Nox 
, aisku nemalonu, bet zinok su tokiais ipohondrikais kaip mes aplinkiniai turi turet nerealiai daug jegu. Dabar, atsigrezdama i praejusius 3-4 menesius matau kaip sunku buvo mano milimiems zmonems. As skambindavau, skundziausi, verkiau, jie ramindavo, bet viskas kartodavosi vel ir vel, diena is dienos, po 24 valandas per para. As pati negyvenau ir kitiems trukdziau, tad nesistebk, kad net labai mylintis tave zmones pratruksta

Beje, papasakok aiskiai ir suprantamai kas su tavim vyksta, kas neduoda ramybes? paprasta zmoniska bendravima, kurio taip troksti, tikriausiai rasi cia, nes kamuojamos tos pacios bedos, mes visos turim daugiau kantrybes ir patarimu papulusiems i tuos pacius spastus. Bet zinok, kad gailescio ir cia nesulauksi

Patarimu, nuosirdziu palaikimu ir draugisku pokalbiu - taip!
Liepa, visiskai sutinku. Pati pajutau, kad kuo labiau mane gaili kiti, tuo labiau pradedu gaileti pati save, pasijuntu visai bejegiska, auka, tarsi ne nuo manes priklauso kaip jausiuos ir gyvensiu. O kas gi dar pades, jei ne pati sau?! Ar ne?
Areana, dziaugiuosi, kad mano zodziai tau pakele nuotaika ir dave stiprybes

O dabar kaip suauge zmones pamastykim apie nutirpima ir tu visokiu lygu, kuriu bijai! Zmones, kurie serga jaucia tirpima nuolatos, visur, visais paros laikais! Tu jauti tik nakti, guledama, nejudedama... aisku tai nugulejimas, gal nepatogus ciuzinys, gal miegi nepatogioj padety, gal per zema ar per auksta pagalve, bet tik ne lygos simptomas!

Dar svarbu koks tirpimo jausmas - kai nejauti kuno, ar kai juo begioja skruzdelytes. Man nuo baimes ar isigylinimo i save pradeda po pakause ar po galva begiot kartais tarsi skruzdelytes, irgi atrodo, kad kazkas negerai, bet tikrai zinau, kad nuo nervu, nes atsipalaidavus tas jausmas dingsta, o jei pojuciai nemalonus dingsta uzsigalvojus apie kazka kita ar atsipalaidavus, nusiraminus, reiskia cia ne lyga, o tikru tikriausiai psihosomatiniai sutrikimai.
Sveika
Paperdoll 
, aisku priimsim. Kas tau dedasi, kas neduoda ramybes?
Apie save pasakysiu tiek, kad uzmiegant vakar is pradziu su sunkumu dauzesi sirdis, po 5 minuciu nutylo. Toks jausmas tikriausiai zinote, tarsi sustojo, nebegirdziu jos, nebejauciu, net pridejus delna nelabai girdisi. Suprakaitavo momentaliai kojos, bet po to suemiau save i rankas! Man gi patikrino sirdi, kas ten gali buti blogo?! neiskart, bet apsiraminau ir uzmigau. Visa nakti blogai miegojau, buvo tai karsta, tai salta, tai skaudejo nugara, tai nepatogiai atsigulu, tik pariciais normaliai uzmigau. O isvada? Reikia nevalgyt pries miega ir gultis ne pirma valanda nakties!

Bet gal ir vel nuo oro kazkas, nes eina vel lietus, net slapia sniega pranese artimiausiom dienom, nekoks oras. O kaip jus laikotes?
P.S.: NAUJA TAISYKLE! Norint pasiskusti, reikia parasyt ne tik viena skunda, bet ir viena gera naujiena ar atsitikima!

Kadangi pasiskundziau, tai mano geroji naujiena: Siandien is pat ryto sutvarkiau savo darbo stala, nusluosciau stala, perstaciau daiktus, matomoj vietoj padejau savo kazkada gautas dovanas ir "trofejus". Dabar labai grazu, net dirbtio pasidare maloniau!