Įkraunama...
Įkraunama...

Nerimas, itampa ir baimes

Kokios geros naujienos smile.gif na gal ir as rasiu nors viena....joo, pagaliau per velykas pakilau is tingulio ir padariau manksta thumbup.gif:
po to sakau kokia as pavargus turbut tuoj mirsiu atsijungsiu tuoj, tada pasiemiau knyga ir per vakara 60psl perskaiciau!!!
Atsakyti
lucero, sveikinu su pakylia nuotaika smile.gif Reiskias musu nauja kriptis forume teisinga: daugiau atsiranda sypsenu, negu liudnu smileku thumbup.gif

Vat padarei manksta, pasirode kad mirsti, bet nemirei ir dar trecdali knygos sugebejai perskaityt! O ka tai reiska? Ogi tai, kad esam gal net stipresnes ir sveikesnes uz daugeli zmoniu, tik per daug save lepinam ir sugalvojam nebutu dalyku, o kai reikia, tai ir i degancia troba ieisim ir arkli ant peciu isnesim lotuliukas.gif

Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Na ką gaila, bet pozityvios nuotaikos sukurti dabar negaliu. Ryte buvau apšaukta, kad dėl visų savo problemų pati esu kalta, aš žinau, kad prie to prisidedu, bet tokius žodžius girdėti tikrai nebuvo malonu sad.gif . Žodžiu nuotaika prasta. O kaip jums ši dienelė prasidėjo? Tikiuosiu geriau nei man smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nox: 06 balandžio 2010 - 08:37
QUOTE(Nox @ 2010 04 06, 09:35)
Sveikos 4u.gif
Na ką gaila, bet pozityvios nuotaikos sukurti dabar negaliu. Ryte buvau apšaukta, kad dėl visų savo problemų pati esu kalta, aš žinau, kad prie to prisidedu, bet tokius žodžius girdėti tikrai nebuvo malonu sad.gif . Žodžiu nuotaika prasta. O kaip jums ši dienelė prasidėjo? Tikiuosiu geriau nei man smile.gif .

Laba ryta,

O aš manau, kad tai tik į gerą, tai tarsi spyris į užpakaliuką smile.gif Nes jei visi tik gailėtų ir glostytų, tai tokiems žmonėms išvis būtų sunku. Labai gerai, kad yra tokių, kurie kaip sakoma supurto truputį 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 06 balandžio 2010 - 08:40
QUOTE(*Liepa18* @ 2010 04 06, 09:40)
Laba ryta,

O aš manau, kad tai tik į gerą, tai tarsi spyris į užpakaliuką smile.gif Nes jei visi tik gailėtų ir glostytų, tai tokiems žmonėms išvis būtų sunku. Labai gerai, kad yra tokių, kurie kaip sakoma supurto truputį 4u.gif

Na taip tai priverčia susimąstyti, bet yra ir kita pusė atrodo, kad niekas negali man padėti, o aš, kad ir ką iki šiol dariau nelabai kas padėjo, todėl dabar jaučiuosiu esanti beviltiška sad.gif . Aišku, jei mane guostų visalaik ar pan. tai nuo to kažin irgi ar geriau būtų, tiesiog norisi paprasto bendravimo. O blogas mintis stengiuosi vyti šalin, vis dar turiu vilties smile.gif .
Atsakyti
Lopke paskaicius ka parasai pasidaro ramiau, nes i galva pastoviai lenda tokios negeros mintys. Siandien tai si vis visa nakti man rankos tirpo ar cia nuo to, kad blogai miegojau negeroj padetyj ar dar velnias zino nuo ko doh.gif
Siaip ir anksciau man budavo butent nakti ranka kokia tirpdavo, manau nuo nugulejimo. Diena tai tokiu bajeriu nebuna. Tai reik manyti, kad nuo gulejimo blush2.gif
Kaip jus mergaites miegojot?
Atsakyti
o! atradau savo tema! ar priimsit pas save hipochondrike? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(paperdoll @ 2010 04 06, 12:02)
o! atradau savo tema! ar priimsit pas save hipochondrike?  doh.gif

Sveika aisku, kad priimsim 4u.gif Papasakok apie save, ar ilgai tave kankina tas jausmas bjaurus, ligu ieskojimas blush2.gif
Atsakyti
as visada buvau kazkiep linkusi i hipochondrija, bet kai ligos is tikruju pradejo pulti tai apsidare dar baisiau, o dar pasakysiu paslapti, as dirbu onkologijos ligonineje, tai tapau dar labiau hipochondriska.. zodziu visur man rodos mane reikia "operuoti, taisyti, gerti vaistus" ir t.t. negaliu atsipaaiduoti, negaliu planuoti i prieki, nes vis atrodo o kas jei as susirgsiu, o kas jei tuoe metu pasidarysiu sita operacija ir t.t.. zodziu stogas vaziuoja kapitaliai doh.gif
Atsakyti
Nox 4u.gif , aisku nemalonu, bet zinok su tokiais ipohondrikais kaip mes aplinkiniai turi turet nerealiai daug jegu. Dabar, atsigrezdama i praejusius 3-4 menesius matau kaip sunku buvo mano milimiems zmonems. As skambindavau, skundziausi, verkiau, jie ramindavo, bet viskas kartodavosi vel ir vel, diena is dienos, po 24 valandas per para. As pati negyvenau ir kitiems trukdziau, tad nesistebk, kad net labai mylintis tave zmones pratruksta ax.gif

