QUOTE(Aprile @ 2010 08 31, 16:28)
Galiu nuraminti, kad neišaugs

Teks įdėti pastangėliu. Visu pirma tai patogu jums.
Aš maitinau iki 2.8m daugiau to nekartočiau

bet nežinau kas būtų jai būtų poteisybei

Daug tūrėjau problemų dėl maitinimo normalaus maisto jam nereikėjo dariau meškos paslaugą sau, bet gailiuosi lyg šiolei

Prie košiu nepripratęs žalia mamytė buvau, o kartais reikėjo ir močiučių paklausyti

Dar pupa uoga ji pas Jumi, o kaip su maitinimu maistu Jūs draugaujate?
Man atrodo jus teisingai daret

Kai mano pirmas mazai valgydavo to papild maisto as ir ispradziu pergyvenau, paskui kazkaip cia forume radau, kad vienas vyras stebejo Indijoj svente surengta 2m vaikui, kuris pirma kart valge kose

aisku cia forume nepatikrinsi kartais informacijos , bet kazkaip nusiraminau, vaikelis augo normaliai, atejo laikas ir valgyt normaliai pradejo , dar ir per daug normaliai

dabar pvz visoku sumustiniu vos ne kasdiena praso, o as taip noriu sveikai juos maitinti

aisku sese is paskos ta pati valgo ka ir brolis, bet jai nors pienukas dar vos ne pagrindinis maistas

Ir maitinsiu kiek ji tik nores. Man atvirksciai vis sazine grauzia, kad sunu per anksti atjunkiau(beveik 2 buvo), nors tai ivyko beveik savaime, mazejo mazejo maitinimu, kazkokia diena nepaprase, kita jau nesiuliau, bet apgavau vaika su karves pienuku, nebuciau davusi, gal butu ilgiau gerias mano pienuka

O del kosiu mano vaikai ir ju nemegejai turiu omeny darzoviu kosias, grudu valgo, aplamai nemegsta vaikai kai kas sumakaluota dazniausiai valgo po viena produkta, dabar jau po truputi blogeja musu mityba, aplink mato ka kiti valgo, yra ""geru"" tetu ir dedziu ,kurie pavaisina saldainiais....
O miegam mes irgi visi

, kazkaip issimiegu, jei ne, miegu pietu

o vyrui is vis uztenka keliu valandu miego, tai jis nesiskundzia, nors juokaujam ,kad greiciau ne mes vaikus iskraustysim is lovos , bet jie mus, nes jau vietos mazokai