Sveikos merginos, malonu jus vel matyt ir girdet
Del svaigimo galvos ir skausmu... Man galva skauda labai daznai, kaip tik arba pakausi ziauriai, arba uz ausu. Masaziste sake man, kad pakausy raumenys susipazmuoja nuo streso ir tik nuo jo, ne nuo sedejimo ar ko kito. Taigi, nervinates, uzsispazmuoja, pradeda skaudet galva ir svaigt, nes kraujotaka sutrinka, maziau gauna smegenys deguonies. Labai daznai jauciuos kaip su maisu per galva trenkta, nesakyciau, kad yra stiprus skausmas, bet galva sunki, apsvaigus, ja visa maudzia.

O kartais uzeina galvos skausmas ir laikosi kelias dienas, manau tai migrena. Kaip tik vakar pradejo po truputi skaudet viena galvos puse, o siandien atsikeliau su dideliu skausmu ir jis vis stipreja, skauda aplink aki, anktaki, labiau skauda viena puse, bet plinta ir i ana, pradeda suktis galva, pykina... Migrena gi irgi nuo stresu ir nervu buna.
O siaip dabar labiau pergyvenu del apgamu. Ju ir siaip buvo nemazai, o per sia ziema atsirado daug nauju, didesniu ir mazesniu, siaip jos man netrukdo, neskauda, bet vis randu naujas vietose, kur ju dar neseniai nebuvo

Labai megau degintis, visa diena pajury sedejau atviroj saulej, niekada i jokius seselius nesislepiau net per pati ikarsti, kremas se ne didele apsauga, o kartais ir be jo, kartais nemazai nedegdavau, tai dabar siek tiek susirupinus tuo