Įkraunama...
Įkraunama...

Nerimas, itampa ir baimes

nusiramink,manau viskas bus gerai...siuo metu blogai jautiesi tai dar daugiau prisigalvoji....paziurek saulute sviecia,nieko blogo nebegalvok mirksiukas.gif cia tau 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, o man siandien skauda galva ir gerkle...
L@pke, kaip jauties?wink.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos... 4u.gif simtas metu cia nebuvau...

Kaip gyvenat, mergytes?

Ksena dar ateina cia? ax.gif
Atsakyti
Sveika Semke, kaip tik siandien tave prisiminiau, musu graziaja nuostabiaja smile.gif Pasiilgom taves ... kaip tau ten Norvegijoj sekasi ?wink.gif
Atsakyti
o, dar kazkas mane atsimena... kaip miela ax.gif wub.gif

Mes jau grize i Lietuvele, jau menesiukas kaip cia. Turejom vel isvaziuot ana savaite, bet pasikeite ten kazkas, nebereikejo darbuotoju nauju ir likom... laukiam, gal kita savaite kas paaiskes.. reik darbo labai.. unsure.gif reik pinigu...

Pas mane labai daug naujienu... blush2.gif ax.gif ax.gif Papasakosiu gal veliau jei bus idomu..
Atsakyti
vakar tai tikrai oras slegiantis buvo. Šiandien jau nieko. Juk ir oras mus įtakoja.
Visoms drinks_cheers.gif
Atsakyti
Taip, man tai kazkaip saule veikia ir gerai ir blogai. nu. siandien sukilo spaudimas 145/90 pulsas 98 doh.gif
Atsakyti
Sveikutes Merginos! drinks_cheers.gif Jau jusu pasiilgau thumbup.gif

Na, juokas ir tiek - vieniem spaudimas sukyla - blogai, kitiem nukrenta - irgi blogai. Siandien dar nematavausi, bet gal kazkiek geriau, nei vakar, nes 98 ant 50 - tai jau ziauroka... Jau bijojau, kad neatsikelsiu ryte. Sako oras atsals ir lietus prasides, gal tai veikia spaudima...

Siandien buvau pasiimt atsakimo - kraujo tyrimas net geresnis negu pries menesi thumbup.gif Siek tiek yra uzdegimukas, bet laabai nezimus, o man kaip tik gerkle skauda. Holesterolis labai gerai, paciam vidurky tongue.gif Gliukoze lyg tai gera, bet padidejus keliais simtaisiais... Gydytoja net paklause ar ar buvau tadien nevalgius (o buvau nevalgius). Spejo, kad gal vakare ko velai prisivalgiau, tai siektiek ir pakito tyrimas, nes padidejimas labai jau nezimus. Sake del viso ko po menesio galima pasitikrint dar karta. Bet bendrai sako kraujo rezultatai nekelia abejoniu, blogai jaustis netureciau... g.gif Va taip ir gyvenam mirksiukas.gif

Kaip jusu reikaliukai? 4u.gif Gal kas papasakos ir apie kokius gerus dalykus ne tik apie lyga lotuliukas.gif
Atsakyti
nu va L@pke,nuotaika visai kitokia matosi thumbup.gif as ryt varau kraujo tyrima darytis nes karts nuo karto vis pasijauciu ne taip kaip tureciau smile.gif snd tirpsta vel ranka bet kiek imanoma stengiuosi nekreipti demesio ax.gif geros dieneles visoms mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki visi 4u.gif Aha, rodos geriau jauciuosi, nors svyravimai yra labai ryskus dabar pas mane: nuo ramybes ir laimes iki panikos ir jausmo kad tuoj mirsiu. doh.gif

Jurgitele, del ramybes pasidaryk aisku tyrima, bet nejauciu, kad tai irgi nuo nervu. ax.gif

Beje, merginos, ar jum nebuna valagant baime, kad paspringsi, ar kad zuvies kauliukas gerklei isidurs, ar kad maiste bus kokiu nevalgomu dalyku... Nes man taip uzeina doh.gif Valgiau juru kopustas pirktas is parduotuves ir tik ant dantu kazkas sukrestejo hrumst. As iskart i panika - gal koks stiklo gabaliukas ar dar kas. Nes karta man salotose kazkokiose buvo pasitaikes stiklas, bet as ji pamaciau pries valgant. Tai jau kazkokia paranoja... pradedu valgyt ir tik kazkas kramsteli ar pajuntu burnoj koki kauliuka iskart panikuoju, net prakaitas ispyla blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo L@pke: 01 balandžio 2010 - 13:05
Buna man taip pvz buna kad greitai valgau , turiu as ta baime uzspringti, pamenu vienas mokytojas uzspringo ir numire:blink:
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2010 04 01, 14:35)
Buna man taip pvz buna kad greitai valgau , turiu as ta baime uzspringti, pamenu vienas mokytojas uzspringo ir numire:blink:

As neseniai skaiciau kaip vyras paspringo saslyka bevalgydamas, uzstrigo ir nespejo draugai padet, uzduso... verysad.gif O man jau seniai tokia baime bevalgant, kad gali kazkas ne ten patekt, uzdusiu ir pan. Maniau net kad gal susiaurejimas pas mane koks, todel ir nuryt viska sunku, bet kai tyre skrandi pasake jokio susiaurejimo nera - irgi nervai ir isigylinims i rijimo procesa doh.gif Bet visvien valgau letai, susikaupus ir vis bijau paspringt
Atsakyti