Įkraunama...
Įkraunama...

Gleivių kamštis

QUOTE(Coccinela @ 2010 06 28, 14:42)
Frosted, tai ar išlipo?
Man tai smalsumas - nors nunešk ginei parodyt ir paklausk  biggrin.gif  - kuo tas kamštis skirias nuo eilinių gleivių? Juk kai infekcija kokia būna, irgi gali eit gelsvos ar žalsvos gleivės  g.gif

Pirmo nėštumo metu kelias savaites taip "snargliavaus", dabar va irgi jau antra savaitė.. Užkniso juodai  doh.gif

Iskrito, iskrito biggrin.gif poryt menuo bus, gimtadieni svesim biggrin.gif

o kamstis man keistai krito... Buvau tikra, kad iskrito, nes ir gleiviu buvo, ir tokiu kietu gleiviu, o viena ryta atsikeliau, o per kojas pliurpt.. Galvojau vandenys nubego. Atvaziavom i GN, sako gine niekas nenubego, vandenys vietoj, vaziuok namo - cia kamstis iskrito blink.gif Atvaziavom namo, tai pradejo eiti gleives rozines, su kraujo priemaisom, ir saremiai vienas po kito. Po keliu valandu grizom i GN, po 10 valandu turejau jau leliuka wink.gif
Tai vat ir suprask kur tos gleives o kur ne gleives. Buvau tikra, kad ta balute - tai vandenys. Bet gimdykloj vandenu nuleido gerokai virs litro, tai ten bala didesne butu buvus nei pas mane ryte buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
Na o man neina joks kamstis... Vis laukiu kokius pozymiu o ju kaip ner taip ner... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Naomyte @ 2010 07 23, 08:55)
Na o man neina joks kamstis... Vis laukiu kokius pozymiu o ju kaip ner taip ner...  verysad.gif

Nepergyvenk pasirodys dar smile.gif Man jau 5 dienos virs termino, o kamstis tik vakar pasirode, bet daugiau kaip ir nieko nevyksta dar verysad.gif Na, bet rytoj bet kokiu atveju vaziuosim i GN.. Labai tikiuosi, kad nereiks mazutes per prievarta krapsyti..
Atsakyti
Man kamstis isejo pries 4 dienas...dar tik 36 savaitele eina ir nezinau ko tiketis, o gine atostogauja... g.gif galvoju, gal ne visas isejo..gal dar menesiuka palauks mano mazylis..
Atsakyti
QUOTE(saulyte83 @ 2010 07 23, 14:48)
Man kamstis isejo pries 4 dienas...dar tik 36 savaitele eina ir nezinau ko tiketis, o gine atostogauja... g.gif galvoju, gal ne visas isejo..gal dar menesiuka palauks mano mazylis..

Pasiimk siuntima is seimos gydytojos ir nuvaziuok i GN i konsultacija wink.gif ramiau paciai bus, juk kudikeliui negerai, kai mama nerimauja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2010 07 23, 17:53)
Pasiimk siuntima is seimos gydytojos ir nuvaziuok i GN i konsultacija wink.gif ramiau paciai bus, juk kudikeliui negerai, kai mama nerimauja  4u.gif

Aciu, Frosted,

siandien niekur nejau, o natradieni vizitas pas mano ginekologe, tai pakentesiu iki to laiko. jokiu kitu pozymiu nejauciu, tai gal nieko ir nereiskia tas kamstis, o llius spurda aip visada
Atsakyti
QUOTE(saulyte83 @ 2010 07 23, 18:57)
Aciu, Frosted,

siandien niekur nejau, o natradieni vizitas pas mano ginekologe, tai pakentesiu iki to laiko. jokiu kitu pozymiu nejauciu, tai gal nieko ir nereiskia tas kamstis, o llius spurda aip visada

Na svarbu, kad judesiukus jauti wink.gif ziurek save, nieko nedaryk, ir danesiosi ziurek ir iki 40 sav. 4u.gif
Beje, jei vaziuosi i GN, tai savaitgaliais ir nedarbo valandomis jie priima ir be siuntimo wink.gif pasakyk, kad blogai jautiesi ir apziures, neisvarys mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frosted: 23 liepos 2010 - 22:01
Laba,

mano dukryte "velavo" savaite. Kai jau atsiguliau i GN, apziurejo gydytojas, pasake, kad kaklelis vos prasiveres (1-2 cm), bande ji praverti truputi. Tai po viso sito net kraujo siek tiek buvo. Bet vandenis teko nuleisti gydytojui, nes nenorejo, kad laukciau ilgiau, kol jie patys nubegs ir gleiviu pries tai neturejau, niekas netepe niekur smile.gif Tikriausiai jos pasisalino, kai nuleido vandenis.
Atsakyti
Su pirmaja gleiviu kamstis iskrito visas kai liko 3 dienos iki gimdymo, o su antraja pradejo teplioti, pasirodem gydytojai, sako gleiviu kamstis po truputi iseidineja, bet para nepraejo ir jau turejom mazyle... Taip kad labai nevienodai..
Atsakyti
Per pietus pasirode gleiviu kamstis, o po vidurnakcio jau nubego vandenis 4u.gif
Atsakyti
Man išėjus gleivių kamščiui prasidėjo sarėmiai, taigi aš išvažiavau į ligoninę, pamaniau, kad gal tai vandenys, taigi ligoninėje iš manęs tik pasjuokė, kad kai jau vandenys nubėgs tikrai pajusiu , ir jau norėjo paleist namo su sarėmiais, tarp kurių tarpai buvo tik 2-3min. na kai patikrinę pamatė jog jau prasidarę 5cm, namo nebepaleido. smile.gif po paros prakirpo vandenys ir jų nuostabai, jų nebuvo tiek kad bėgant aš juos pajusčiau, žodžiu keli lašai. doh.gif taigi, dar po kokiu 6 val. aš ir pagimdžiau. wub.gif
Atsakyti
Pirma kart-3 dienos iki gimdymo. Su niekuo nesumaisysi. blush2.gif Antra karta ejo dvi savaites iki gimdymo, o prasidejus saremiam, gal kokios trys valandos iki leliuko, pasirode visas. Tada ir isitikinau, kad cia jau tikrai finisas.
Atsakyti