Beje, papasakok aiskiai ir suprantamai kas su tavim vyksta, kas neduoda ramybes? paprasta zmoniska bendravima, kurio taip troksti, tikriausiai rasi cia, nes kamuojamos tos pacios bedos, mes visos turim daugiau kantrybes ir patarimu papulusiems i tuos pacius spastus. Bet zinok, kad gailescio ir cia nesulauksi lotuliukas.gif Patarimu, nuosirdziu palaikimu ir draugisku pokalbiu - taip! thumbup.gif

Liepa, visiskai sutinku. Pati pajutau, kad kuo labiau mane gaili kiti, tuo labiau pradedu gaileti pati save, pasijuntu visai bejegiska, auka, tarsi ne nuo manes priklauso kaip jausiuos ir gyvensiu. O kas gi dar pades, jei ne pati sau?! Ar ne? mirksiukas.gif

Areana, dziaugiuosi, kad mano zodziai tau pakele nuotaika ir dave stiprybes mirksiukas.gif O dabar kaip suauge zmones pamastykim apie nutirpima ir tu visokiu lygu, kuriu bijai! Zmones, kurie serga jaucia tirpima nuolatos, visur, visais paros laikais! Tu jauti tik nakti, guledama, nejudedama... aisku tai nugulejimas, gal nepatogus ciuzinys, gal miegi nepatogioj padety, gal per zema ar per auksta pagalve, bet tik ne lygos simptomas! lotuliukas.gif Dar svarbu koks tirpimo jausmas - kai nejauti kuno, ar kai juo begioja skruzdelytes. Man nuo baimes ar isigylinimo i save pradeda po pakause ar po galva begiot kartais tarsi skruzdelytes, irgi atrodo, kad kazkas negerai, bet tikrai zinau, kad nuo nervu, nes atsipalaidavus tas jausmas dingsta, o jei pojuciai nemalonus dingsta uzsigalvojus apie kazka kita ar atsipalaidavus, nusiraminus, reiskia cia ne lyga, o tikru tikriausiai psihosomatiniai sutrikimai.

Sveika Paperdoll 4u.gif , aisku priimsim. Kas tau dedasi, kas neduoda ramybes?

Apie save pasakysiu tiek, kad uzmiegant vakar is pradziu su sunkumu dauzesi sirdis, po 5 minuciu nutylo. Toks jausmas tikriausiai zinote, tarsi sustojo, nebegirdziu jos, nebejauciu, net pridejus delna nelabai girdisi. Suprakaitavo momentaliai kojos, bet po to suemiau save i rankas! Man gi patikrino sirdi, kas ten gali buti blogo?! neiskart, bet apsiraminau ir uzmigau. Visa nakti blogai miegojau, buvo tai karsta, tai salta, tai skaudejo nugara, tai nepatogiai atsigulu, tik pariciais normaliai uzmigau. O isvada? Reikia nevalgyt pries miega ir gultis ne pirma valanda nakties! doh.gif Bet gal ir vel nuo oro kazkas, nes eina vel lietus, net slapia sniega pranese artimiausiom dienom, nekoks oras. O kaip jus laikotes?

P.S.: NAUJA TAISYKLE! Norint pasiskusti, reikia parasyt ne tik viena skunda, bet ir viena gera naujiena ar atsitikima! drinks_cheers.gif Kadangi pasiskundziau, tai mano geroji naujiena: Siandien is pat ryto sutvarkiau savo darbo stala, nusluosciau stala, perstaciau daiktus, matomoj vietoj padejau savo kazkada gautas dovanas ir "trofejus". Dabar labai grazu, net dirbtio pasidare maloniau! thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes , labukas Paperdoll 4u.gif dalinkis su mumis , manau tau ypac sunku nes tu kasdien matai sergancius tokia baisia liga...man butu baisu, prislegtu, man jau uztenka kad as visalaika sau itarineju... blush2.gif siandien tai man truksta saules, pabudau paziurejau i liezuvi - baltas. nu tai kokio velnio as geriau tada tuos vaistus nuo skrandzio? pastoviai baltos apnasos ir niekas nepadeda... doh.gif del to liudna man.... verysad.gif tai aisku gali rodyt ir nebutinai skrandzio ligas bet ir bendra viso organizmo uzterstuma. bet kaip man tada ji isvalyti ? rolleyes.gif badauti.... g.gif
Atsakyti
sveikos merginos!
na baltas liezuvis nebutinai rodo uzterstuma, jis gali rodyti ir gerkles ligas. gerkle ne skauda?

aj, man tai daug kas ramybes neduoda.. jau kas liecia sveikata ir kuna tai siaubas.. doh.gif
Atsakyti