Įkraunama...
Įkraunama...

Išbandymai, konkursai, žaidimai dekoruojančioms

Uoj kaip gera pradeti ryta su jumis lotuliukas.gif tokia vitamino C doze gavau, kad atsidziaugt negaliu, sedziu sau issisiepus ir taip gera... biggrin.gif

Anile, nezinau tu uzsimaskavusi turbut kazkokia damute.... zinok kelia itarima kas tu per naujoke ir is kur atsiradai ir kuom papirkai kad simpatiju priziuka laimejai... lotuliukas.gif necystai, necystai.... lotuliukas.gif

Sobieska, kas ica per papuosalai?! ajnu darbeliu tema cekint mazu kokiu nauju grozybiu uzmatysiu bigsmile.gif

IRR tavo daiktelis is Veddos pakeliui pas mane, na ji man turejo issiusti jau pries kokia 1-2 sav jei skleroze nekamuoja ir gerai prisimenu 4u.gif pati laukiu issiziojus, nes po manes dar lachesei siusi ji wink.gif zodziu kantrybes, kantrybes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Anilė @ 2010 04 30, 00:02)
(nu, brangioji, kuri fotkinai, prisipažink, kaip ten viskas buvo smile.gif),

tongue.gif
Tai aišku, kad nekaip nufotkinau. blush2.gif

Bet tas "vienuolis" labai jau nefotogeniškas buvo, tiek stengiausi ir vis tiek nelabai matėsi. bigsmile.gif

Džiugu, kad tai nesukliudė susilaukti simpatijų.

Pati nebalsavau konkurse, nes jaučiausi nejaukiai, žinodama, kieno yra vienas darbas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 30 balandžio 2010 - 08:21
Vienuolis susilauke simpatiju ne vien del darbelio atlikimo technikos, bet ir del pacios darbelio idejos, kuri man labai patiko. Isviso man labai patinka darbeliai su mintim, pats darbas is karto tampa kazkoks isskirtinis wink.gif kazkuom ypatingas wub.gif

Kerpena, galejai balsuoti konkurselyje uz kitus darbelius ar kad ir uz tavo drages darbeli (ne delto kad drauges, o todel kad jisai patinka ir siulai ji kazkokiai nominacijai) kitu merginu drauges kiek skaitinejau irgi balsavo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(campari* @ 2010 04 30, 11:04)
Vienuolis susilauke simpatiju ne vien del darbelio atlikimo technikos, bet ir del pacios darbelio idejos, kuri man labai patiko. Isviso man labai patinka darbeliai su mintim, pats darbas is karto tampa kazkoks isskirtinis wink.gif kazkuom ypatingas  wub.gif 

drinks_cheers.gif balsavau už vienuolį tik perskaičius aprašymą ir supratus esmę, man labai patiko....ne vien atlikimas ar bendras vaizdas, bet gili mintis už to besislepianti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2010 04 30, 18:05)
drinks_cheers.gif balsavau už vienuolį tik perskaičius aprašymą ir supratus esmę, man labai patiko....ne vien atlikimas ar bendras vaizdas, bet gili mintis už to besislepianti wub.gif

drinks_cheers.gif jei ne aprašymas, tai irgi ko gero nebalsuočiau. smile.gif
Atsakyti
Butent del sios priezasties ir prasiau pora sakiniu apie darbeli parasyti, nes norejosi gauti darbeliu su mintim 4u.gif ir pavyko, darbeliai isties zavingi thumbup.gif
Atsakyti
user posted image

kviečiu visus dekupažinio torto birthday.gif
Atsakyti
Aš pirma ,aš pirma torčiuko user posted image

user posted imageuser posted imageuser posted image
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 88888888: 01 gegužės 2010 - 20:17
valgysime dviese smile.gif aš ir vyno taurę pasiruošiau flirt.gif
Atsakyti
Ei merginos, nepalikit ir manes biggrin.gif kur saldumynai ten ir as bigsmile.gif o dar tokioj kompanijoj wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
LACHESIUK mirksiukas.gif cia TAU ...ir visoms MUMS

Atsakyti
uoj tu sobieska sobieska lotuliukas.gif nenusedi ramiai ziuriu lotuliukas.gif gal konkurso reiktu apie gena ir draugus ?! biggrin.gif

lachese o gal cia tavo kurybos vaisius tas tortukas, a?! wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo campari*: 02 gegužės 2010 - 14:32