Įkraunama...
Įkraunama...

Gleivių kamštis

du kartus gimdziau,bet jokio gleiviu kamscio nebuvo g.gif
Atsakyti
Kamstis ejo 2 dienas unsure.gif Vandenys nebuvo nubege.
Atsakyti
Man irgi...
Bet tas kamstis tokia tasi zele... Rudos spalvos, kliurksi sau kelnaitese, arba tempias kai slapinies... ax.gif Su tikru kamsciu jokiu bendru vizualiu bruozu biggrin.gif
Atsakyti
Man kamštis ėjo tris dienas - pirmą dieną mažas gabaliukas, antrą dieną didelis gabalas (kaip pusė degtukų dėžutės), trečią dieną dar kažkiek - o po trijų dienų nuo didžiojo gabalo išėjimo - gimė dukrytė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ilgakojuke @ 2010 11 11, 12:39)
Man irgi...
Bet tas kamstis tokia tasi zele... Rudos spalvos, kliurksi sau kelnaitese, arba tempias kai slapinies... ax.gif  Su tikru kamsciu jokiu bendru vizualiu bruozu biggrin.gif

Pradžioje rudos spalvos.. o paskui jau gali būti truputį ir su šviežio kraujo pėdsakais (jeigu gimdymas arteja link finalo ir atsidarynėja kaklelis) ir išskyros būna pastovei arba tarpais (jei pati pradžia kamščio išėjimo) mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 0rchideja: 13 lapkričio 2010 - 05:37
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2010 08 24, 22:02)
du kartus gimdziau,bet jokio gleiviu kamscio nebuvo g.gif

pametei reiškia gimdymo metu tik )
Atsakyti
Man vadinamasis kamstis isejo pries tris dienas iki gimdymo. Pasakiau savo akuseriai ji pasake, kad po triju paru gimdysiu, o ka jus manot, taip ir buvo biggrin.gif Nezinau ar cia sutapimas, bet taip buvo
Atsakyti
ech man vakar pradejo eit rudos isskyros ir jau antra diena teplioja ,taigi laukiu,nes jau 41sav tikiuos ryt poryt gimdyt bigsmile.gif g.gif
Atsakyti
gali eiti ir kelias savaites mirksiukas.gif
Atsakyti
kai suejo lygiai 37 savaites, prasidejo jau skausmingi (iki tol kaip ir be skausmo buvo) paruosiamieji saremiai, dar gi beveik reguliarus. Pasirode kamstukas su krauju. Pamate gydytojai prognozavo, kad gimdysiu per 2-3 dienas. Drauges irgi pranasavo ta pati is savo patirties. Deja smile.gif pravaiksciojau su 3 cm ir be kamscio 3 savaites- iki termino, ir tai dar teko nuleisti vandenis, nes saremiai buvo skausmingi, o gimdymo veikla kaip ir nespartejo smile.gif taigi, 3 savaites- mano atveju
Atsakyti
Man abu kartus gleivių kamštis išėjo jau prasidėjus sąrėmiams, vienu kartu ax.gif Trečiasis gimdymas buvo planinis cezaris (39 sav.), tai į operacinę išvažiavau su visais kamščiais biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Somewhere over the rainbow: 06 sausio 2011 - 13:09
Man kamstis jau antra savaite, kaip iseidineja smile.gif
Atsakyti