Įkraunama...
Įkraunama...

Nerimas, itampa ir baimes

labuckis...nepykit pupos tikrai kad retai pasirodau bet tiesiog problemu truputi turiu ir aciu dieviui beveik menuo gyvenu kaip normalus zmogutis...kad buvau ligonis net pamirsau ,taip gera man ta menesiuka thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif praradau darba verysad.gif dar sia savaitele ir kita padirbu ir nebereikalinga...labai gaila bet ka padarysi,bet sveikatos reikalai tai net bijau garsiai kalbet kad neprisisaukciau bedos ax.gif kaip jum sekasi?kas naujo mergaites?
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele25 @ 2010 05 07, 20:14)
labuckis...nepykit pupos tikrai kad retai pasirodau bet tiesiog problemu truputi turiu ir aciu dieviui beveik menuo gyvenu kaip normalus zmogutis...kad buvau ligonis net pamirsau ,taip gera man ta menesiuka thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif praradau darba verysad.gif dar sia savaitele ir kita padirbu ir nebereikalinga...labai gaila bet ka padarysi,bet sveikatos reikalai tai net bijau garsiai kalbet kad neprisisaukciau bedos ax.gif kaip jum sekasi?kas naujo mergaites?

Labai dziugu, kad nervines problemos atslugo ir uzjauciu del darbo netekimo. Bet ar tai reiskia, kad realios problemos, su kuriomis susiduriam, pastumia isgalvotas ligas ir nerima i sali? lotuliukas.gif Geras vaistas! thumbup.gif taciau visvien linkiu surast gera darba, kad gyvenimas taptu dar laimingesniu.

O kaip reikalai pas kitas klostosi? Kur visos dingot? g.gif

Man tai palygint su ziema irgi geriau pato. Aisku, tebera nerealumo jausmas, ir baimes, ir nerimas ir paskauda tai tas, tai anas, bet kiek istengiu nekreipiu i tai demesio. daugiau bandau but lauke, nors tai palygint normaliam zmogui irgi nedaug, bet vis tas!

Na, o kaip jus? 4u.gif
Atsakyti
Svekos merginos, as tai bandau nekreipti demesio i savo nerima, bet kartais neiseina. Galva man vis svaigsta rytais jau galvoju, kad man gal vestiubil. aparatas yra sutrikes, nes kiek skaiciau butent kai aplinkui sukasi kambaris ir pykina budinga vest. aparato sutrikimui. Bet vel gi galvoju is kitos puses kai susapnuoju kosmara ir pradeda oro trukti ir sirdis stoja vel galva svaigsta cia jau psihologines problemos, gaunasi uzburtas ratas. Galvojau ir del kraujotakos sutrikimo, bet man ziurejo akiu dugna ir nieko blogo nerado ax.gif Taip ir laikausi tai tas tai anas. O siaip bendrai paemus laikausi neblogai smile.gif
Atsakyti
Sveikos.
Man su sveikata nekas paskutiniu metu... gal itampa,sesija ir pan. labai nervus eda tai ale... laikytis reik.
Jau pradejau gerti Hanaxo tai po puse tai po visa ...
Nuolatos noriu miego ,o uzmigti nevisada pavyksta, kartais labai greit uzmieg. Svaigtsa galva istisa diena ,jau savaite kokia. Visa pakausi ,galva nuo pati pabudimo. Nu kas gali buti ? verysad.gif tikrai jauciuosi klaikei ,o dar kaip reiia imtis darbu ir pan. nors "nusisauk" doh.gif
AREANA kalbėjo apie kokį tai paartą ,nesupratau kas gali būti ? unsure.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes, o man vis tas sonas, matyt mane perpute ir vel atsinaujino tarpsonkaulinis doh.gif net temp pakilo 37,4 unsure.gif ta dregme lietus tai tikrai mane zudo doh.gif pradejau miegot dienomis .... nu nezinau doh.gif uzkniso... sad.gif dabar sesija ant galvos ner kada lakstyt pas daktarus, nejaugi reiks vasara eiti vel cry.gif
Atsakyti
AREANA kalbėjo apie kokį tai paartą ,nesupratau kas gali būti ? unsure.gif blush2.gif
[/quote]
Yra toks vestibiliarinis aparatas, kai jis sutrinka svaigsta galva ir pykina, jis randasi ausies viduje, internete daug yra info. Dar priklauso kaip svaigsta galva, man tai kaip minejau kambarts aplinkui sukasi kaip ant karuseliu doh.gif
O kaip tau ji svaigsta?
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Senokai berašiau, bet pas mane nieko naujo, tik dabar esu užsivertusi darbais doh.gif Kai turėsiu daugiau laiko parašysiu plačiau, o jums visoms sveikatos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=AREANA,2010 05 10, 22:11]
[/quote]
Yra toks vestibiliarinis aparatas, kai jis sutrinka svaigsta galva ir pykina, jis randasi ausies viduje, internete daug yra info. Dar priklauso kaip svaigsta galva, man tai kaip minejau kambarts aplinkui sukasi kaip ant karuseliu doh.gif
O kaip tau ji svaigsta?
[/quote]
Aišku,ačiū už info. Nemanau ,kad man tai ,aš linkusi priskirti nervams ,stresui, nes sesija artėja taip viskas ir prasidėjo. Per daug sutapimų...
Aij man keistai ji svaigsta. Tokiai momentais, kaip atlieku kokį staigesnį judesį, tada sukasi ,o pati ir susvyruoju ... Skauda nuo pati pabudimo galvos pakausi ,ir taip diena dienon. doh.gif
Dar masčiau ,kad gal nuo žemo spaudimo, bet ant vienų aparatų rodo žemoką, ant kitų labai gera doh.gif
Atsakyti
O man nezinau nuo ko sukasi ar nuo nervu ar nuo vegetacones distonijos ar nuo vest.aparato, bet kai geriu vertigohell homeopatinis vaistas nuo galvos svaigimo tai labai padeda. Nu man irgi visas sitas brudas prasidejo nuo didelio streso, is pradziu sirdis nesava buvo, pulsas virs 100, permusimai, dabar sirdis susitvarke lyg tais tfy tfy tfy galva pradejo svaigti doh.gif Ne vienas tai kitas sudas.
Atsakyti
Sveikos merginos, malonu jus vel matyt ir girdet drinks_cheers.gif

