Įkraunama...
Įkraunama...

Nerimas, itampa ir baimes

Laba ryra,

Pirmiausia su Šventėmis jus visas smile.gif

Na ir dar...norėčiau pasisakyti... Na kam jūs save kankinate visais tais straipsniais... Negi nesuprantate, kad vieną dieną atsidursite "vasaros 5" ir bus viskam ATE, nereikės nei sklerozių, nei dar kokių nesąmonių... 4u.gif
Jau geriau gerą knygą paskaitykite, išeikit pasivaikščioti... Nes jei paimtumėte medicinos enciklopediją, tai visas ligas pripaišytumėt sau, čia jau faktas, net sveikas žmogus, niekuom nesiskundžinatis gali pavirsti į višišką ligonį, jei taip pradės viską analizuoti... Nagi supykit galu gale ant savęs, uždrauskit sau gilintis į visokius straipsnius ir t.t.
Aš jau kažkaip žiūriu, kad man ši tema tik neigiamas emocijas sukelia doh.gif Užtenka čia įlįsti, tai noris tik per pievas bėgti už galvos susiėmus lotuliukas.gif
Žmogus tokia unikali būtybė, kad savo mintimis gali save tiesiog programuoti... Todėl dėl savęs ir savo artimų žmonių nustokit bent jau ligų sau ieškotis... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 05 balandžio 2010 - 07:16
visiskai pritariu,man irgi cia vien neigiamos emocijos kazkodel nes tik liudnos nuomones beveik visu.....vakar man drauge uzdraude cia eiti,sake patikrinsiu lotuliukas.gif tai as del saves ir savo seimos geroves stengsiuosi ieskoti tik geru emociju thumbup.gif nebeliudekim ir kuo maziau blogybiu,juk mums reikia islipti is sitos koses o ne grimzti gilyn mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikuteles! Su sventem! 4u.gif

Straipsnio nebeskaitysiu, nes sutinku su ismintingom sioje temoje - kuo daugiau skaitysi, tuo daugiau ligu tau tiks. Tikimybe, kad mes cia visos sergam yra minimali. O vat kad mus jungia jaurtumas ir paslijusi nervine sveikata tai tikrai. Anaip kodel visas mus daktarai vija is kabinetu? Nes musu bedot tik nuo nervu ir tiek! drinks_cheers.gif

O del to kad si tema issaukia neigiamas emcijas: nebendraut su zminemis, kurie jaucia ta pati kaip ir tu neprotinga, nes vel jautiesi viena su savo baimem, bet ir negerai ateit cia tik tada, kai tau bloga ir rasyk visa laika tik apie negelavimus doh.gif

Kiek kartu as bandziau uzvesti tema: kokia jusu milimiausia salis ar vieta? Kas ka gero papasakos, ka nuveiket per savaitgali lotuliukas.gif Tai gal laikas pradet dalintis ne tik baimem ir nerimu, bet ir gerom nuotaikom? Kaip jusu mazytes-dukrytes? Kaip praejo Velykos? Kokie planai artimiausiai savaitei? thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Su Velykom 4u.gif man tai ryskiai kenkia sis forumas, man drauge sako tu nuo to forumo tokia tapai, na nezinau g.gif bet man jau priklausomybe nuo SM blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2010 04 05, 11:21)
Sveikutes 4u.gif Su Velykom 4u.gif man tai ryskiai kenkia sis forumas, man drauge sako tu nuo to forumo tokia tapai, na nezinau  g.gif bet man jau priklausomybe nuo SM blush2.gif  blush2.gif

Labukas smile.gif

O as po sio forumo jauciuosi kaip tik geraiu ir adekvaciau, nes vis labiau ir labiau supranu, kad viskas yra nuo nervu, viskas yra gydoma ir tas, ka as jauciu nera kazkas unikalaus ir nepakartotino mirksiukas.gif Problema tik ta, kad siame forume mes nesidalinam gerom emicijomis, na dazniausiai, nepasakojam apie gerus dalykus is savo gyvenimo: tik apie lygas, baimes... o tema vadinasi - "Mokomes buti stipresnes!", o ne "Kalbekim tik apie tai kol nusivarysim nuo koju" tongue.gif Netikiu, kad visu jusu gyvenimas yra tik nuolatine baime ir stresas! Kazkur einat, kazka darot, kazkaip leidziat laisvalaiki, kartai jauciates geriau, tai kodel nepapasakojus apie tai kitoms, kas galbut siandien dar nebuvo lauke, nezino apie kazkoki ispardavima ar nezino kazkokio faino blynu recepto savo rankoms ir mintims uzimti, bei namiskius palepinti? thumbup.gif

