[quote=Aprile,2010 08 31, 16:28]
Galiu nuraminti, kad neišaugs

Teks įdėti pastangėliu. Visu pirma tai patogu jums.
Aš maitinau iki 2.8m daugiau to nekartočiau

bet nežinau kas būtų jai būtų poteisybei

Daug tūrėjau problemų dėl maitinimo normalaus maisto jam nereikėjo dariau meškos paslaugą sau, bet gailiuosi lyg šiolei

Prie košiu nepripratęs žalia mamytė buvau, o kartais reikėjo ir močiučių paklausyti

Dar pupa uoga ji pas Jumi, o kaip su maitinimu maistu Jūs draugaujate?
Normalu maista dukryte valgo, diena as ja maitinu tik karta, pries pietu miegeli, matyt nakti atsigriebia, kad negauna diena. Siaip, valgom nuo 5.5 men koses, bet nuo metuku eme ir nebevalgo kosiu, net i burna neikisi, rekia. Tai valgom kiausinienes, surelius, blynus visokius pusryteliams. Pietums jau paprasciau, viska valgo, kas mesiska

As visa laika stengiuosi duoti kuo ivairesni maista, kad vaikui butu naudinga, skanu ir idomu

nes ji to paties kita diena nenori

Nepamirsiu, kaip viena karta gyd istaigoje mamyte sakesi, kad maitino iki 2 m, nes "valge tik koldunus ir zuvies pirstelius"...be komentaru, manau

Lova pas mus plati, 180, tai kaip ir telpam, tik ji megsta skersai atsidruti ir tetuka kartais atspardo, o tetukui juk i darba reikia, tai ir neissimiega. Man irgi energija netryksta per krastus, bet ka padarysi, pati prisipratinau

Ir net neisivaizduoju, kada atpratinsiu, nes ji jau gudri, tai graudzia praso nakti

(((