotas, nu.

Norejau gero, visom atrakcijos, smagaus laiko, adrenalino, o gavosi...

Bet is esmes tai dziaugiuosi, nes gavau nuostabiu darbeliu, pamatem sauniu ideju ir konkursa laikau pavykusiu thumbup.gif
Atsakyti
Bet campari* is kitos puses: blyn kaip faina, kad galejau pasijausti zmogumi ,sugebanciu prieiti prie PACIO konkurso organizatoriaus cool.gif , dzin visi tie mane supantys direktoriai , gen .direktoriai, akcininkai-palyginus koki darba nuveikiau noredama laimeti si didziuli KONKURSA lotuliukas.gif lotuliukas.gif ...jauciuosi pasikelusi...daugiau taip mananciu zmoniu ir as busiu devintam danguj thumbup.gif ...miargos kaip reikiant pasikeliau nuotaika...tai dabar reikia taupyt babkes, nes organizatoriu bus cieli DU lotuliukas.gif

O dabar cysta teisybe" campari* apie mano darba suzinojo TIK, kai balsavimas buvo sustbdytas. Is savos puses norejau, kad ir ji liktu siokioj tokioj intrigoj rolleyes.gif

Pas ka IRR daiktas g.gif jau kaip noriu rezultata pamatyt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 29 balandžio 2010 - 20:24
Na, nebesikartosiu, bet... Oi doh.gif tas pats vėl... doh.gif Žmogus, matomai, vertina kitus pagal save...

campari, friends.gif

sobieska, na, šį kartą jau ir aš atspėjau, kad tai tavo darbas, bet balsą atidaviau tik todėl, kad jis, mano manymu, to vertas, o ne todėl, kad tu pas mus čia tokia "šustra", na, supranti, prie viršūnėlių prieni... ax.gif biggrin.gif Visada vertinu tik rezultatą.

Beje, labai šmaikštūs auskarai thumbup.gif - pritrūkau balso smile.gif

Labai fainuoliški medaliai, mmm... ir aš norėč tokio ax.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2010 04 29, 21:21)
Pas ka IRR daiktas g.gif  jau kaip noriu rezultata pamatyt

As irgi jo jau pasiilgau g.gif O noras pamatyti rezultata begalinis biggrin.gif Bet kadangi parinkau specifini daikta, tai kantriai laukiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2010 04 29, 22:54)

Labai fainuoliški medaliai, mmm... ir aš norėč tokio ax.gif  biggrin.gif

sunglasses2.gif aciu uz atviruma...

Zinok visai nera taip sunku juos gaut, kaip atrodo. Pasakysiu nemokamai biggrin.gif -pasiimi daikta, dazu, servetku, kliju ir viska megini apjungt i bendra visuma, tik svarbiausia-rezultata reikia iskelti i viesuma. Matai, sakiau, kad "zaprasta" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2010 04 29, 22:20)
Matai, sakiau, kad "zaprasta" biggrin.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Bet aš įsivaizduoju, koks kai kuriom "abidniakas", kai įsivarvolina kažkokia naujokė, niekur nieko nerodžiusi, dekupažo tik blogos kokybės foto (nu, brangioji, kuri fotkinai, prisipažink, kaip ten viskas buvo smile.gif), ir tai tik menkas kamštis ir dar nuo organizatorės gauna "simpatijų" prizą... Intriga tiesiog blink.gif Bandysiu kada nors reabilituotis: pasisamdysiu fotomeistrą/-ę ir kompų žinovę/-ą ir atsiduosiu tada... suvalgymui biggrin.gif
Atsakyti