Del svaigimo galvos ir skausmu... Man galva skauda labai daznai, kaip tik arba pakausi ziauriai, arba uz ausu. Masaziste sake man, kad pakausy raumenys susipazmuoja nuo streso ir tik nuo jo, ne nuo sedejimo ar ko kito. Taigi, nervinates, uzsispazmuoja, pradeda skaudet galva ir svaigt, nes kraujotaka sutrinka, maziau gauna smegenys deguonies. Labai daznai jauciuos kaip su maisu per galva trenkta, nesakyciau, kad yra stiprus skausmas, bet galva sunki, apsvaigus, ja visa maudzia. blink.gif O kartais uzeina galvos skausmas ir laikosi kelias dienas, manau tai migrena. Kaip tik vakar pradejo po truputi skaudet viena galvos puse, o siandien atsikeliau su dideliu skausmu ir jis vis stipreja, skauda aplink aki, anktaki, labiau skauda viena puse, bet plinta ir i ana, pradeda suktis galva, pykina... Migrena gi irgi nuo stresu ir nervu buna.

O siaip dabar labiau pergyvenu del apgamu. Ju ir siaip buvo nemazai, o per sia ziema atsirado daug nauju, didesniu ir mazesniu, siaip jos man netrukdo, neskauda, bet vis randu naujas vietose, kur ju dar neseniai nebuvo doh.gif Labai megau degintis, visa diena pajury sedejau atviroj saulej, niekada i jokius seselius nesislepiau net per pati ikarsti, kremas se ne didele apsauga, o kartais ir be jo, kartais nemazai nedegdavau, tai dabar siek tiek susirupinus tuo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(AREANA @ 2010 05 11, 11:19)
O man nezinau nuo ko sukasi ar nuo nervu ar nuo vegetacones distonijos ar nuo vest.aparato, bet kai geriu vertigohell homeopatinis vaistas nuo galvos svaigimo tai labai padeda. Nu man irgi visas sitas brudas prasidejo nuo didelio streso, is pradziu sirdis nesava buvo, pulsas virs 100, permusimai, dabar sirdis susitvarke lyg tais tfy tfy tfy galva pradejo svaigti doh.gif Ne vienas tai kitas sudas.

prasysiu kad homeopate padarytu

QUOTE(L@pke @ 2010 05 11, 12:02)
Sveikos merginos, malonu jus vel matyt ir girdet  drinks_cheers.gif

Del svaigimo galvos ir skausmu... Man galva skauda labai daznai, kaip tik arba pakausi ziauriai, arba uz ausu. Masaziste sake man, kad pakausy raumenys susipazmuoja nuo streso ir tik nuo jo, ne nuo sedejimo ar ko kito. Taigi, nervinates, uzsispazmuoja, pradeda skaudet galva ir svaigt, nes kraujotaka sutrinka, maziau gauna smegenys deguonies. Labai daznai jauciuos kaip su maisu per galva trenkta, nesakyciau, kad yra stiprus skausmas, bet galva sunki, apsvaigus, ja visa maudzia. blink.gif  O kartais uzeina galvos skausmas ir laikosi kelias dienas, manau tai migrena. Kaip tik vakar pradejo po truputi skaudet viena galvos puse, o siandien atsikeliau su dideliu skausmu ir jis vis stipreja, skauda aplink aki, anktaki, labiau skauda viena puse, bet plinta ir i ana, pradeda suktis galva, pykina... Migrena gi irgi nuo stresu ir nervu buna.

O siaip dabar labiau pergyvenu del apgamu. Ju ir siaip buvo nemazai, o per sia ziema atsirado daug nauju, didesniu ir mazesniu, siaip jos man netrukdo, neskauda, bet vis randu naujas vietose, kur ju dar neseniai nebuvo doh.gif Labai megau degintis, visa diena pajury sedejau atviroj saulej, niekada i jokius seselius nesislepiau net per pati ikarsti, kremas se ne didele apsauga, o kartais ir be jo, kartais nemazai nedegdavau, tai dabar siek tiek susirupinus tuo unsure.gif

viskas tas pats verysad.gif
Atsakyti
Merginos... man vos PA siandien neuzejo... verysad.gif verysad.gif verysad.gif

Ryte besidazydama akis pastebejau ju geltona atspalvi. Toks geltonai-rudai-raudonas, bet ne tokios kaip daznai buna nuo nuovargio ar kompiuterio raudonokos... unsure.gif Nejaugi kazkas su kepenim, ar dar su kazkuom. Nu gi vasara, norisi dziaugtis, gyvent! Kas per sudas?! verysad.gif
Atsakyti