QUOTE(L@pke @ 2010 04 06, 11:42)
Nox 
, aisku nemalonu, bet zinok su tokiais ipohondrikais kaip mes aplinkiniai turi turet nerealiai daug jegu. Dabar, atsigrezdama i praejusius 3-4 menesius matau kaip sunku buvo mano milimiems zmonems. As skambindavau, skundziausi, verkiau, jie ramindavo, bet viskas kartodavosi vel ir vel, diena is dienos, po 24 valandas per para. As pati negyvenau ir kitiems trukdziau, tad nesistebk, kad net labai mylintis tave zmones pratruksta
Beje, papasakok aiskiai ir suprantamai kas su tavim vyksta, kas neduoda ramybes? paprasta zmoniska bendravima, kurio taip troksti, tikriausiai rasi cia, nes kamuojamos tos pacios bedos, mes visos turim daugiau kantrybes ir patarimu papulusiems i tuos pacius spastus. Bet zinok, kad gailescio ir cia nesulauksi

Patarimu, nuosirdziu palaikimu ir draugisku pokalbiu - taip!
Na taip suprantu, jog jiems sunku.

Dabar jau nepykstu nei nieko ir nuotaika pagerėjo
O kas su manim vyksta? Jaučiu, kad tipiška hipochondrija tai įvairių ligų ieškojimas ir taikymas sau. Kartais pagalvoju, jei atlikčiau visus esančius tyrimus nebebūtų dėl ko nerimauti, nors gal ir taip galvočiau gal blogai kokį tyrimą atliko

.
O viskas prasidėjo gan paprastai nuo virškinimo sutrikimų, tai norėdama išsiaiškinti kas man pradėjau visokius ligų aprašymus žiūrėti. Na ir kaip žinote vienas simptomas gali tikti daugybei ligų, tai aš prisigalvodavau visko.
Na o dabar mane kamuoja ūminis cistitas ir virškinimo problemos tik šiek tiek išsiprendė

, bet stengiuosiu nelandžioti internete ir neieškoti įvairių ligų.
Na dar mane kartas nuo karto kaip ir jus kamuoja galvos skausmai ir sukimasis, dar rankos tirpsta ir t.t

Pradedu tikėti, jog tai tik nuo nervų.