Kas del tos lygos is straipsnio - perskaiciau as, perskaite maniskis, pasijuokem lotuliukas.gif Ant tiek reta lyga, tokie simptomai, kad galiu garantuot, kad nei viena is musu tuo neserga! doh.gif Aisku, kai tokiu prisiskaitysi straipsniu, tai atsiras ir nebuty simptomai. Bet! Nemaisykit mieguistumo su negalia kai negali pirsto pajudint, ranku tirpima nuo nervu ir isikalbinejimo ir tikro galuniu nejutimo ilga laika, nervus ir neuralgija, svaigima galvos ir nuolatini samones netekima ir t.t. Nepraraskit sveiko proto ir realaus situacijos vertinimo! mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Aš tai visiškai už, kad pasidalintume ir teigiamomis emocijomis. mirksiukas.gif Juk taip smagiau ir galėsim primiršti negalavimus ir gal teigiamomis emocijomis išvysime juos negrįžtamai bigsmile.gif .
Kas šiandien gero nutiko? smile.gif
Aš dabar galvoju eiti išsivirti sriubos ar košę kokią. tongue.gif
Be to vakar gavau tokių kaip ir vaistukų liaudiškų, bandau gerti juos. cool.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos. Su švente. Ar stiprūs kiaušiniai buvo? lotuliukas.gif

Aš tokią išvadą pasidariau - kuo daugiau esu užsiėmus, tuo mažiau prisigalvoju. Kuo ilgiau pamiegu (o nueiti gult reikia iki 22 val, nors tai sudėtinga mamytėms) - tuo geriau. Mūsų sveikata pirmoj vietoj turi būt, tada ir kitiems bus gerai.
Ir mažiau imkim viską į galvą, gerai? To linkiu ir sau, ir jums 4u.gif
Labai susidomėjau ajurveda, jau pasidariau lydyto sviesto Ghee (kai kur rašo Ghi) - labai skanu ir sveika. Internete pilna info, jei kam bus įdomu. Visokių teigiamų dalykų iš ten galima sau rasti. Vis įdomiau gyvent, ar ne? mirksiukas.gif
Papildyta:
http://jogosmityba.w...skystas-auksas/

va, ši nuoroda mane labai sudomino. Ten visokių įdomių receptų galima rasti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gryda: 05 balandžio 2010 - 15:32
Sveikos merginos su Sv. Velykom 4u.gif
As pasigailejau, kad perskaiciau ta straipsni, geriau buciau to nedariusi, nes man kaip stik atsilus orams rytais vel pradejo galva svaigti, kai aplink kambaris sukasi kaip is po kokiu supiniu doh.gif Bandau save raminti, kad tai del vegetacines musu sistemos. Nes perskacius straipsni is karto atrodo, kad visi simptomai tinka ir galvos svaigimas ir tirpimai unsure.gif Ex..dar tas alpimo jaumas po kurio irgi gali pasijusti kaip apsvaiges tai ir iseina kai pusiausviros netekimas blink.gif Nu kosmaras.
Lucero, Lopke ir kitos merginos norejau jusu paklausti ar jums dare magnetini rezonansa?
Atsakyti
Sveika Areana, man ir tink viskas va net ta saule oru atsilimas sukelia tokia nesvarumo busena silpnumo doh.gif nedare man magnetinio rezonanso, lyg NERIMASTINGOJI ji darytis zadejo nes irgi sau itare sita bruda blink.gif
pirma reik eit pas neurologa ir tik tokiu atveju jei tu ji itikinsi kad tau ne nuo nervu jis gal nuspres duot tau magnetini ta rezonsa ir itars tooookia liga, nes pvz as buvau si pavasari tai nieko as nepesiau, pasiule sportuoti ir dar pasake - jei noresi but ligoniu tai ir busi
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2010 04 05, 23:01)
Sveika Areana, man ir tink viskas va net ta saule oru atsilimas sukelia tokia nesvarumo busena silpnumo doh.gif nedare man magnetinio rezonanso, lyg NERIMASTINGOJI ji darytis zadejo nes irgi sau itare sita bruda blink.gif
pirma reik eit pas neurologa ir tik tokiu atveju jei tu ji itikinsi kad tau ne nuo nervu jis gal nuspres duot tau magnetini ta rezonsa ir itars tooookia liga, nes pvz as buvau si pavasari tai nieko as nepesiau, pasiule sportuoti ir dar pasake - jei noresi but ligoniu tai ir busi

