Įkraunama...
Įkraunama...

Nerimas, itampa ir baimes

Man tai kazkaip akys galva reaguoja i saule, pvz bunu sauletam kambaryje ir atsistoju ir lyg akyse aptempsta..doh.gif isvis negaliu ziuret i saule tarkim tiesiai kazkaip negera palieka , sakiau daktarei sako nu gal saule veikia smegenis kazkaip blink.gif
Papildyta:
Bet manau mano tiesiog labai jautrios akys bet man dar yra bedu su skydliauke o sita hormonai kazkiek reaguoja su saule jei yra problemu
Atsakyti
O kas cia per vaistas Mildronata, pirma karta girdziu blush2.gif Ar jis homeopatinis?ar receptinis?
Lucero zinok mano akys irgi jautrios, pastebejau, kad negaliu ziureti i saule arba fotkintis su blikste is karto man mirguliuoja akyse, paskui praeina. Man rodos cia jautrios akys pas mus. O gal del vegetacines distonijos cia ax.gif As tai su savim visada turiu sedatif pc ir vertigohell aisku dar nuo sirdies ir xanax. Nu bliamba jauciuosi kaip vaistinele arba kaip mociute kuriai 90 doh.gif Jei kas butu man pasakes pries pora metu, kad taip jausiuos buciau nepatikejusi schmoll.gif
Atsakyti
Nuo saules irgi kartais nelabai pasijuntu, ypac pavasary, kai akys ir visas organizmas atprate nuo saules, sviesos. Ir temsta ir nejaukumo jausmas apima, ir susisuka kartai galva. Ypac lauke norisi visa laika primerkt akis, nemalonu ziuret i saule. Cia tikriausiai nuo vegetacines, per daug jautriai i viska reaguojam. doh.gif

Mildronate - nereceptinis vaistas sirdziai, sirdies raumeni stiprinti. Jis neveikia nervu, neramina ir niekaip nesusijes su nerviniais priepoliais. Jis gerina sirdies veikla, nuo galvos sukimosi, mazo pulso, sutrikusio spaudimo, sumazejusio darbingumo, alpimo jausmo, silpnumo. Jis nera homeopatinis, bet jo medziagos yra labai geros, nezaloja sveikatos ir daktarai laiko ji vitaminu sirdelei. smile.gif

Kaip jum siandiem sekasi, merginos? Man diena buvo labai gera, o vakare apeme vel kazkoks nerimas, galva pradejo skaudet, silpnumas, mieguistumas stiprus, nors pulsas geras buvo. Pagavau save ant minties, kad daznai tokiom minutem bijau, kad staiga mirsiu, nors priezasciu nera. Gal jau ne tiek bijau kazkokios lygos, kiek netiketos mirties: insulto, infarkto, kad masina i avarija pateks, kad kazkoks organas sustreikuos, kad paspringsiu ir panasiai. Aisku ta baime nera nuolatine, tai uzeina, tai praeina, bet labai nemalonus jausmas unsure.gif
Atsakyti
Sveikutės. 4u.gif
Pastaruoju metu mane emė visokios ligos pulti, einu per visus daktarus, bet nieko neranda ir mane tik vis labiau pyktis ima. Daktarė sako gal nuo nervų, kažkaip tokios galimybės nelabai norėjau svarstyt. Bet dabar pagalvojau, gal vis dėl to tame yra tiesos. g.gif Pavyzdžiui būdama namie, kai ramu ir užsiimu kokia veikla tai kažkaip lyg ir geriau jaučiuosiu. doh.gif Tai dabar galvoju ar gali čia visi negalavimai man būti nuo įtampos ir stresų ar dar kokių biesų? Kartais sau atrodau kaip tikra hipochondrikė. verysad.gif
Atsakyti
Sveikute Nox 4u.gif tikrai gali buti, stresas ir itampa veikia visus organus ziauriai nusodina sveikata doh.gif nerimaujanciam zmogui sveikata ir negali but gera, as taip manau...nes patiriamas nuolatinis nerimas baime itampa, o tai veikia imunine sistema smile.gif
man tai siandien galva kazkokia keista lyg spaustu, kartais nuo karto pastaru metu galva lyg buna tirpsta taip koki penkiloika minuciu skruzdes begioja tartum rolleyes.gif jau ir galvojau koks insultas juk galvos ar vienos kuno puses tirpimas yra insulto ir pan pozymis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2010 04 04, 16:27)
Sveikute Nox 4u.gif tikrai gali buti, stresas ir itampa veikia visus organus ziauriai nusodina sveikata doh.gif nerimaujanciam zmogui sveikata ir negali but gera, as taip manau...nes patiriamas nuolatinis nerimas baime itampa, o tai veikia imunine sistema smile.gif
man tai siandien galva kazkokia keista lyg spaustu, kartais nuo karto pastaru metu galva lyg buna tirpsta taip koki penkiloika minuciu skruzdes begioja tartum rolleyes.gif jau ir galvojau koks insultas juk galvos ar vienos kuno puses tirpimas yra insulto ir pan pozymis unsure.gif

Manau to teisi 4u.gif . Bet kaip įveikti stresus? doh.gif
Atsakyti
As perskaicius si straipsni tikrai nebegaliu rast atsakymo :
http://www.lrytas.lt...B3-svajones.htm
Nox o kokios tavo problemos , ar geri kokiu vaistu?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2010 04 04, 17:12)

kosmaras,man beskaitant rankos tirpt pradejo jau galvojau pareina bet nubegau i virtuve prasiblaskyti.......tai blin gal mum visom jau sita liga gresia...susimaisiau visai verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitele25: 04 balandžio 2010 - 17:42
nu man jau bloga nuo saves nes masciau katik kad man tink visi leukemijos dabar ziuriu kad man sklerozes irgi tinka, taip galim isprotet doh.gif
Atsakyti
nu bet teisybe pasakius tai tikrai nebezinau jau...leukemija galima issitirti pasitirinus krauja o kaip zinot ar mums ne issetine skleroze? verysad.gif noreciau nete pasiskaitinet apie sia liga bet bijau....daktare patare isviso maziau po neta landziot ir ligu ieskot verysad.gif tu gal geriau nebedek tokiu straipsniu,nes net sirdute diegti pradejo verysad.gif vaikas klausia kas tau mama o as jau komoj vaikstau....tikrai negera pasidare... unsure.gif
Atsakyti
Atleiski Jurgitele, as pati labai susijaudinau sirdis dauzos verysad.gif jau as inte paziurejau verysad.gif o kad suzinot ar ja sergi reik atlikt magnetini rezonansa....
Jurgitele, nurimk, imk baliona, nesijaudinki taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2010 04 04, 17:12)

Gerai, kad to straipsnio neperskaičiau, jau dabar baisu pasidarė. unsure.gif Geriau ir neskaityt man, bo atrasiu dar šimtą ligų. doh.gif lotuliukas.gif
Man šiuo metu tapo labai dirgli šlapimo puslė ir dar dirgliosios žarnos sindromas prie to pačio. Jausmelis nekoks net išeiti ilgiau kur nors nelabai galiu. unsure.gif
Dar kartais būna galvos svaigimas ir skausmas. g.gif Na ir taip protarpiais užeina visokie negalavimai, bet geriau apie juos neįsiplėsti, nes gali ir vėl pasirodyti. Dabar jų nėra, nors tuo džiaugiuosiu. bigsmile.gif
O tau lureco? Ir kitoms narėms?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nox: 04 balandžio 2010 - 22:42