nu va,jau ir as pasigimdziau.Po visu baimiu .Vaziavau na ura,su niekuo nesitarus.Pataikiau as Tarutiene.Aisku,ji nieko nedare,tik sone pastovejo.Viska dare akusere.Bet seip likau patenkinta.Akuseres pavardes neatsimenu,reiktu ziuret.Kazkokia is M raides.Bet pagal akcenta atrodo,kad ne alytiske.Zodziu visos,kurios ten gimdykloj su manim vargo buvo visai negrubios(ko labai bijojau)
nu va,jau ir as pasigimdziau.Po visu baimiu .Vaziavau na ura,su niekuo nesitarus.Pataikiau as Tarutiene.Aisku,ji nieko nedare,tik sone pastovejo.Viska dare akusere.Bet seip likau patenkinta.Akuseres pavardes neatsimenu,reiktu ziuret.Kazkokia is M raides.Bet pagal akcenta atrodo,kad ne alytiske.Zodziu visos,kurios ten gimdykloj su manim vargo buvo visai negrubios(ko labai bijojau)
aciu uz sveikinimus
viskas gerai praejo,tik nelabai patiko,kad po gimdymo niekas ten manes nei karto neziurejo .Finalas toks ,kad variau i ligonine atgal,nes kresuliu liko ir kaklelis uzsiriete.Tai remontavo mane ten.Marcenaite.Liuks gydytoja.Suremontavo.Per tris dienas ant koju pastate,bo isveze su 40temp.su raudona masinele.
turiu maza dukryte Papildyta:
aciu uz sveikinimus
viskas gerai praejo,tik nelabai patiko,kad po gimdymo niekas ten manes nei karto neziurejo .Finalas toks ,kad variau i ligonine atgal,nes kresuliu liko ir kaklelis uzsiriete.Tai remontavo mane ten.Marcenaite.Liuks gydytoja.Suremontavo.Per tris dienas ant koju pastate,bo isveze su 40temp.su raudona masinele.
Pirma kart girdziu tokia gydytoja, ji ginekologe?
na finalas tavo tikrai ne koks, bet svarbiausia kad dabar viskas puiku
mane pamenu po cezario 6diena nusivede apziureti, lipu ant somoliotoo ir drebu kad pjuvis neplistu o iki to laiko irgi nieks neapziurejo
Kiek pamenu tai tokios ginekologes pavarde MARCENAITE tai nera .kiek supratau tai ja sutvarke akusere, nes mano draugei irgi po gimdymo irgi tas pats buvo tai ja susiuvo akusere.Teko pas daug ginekologu pabuvoti tai visas ju pavardes zinau.Tik poloklinikoje ne visu zinau. Sekmes auginant mazaja dukryte.
oj tundra as.Galva kaip kasikas-visai neveikia .Teisingai-Morkunaite Papildyta:
QUOTE(Pasimetusi @ 2007 04 08, 18:35)
Pirma kart girdziu tokia gydytoja, ji ginekologe?
na finalas tavo tikrai ne koks, bet svarbiausia kad dabar viskas puiku
mane pamenu po cezario 6diena nusivede apziureti, lipu ant somoliotoo ir drebu kad pjuvis neplistu o iki to laiko irgi nieks neapziurejo
ir as labai bijojau ,kad vel siules nepairtu .Saukstais kol makalavo tai dar kentejau-kazkaip labai atsargei,bet kai pirstus sukiso ir pradejo kakleli atlenkinet,tai ***** galvojau kad vel gimau Papildyta:
turiu maza dukryte Papildyta:
aciu uz sveikinimus
Kaip laukiausi tai visa nestuma lankiausi pas gydytoja MORKUNAITE, ji nuostabi gydytoja.Nors kaip gulejau ligonineje pas kita gydytoja ji visa laika uzeidavo pas mane pasiteirauti kaip laikausi.
kelias naktis anyta ligoninej nakvojo.O paskui gryzo MB,tai jis su manim buvo.Susimokejo uz lovadienius ir dabojo maze.O maitinau jau misinukais,nors jos tai kiso dar mazei mano pieno.Bet as tai nelabai norejau,nes antibiotiku pripompuota buvau.Tai paskui ispildavau pienuka.