Įkraunama...
Įkraunama...

Išbandymai, konkursai, žaidimai dekoruojančioms

Campari*, kitokios reakcijos ir nesitikejau lotuliukas.gif ....be meditacijos prie sio daikto neikaip bigsmile.gif .....savaite tik ziuri...savaite galvoji...paskui muza isskrenda...vel ziuri...
Atsakyti
o man kažin bus, ką veikti ???
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2010 05 06, 13:40)
o man kažin bus, ką veikti ???

patikek manim, tau ne tik lakuoti liks - tikrai! wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vedda @ 2010 05 06, 13:04)
Campari*, kitokios reakcijos ir nesitikejau  lotuliukas.gif ....be meditacijos prie sio daikto neikaip  bigsmile.gif .....savaite tik ziuri...savaite galvoji...paskui muza isskrenda...vel ziuri...

lotuliukas.gif o man taip lengva atrodo rolleyes.gif
Atsakyti
man atrodo, kad aš seniai seniai žinojau, kas ten per daiktas,.. jeigu neklystu.
Atsakyti
Pas mane namie,tiksliau pas mama, nuo labai senu laiku yra tokis daiktas rolleyes.gif
Atsakyti
tai mažu, tą ir galvoju.
Atsakyti
Lachese ateis laikas ir pamatysi wink.gif as dar neturejau kada rimtai prie jo prisesti, bet kad bus ka veikt jau matau... tik nezinau ka cia doro su juom sugalvot 4u.gif
Atsakyti
Gerai, kad as tuo metu buvau ranka susilauziusi lotuliukas.gif , isvengiau galvosukio...bet sukele nostalgija pats daikto ipakavimas, tiksliau maiselis i kuri jis buvo suvyniotas "JTI".Tai firma, kuriai "pardavem" cigareciu bizni...buvo nepaprasti laikai nepaprastu laiku lotuliukas.gif
Atsakyti
Sekasi gi vis kazkam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2010 05 06, 20:38)
Gerai, kad as tuo metu buvau ranka susilauziusi lotuliukas.gif , isvengiau galvosukio...bet sukele nostalgija pats daikto ipakavimas, tiksliau maiselis i kuri jis buvo suvyniotas "JTI".Tai firma, kuriai "pardavem" cigareciu bizni...buvo nepaprasti laikai nepaprastu laiku lotuliukas.gif

tai ka ir maiselis kartu blink.gif oj negaliu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IRR @ 2010 05 06, 21:01)
tai ka ir maiselis kartu blink.gif oj negaliu lotuliukas.gif

lotuliukas.gif vienos intrigos...siaubas kaip laukiu sio ratuko finiso cool.gif
Atsakyti