Įkraunama...
Įkraunama...

Išbandymai, konkursai, žaidimai dekoruojančioms

ačiū, dainelė tai super wub.gif tikrai miela tema blush2.gif o tortas neaaa aš taip nemoku, čia ryškiai vakarietiškas dekupažas....
Atsakyti
Nagi Lachese kada aprims tie tavo mokslai? smile.gif as jau naujo konkurselio laukiu nesulaukiu biggrin.gif
Atsakyti
Ir aš laukiu naujo konkursėlio rolleyes.gif Gal atsgausiu, nes dabar tai kol kas mūza apleidusi mane verysad.gif
Atsakyti
Raseleb ir mane muza buvo apleidusi zinok 4u.gif iki tol kol nepradejau drauges dekupazo mokinti, tai naujas kvepavimas atsidare bigsmile.gif dabar tiek minciu visokiu, tiek ideju kad bijau visko nesuspeti biggrin.gif tik nezinau ar ilgam ax.gif tad linkiu kad ir pas tave muza uzeitu i svecius wink.gif
Atsakyti
neseniai nerti išmokau, tai man dekupažas ko tais nebe toks įdomus, nors turiu pasistačius po akių kelis dalykus. O konkursas tik po 15 dienos...
Atsakyti
QUOTE(Raseleb @ 2010 05 03, 14:09)
Ir aš laukiu naujo konkursėlio  rolleyes.gif Gal atsgausiu, nes dabar tai kol kas mūza apleidusi mane  verysad.gif

Nieko nuostabaus, labai produktyviai dirbai (mano akim) ilgą laiko tarpą. Taip jau surėdyta, kad turi būti "potvyniai ir atoslūgiai"... Tik tada vertinsime, kad galime kažką sukurti. mirksiukas.gif

Lachese, tai rodyk, ką suraizgei bigsmile.gif
Atsakyti
aš dar nieko rodomo nepadariau smile.gif bet daug išmokau, o svarbiausia, kad galima daryti reljefus wub.gif eikit sau kokia laimė užėjo, nobelio premiją duočiau tam,kas nėrimą sugalvojo!!! čia už vėlimą netgi geriau smile.gif O pastaruoju metu ir velti daug teko...
Atsakyti
Na tai lachesiuk lauksim kol kazka parodomo turesi wink.gif mane reljefai sudomino, mazu ir mane uzkabins biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
SU GIMTADIENIU SIAM SKYRELIUI happybday.gif
Aciu CAMPARI uz dovanele wub.gif . Galesiu dukrytei dabar viena darbeli sumeistravot ax.gif
Idomu idomu ir kokia tema bus sekanciam konkurseliui? Ziuriu ir dalyviu pagauses. Konkursai kaip kvapnus vynas biggrin.gif visas traukia biggrin.gif
Kazkada ir man reiks parodyti savo darbus ,jau prisikaupe .Tik reik nuotraukas pafotoshopint biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *ellle*: 04 gegužės 2010 - 15:56
Taip greitai tie meteliai pralėkė, o kiek jau daug įvyko konkursų ir kitų žaidimų. thumbup.gif Linkiu, kad dar vieneri taip puikiai pralėktų 4u.gif birthday.gif
Atsakyti
*elle* nagi trauk i dienos sviesa savo darbelius wink.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Pagaliau netiketai nelaukti ir mane pasieke musu ratelio daiktelis blink.gif hm.. as be zodziu... trumpai kad jis pas mane bus tikrai taip nesakysiu, nes laukiu muzos, nes kad bus ka veikti tai jau tikrai doh.gif net nezinau nuo ko pradeti ax.gif tik iskilo klausimas cia visos ratuko merginos pas kurias sis daiktas buvo prie jo prisidejo darant ar ne?! g.gif
Atsakyti