Nu tikras kosmaras mums, kai esam tokios jautrios blush2.gif Man jau kokius tris menesius buvo gerai galva buvo nustojusi svaigti, o dabar vel atsilus orams ar cia sutapimas nezinau, rytais atsikelus uzeina galvos svaigimas ir uz kokiu 3 min praeina spaudimas ir puksas buna geras nu gal sirdis plaka stipriau doh.gif As esu buvusi pas neurologa ji man tik treptan forte israse ir pasake, kad AD pagerciau, nu kaz kaip jau nerimtai. O kai paklausiau gal reiketu kokios tamografijos ji isreze, kad jei nenoriu, kad galvoj koks auglys po tos tamografijos atsirastu geriau patyleciau blink.gif Nesuprantu as tu daktaru nu jei zmogus turi nusiskundimu kodel dar reikia irodineti, kad cia ne nuo nervu, kad norisi istikinti, kad viskas gerai g.gif
Atsakyti
nu auglys po tomografijos neatsiras:lol bet va dabar pagalvojau kad geras cia budas yra daktaram suvaldyti tokias hipochiondrikes biggrin.gif
as pvz noriu tirtis skrandi sakau o ji sako - laaabai baisus tyrimas, bjaurus begalo, pagerk lanobax nereik to tyrimo tau
lol:blink:
Atsakyti
Aciu Gryda uz receptuka po to butinai paziuresiu thumbup.gif

Areana, jei esi nervinga, tai tikriausiai is tamografijos rezonantines pabegsi lotuliukas.gif Ji tesiasi api pusantros valandos, ivaziuoji i tokia kapsule ir guli, o viskas aplink uzta. Pati nesidariau, bet giitoja sake, kad daugelis neistveria ir pabega lotuliukas.gif Koppiuterine tamografija as dariausi trunka apie 2-3 minutes. Man nuo kritimo ir galvos sumusimo skaudejo galva, tad neurologe nusprende patikrint, bet isejo kad irgi nuo nervu, nes ten nieko nerado. Del to straipsnio - nu baikit jus kvailiot! Yra zmoniu, kurie isvys is lovos nesikelia, kuriem tik atsistojus visa dena sukasi galva, netenka zmones samones, tirpsta visas kunas, tai ka jiems tada sakyt? Jus dar raskit kokia lyga, kuri buna 1 is milijono zmoniu ir pasakykit, kad siama forume mes visi ja sergam lotuliukas.gif Areana, nepulk i nevilti! Man irgi sukasi galva kartais, ir sirdis kartais paskauda, ir galva skauda kartais, kartais net po keias dienas visa diena, ir mieguistumas ir silpna buna labai, ir akyse temsta, bet cia tikru tikriausia nuo nervu ir pavasario, vitaminu trukumo, saules pakankamo negavimo, sviezaus oro ir t.t.

O as per viena akcija Europoj PC pirkau drabuziu ir suzinojau, kad gausiu nemokamai kulinarijos knyga "Beatos virtuve". Tai siandien perziurejau, viskas labai skanu ir idomu. Gaminti nemegstu, bet cia jau taip detaliai viskas parasyta su pavyzdziais, patiekalo istorija ir pan, kad uzsinorejau pabandyt pagamint is jos viska thumbup.gif Aisku ne is kart. Siandien iskepiau blynu. Rodos paprastas maistas, bet idomus receptas su lyditu sviestu ir jogurtu (jei bus idomu, sakykit, parasysiu cia receptuka). Buvo laaabia skanu, padariau nelabai saldziai, tai valgem su lasisa pabarstyta krapais ir pomidorais. Niam-niam thumbup.gif Ieilej Tzatziki ir pomidoru sriuba.

Kiasiniai beje buvo labai stiprus ))) Per Velykas visus sumusiau mirksiukas.gif
Atsakyti